Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

2013m. Vasario 2d. Mechanikų direktoriaus debatai [Baigėsi - Kipras_Easy]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
9 atsakymai į šią temą

#1
Guest_Gloriamas_*

Guest_Gloriamas_*
  • Svečias
Etapo dalyviai
Domas_Zabulis;
Don_Omar;
Kipras_Easy;
Tomas_Kirkevicius.


Kllausimai, užduoti kandidatams
1. Kaip padidinti mechanikų paslaugų naudojimą?
2. Ką keistum darbe, kad jis atrodytu įdomesnis/patrauklesnis?
3. Kokių veiksmų imtumeis kai darbuotojai nepriima iškvietimų/yra neaktyvūs?
4. Kaip skatintum mašinų nutempinėjima/miesto švarinimą?
5. Kokius atnaujinimus siūlytum įdėti mechanikų labui?
6. Ką manai apie mero ir dabartinių mechanikų direktoriaus darbą?
7. Kaip vertini naująją debatų sistemą?
8. Kita informacija, kuri įrodytų jog būtent tu esi vertas pareigų. (neminėti jau pasakytos anketoje)



Kandidatai ir jų pasisakymai


Domas_Zabulis (anketa - http://www.lsgyvenim...p?topic=40439.0 )
1. Manau reikėtu truputi pamažint kainas , panašiai kai David_Padre su akcijom, galbūt net ivesti toki dalyką kaip laimės valanda. Galima būtu padaryti taip kad direktorius praneša per /dchat, kad vyksta laimes valanda ir ji būtu nebutinai nustatytu laiku o atsitiktinai ir tuo metu viskas parduodama už savikainą.

2.Manau David_Padre jį padarė tokį idomų ir patrauklų, kad net nelabai būtu ka keist.Nebent kaip penktame punkte paminėtas mano pasiulytas atnaujinimas labai padėtu darbuotojus labiau suaktyveti.
Tarkim būtu skiriamos premijos už daugiausiai suteiktų atskirų paslaugų.

3.Kas ir taip yra akivaizdu skirčiau ispejimus o jei ir jie nepadetu mesčiau iš darbo ir manau reikėtu suteikti direktoriui galimybe išmesti darbuotoja iš darbo už tai, kad nesuteikia nei vienos paslaugos klientui.

4.Manau skirčiau vel gi tas pačias premijas ir galbūt duočiau tam tikrą laiką
nuo kurios iki kurios valandos kas daugiau nutemps mašinu gaus tą premiją.

5.Butu gerai idiegti mechaniku direktoriui nauja funkciją tokia kaip GUI lentele kurioje matytume kiek žmogus yra nutempes car ir kiek ir kokių paslaugų yra suteikes.Dar būtu gerai kad mechanikai galėtu nuimti tune.
Ir manau akivaizdžiai padidetu iškvietimų skaičius

6.Mero darbas yra labiausiai išpildomas šiuo metu o direktoriaus darbas atliekamas gana neblogai, bet pastebiu kelias spragas T.Y. daug paliktu mašinu tiek kitu darbų tiek mechanikų.

7.Ši sistema labiau atskleidžia žmogaus asmenybe parodo ar jis yra mastantis žmogus.Meras gali pamatyti žmogaus vizija tolimesnėja šio darbo eigoje ir taip galimą sulyginti kelis kandidatus.

8.Apie mane kaip žmogų: esu linksmas, nuotaikingas, daug kalbantis, atsakingas, sąžiningas, padedantis, iškalbus žmogus.Draugai mane apibūdintų dar kitaip ir kitaip.O mane todėl, kad esu geras žmogus, rimtai žiūrintis į savo pareigas,viską atliekantis iki galo, patariantis, padedantis.Esu labai aktyvus serveryje. Dar kad aš esu visiskai atsidaves serveriui ir esu pakankamai patyres šitam darbui,esu tikrai labai aktyvus.Ir suprantu kas yra Direktoriaus postas kiek jis reikalauja jėgu ir aktyvumo.Aš esu punktualus sažiningas,kaip minėjau esu visiškai atsidaves serveriui,tad sažiningas esu tikrai.Mane nes aš noriu šitą darbą paivairynti ir šitame darbe noriu išbandyti save, bei savo jėgas.

Don_Omar (anketa - http://www.lsgyvenim...p?topic=39100.0 )
Manau, jog mechanikai savo paslaugas galėtų padidinti, išplėsti savo apyvartą, darydami netikėtas akcijas-atrakcijas, tarkim "Laimingosios 10-15 min"
šiame darbe esminai nieko ir nekeisčiau,nes laikui bėgant visa darbų sistema tobulėja, ir kuo toliau tuo sunkiau ką ir be pridurti, bet: stengčiaus pritraukti savo draugų ratą, kurie žinoma yra draugiški, su kuriais visiem būtų malonu dirbti.
Jeigu darbuotojai mano darbe yra neaktyvūs, kaip sakoma "renka min", žinoma pradžiai žodinis susitarimas, pasitarimas, stengčiaus palaikyti kuo aktyvesnę savo darbuotojų kolektyvą, pridėdamas šį pasiūlymą:
Tarkim suvedus tam tikrą komandą, mechanikam išmestų lentelę , visai kaip sandėlių struktūra, rodytų kiekvieno darbuotojo asmeniškai priimtų iškvietimų kiekį, nutemptų mašinų, bei suteiktų paslaugų.
Kuo labiau stengdamas, kad mieste būtų kuo didesnė švara, pasakyčiau užuominas kur galima ieškoti išsimetusių mašinų, kur jos dažniausiai būna, kokiu laiku, bei už jų puikų darbą, paskatinčiau piniginiu atlygiu. Būtų labai šaunu , jeigu būtų įvestas mano minėtas pasiūlymas, tai palengvintų premijų skirstymą direktoriam, tiesiog labai aiškiai matytųsi kas yra kas.
Šiuo metu : David_Padre yra išties labai aktyvus, visalaik rūpinasi savo darbdavias, negalėčiau prie dabartinio direktoriaus ir prikibti, manyčiau jog tikrai viskas tvarkoj su juo.
Kalbant apie miesto merą : Direktorius skirsto tikrai šauniai, atsižvelgia asmeniškai į kiekvieną, nesvarbu ar jis ten turi 100000 patirties taškų, ar ten vos 10000 sugraibo. Jis žiūri į kiekvieno žaidėjo sugebėjimus valdyti, kas mane stebina, jog tikrai puikiai tvarkosi su jam duotomis pareigomis!
Aš nesu iš tų pagyrūnų, ką jau nuspres miesto valdžia taip ir bus, aš negaliu pakeisti istorijos.Galiu tik vieną pasakyti : Pasižadu, jog bendrausiu su visais, be išimties, prižiūrėsiu savo darbuotojus, bei padėsiu esamam mechanikų dyrektoriui.

Kipras_Easy (anketa - http://www.lsgyvenim...p?topic=38827.0 )
1. Galbūt sumažinčiau kainoraštį, daryčiau akcijas, aišku taip kad mechanikai neliktų be uždarbio, reikėtų paprašyti administracijos, kad padarytų taip, kad kai mechanikai nuima paintjob, jis ir nussimtu, veliau nebeužsidėtų, kaip yra dabar, tada daugiau žmonių kviestų mechanikus.

2. Stengčiausi su mechanikais nebūti per daug griežtas, visada jiems padėti, neignoruoti, žodžiu, būti mechanikams tokiu žmogu į kurį galėtų kreiptis. Padaryčiau premijas kad, nors jos ir dabar yra, kad pvz top 3 mechanikų gautų po 10K premijas, jas mokėčiau iš savo kišenės. Surinkti draugišką kolektyvą, kad vieni kitiems būtų draugai, o ne priešai, stengčiausi pakelti koficientą.

3. Pvz, jei per 30sec nuo iškvietimo nepaima niekas jo, tai nubausčiau mechanikus įspejimu dėl aktyvumo, jei neturėtų priežasties.

4. JAu sakiau, pamatęs kad mechanikas tikrai aktyviai dirba, pridėčiau jam pinigų prie algos, už piktybišką netampyma būtų įspėjimai.

5. Nuima mechanikas paintjob ir jis po relogo vėl ant mašinos atsiranda, tai reikėtų sutvarkyti. Dėl šio nežinau, bet manau reiktų mechanikam leisti tampyti motociklus, nes mieste būna pilna primėtyta baikerių/motomanų moto.

6. Meras - tikrai geras, stengiasi vis pagyvinti darbus, direktorius, pilnas įdėjų, žmogus malonus, moka bendrauti. Mechanikų direktorius David_Padre. Pilnai susitvarko, negaili mechanikams premijų, su juo mechanikai tikrai gerai sutaria, ir manau jį mėgsta. Geras direktorius.

7. Na mane šiektiek nustebino, niekada nėra kažko panašaus buvę, bet manau ši sistema yra teisinga, nuspręs nusipelnę žmonės ar kandidatas yra vertas posto ar ne, taip pat kandidatas turi galimybę atsakyti į jam duotus klausimus ir parodyti savo išmonę ir visą kita.

8. Aš tikrai ilgai siekiu šio posto, esu kūrybingas, moku bendrauti su žmonėm žmonių kalba, nesu pasikėlęs. Manau sutvarkyčiau mechanikų skiltį forume, stengčiausi mechanikus padaryti patraukliu darbu, stengtis būti geru direktorium.

Tomas_Kirkevicius (anketa - http://www.lsgyvenim...p?topic=37233.0 )
1.Sudelioti patogias,malones kainas tiek padoriai,kad butu ir Vartotojuij ir Paslaugu teikejuj,kitaip sakant Mechanikams. Aisku ir Aktivus zmones cia prideciau nes del ju Kofas vien kila.2. Keisti hmmm... Manau biski pagoriegociau taisykles padariciau taisykle,kad reikia pradirbti 150min + Prideciau premijas. Bet cia tik tai ka as keisciau o padariti idomesni darba manau yra sunkoka nes cia visiems zmonems skirtingai,aisku idomu man atrodo bus sedeti pas mane nes as stenkciausi surikti labai molonu,bei draugiska kolektiva,nes nuo jo man atrodo zmones ilgiau cia butu.3. Ziureciau kaip zmogus elgesi,turiu ominija jo harakteri ir ar jis yra padedantis ar yra draugiskas ir t.t. Jai jis yra labai mandagus zmogus ir negalejo prijimti nes pvz. Draugas paprase,kad pajimtu nuo hp tai tomet nieko,bet jai zmogus yra labai neaktivus arba pastovei prisijunges ir nejiema iskvietimus tai iskarto 1/2. To labiau pats irgi dirbsiu,aisku jai matisiu,kad zmogus naglai minutes keliasi ir nenori pajimti iskvietimo tomet taip pat 1/2.4. Hmmm... Labai geras klausimas Na turbut pasidariciau per paint paveiksleli kur butu suzimetos vietos kur pastovei galima aptkti,rasti automobilis.Ir skatinciau kolektiva dalintis,kad jai pvz. radai vieta kur kelios masinos stovi iskarto pranestu per /r.5.Na man atrodo butu labai potogu jai ismetinetu direktoriuj ant ekrano toki dalika " /racija Kristupas_Vaicius pristate "ELEGANT" 15:14 " Nes tada butu galima suzinoti kas yra labai aktivus,bei darbstus nuo to irgi priklausitu Darbotojo premijos dydis. arba galima butu padariti taip.kad direktorius galetu iveti tokia komanda kaip pvz. /Pristatitastransp arba kaskaip panasei. O ivedes sita komanda jam roditu kiek per sia diena kolektivas pristate masinu tesiok ismestu pagal laika o laikas butu dienos.pvz nuo 06:00 iki 00:00 ir taip kas diena atsinaujintu tvarkarastisu su nickais. tesiok iskarto roditu taip 1.Donatas_Rickus "elegant" 06:152.Kristupas_Vaicius "clover" 06:20ir t.t. tikiosi supratai ;D6. Neabai supratau sio klausimo. Na jai kalbant apie Mera man dizugu kad toks zmogus geras yra uzmemes sias pareigas.O su dabartineis mechaniku direktoreis nelabai bendraujam. 7. Debatu sistema? Man atrodo neesu girdejas arba nesupratau klausimo.Bet jai tu turi ominija sita?1. Prisiėmus pareigas, direktorius turi: 1.1 Būti atsakingas kad mieste nesimėtytų mašinos (ypatingai prie svarbių pastatų), iškvietimai būtų priimami 1.2 Pravesti algas, padaryti atrankas 1.3 Prižiūrėti jog nevyktų sukčiavimas su kainomis 1.4 Palaikyti informatyvų aprašymą forume. 1.5 Prižiūrėti savo darbuotojus, sudaryti kuo palankesnes taisykles pasitariant su meru, siekti naudos savo firmai, jos pelnui bei darbuotojams, ieškoti naujovių darbe. 1.6 Būti ne tik direktorium, bet ir bendradarbio draugu 1.7 Nelikti abejingiems LSG kodekso pažeidimams, patiems nenusižengti tiek savo kurtoms, tiek serverio taisyklėms.2. Svarbiausi direktoriaus bruožai mechanikuose: 2.1 Tvarkos įvedimas, darbuotojų išmokymas kur dažniausiai mėtosi mašinos 2.2 Gebėjimas pritraukti kuo daugiau aktyvių žaidėjų į darbą 2.3 Noras siekti naujovių, idėjų krepšys, kūrybingumas 2.4 Pagarba serveriui, jo taisyklėms ir žaidėjams, pačio kandidato draugiškumas bei patirtis 2.5 Aktyvumas 2.6 Anketos apimtis (neturi būti labai trumpa, vidutiniška, o dar geriau - išsami) 2.7 Patirtis pareigose, darbe Sutinku ;D8. Na cia tesiok sunku tai iroditi,na pvz. megintu istoti koks Kazanova i si posta tai cia savaime aisku jis gautu direktoriu nes jis yra cia prasimuses ir ji visi pazista.O as cia noriu nes kaip ir minejau sorry kad paminesiu dar karta,as svajoju apie si posta nuo pat mano cia pradzios. Tesiok noriu,aisku noras ne noras,turiu kaska iroditi bet nzn. Tesiok man atrodo kad zmonem patiktu su manimi dirbti.bei bendrauti

[hb]

Balsavimo rezultatai ir taškai susumuojami ryt, sekmadienį 16h.
Už prašymus užtarti kandidatai baudžiami diskvalifikacija. Komentaruose balsuoja tik tam įpareigoti asmenys (mąstančiųjų forumas, garbės ir paprasti direktoriai). Kiti komentatoriai - baudžiami.

Argumentuotas balsavimas komentaruose - prasideda.


  • 0

#2
Tony Torres

Tony Torres

    Pažengęs

  • Veteranas
  • 232 Pranešimai
Balsuosiu už Don Omar, kadangi prisimenu kai jis dar buvo Autoklubo direktoriaus pavaduotojas, jis stengdavosi palaikyti kuo aukštesnį koeficientą darydamas kuo dažnesnes keliones, ieškodavo problemų sprendimo kartu su tuo meto autoklubo direktoriumi, nepalikdavo darbuotojo nuošalyje įtraukdavo jį į draugų ratą. Tikrai norėčiau pamatyti kaip tau sektųsi, šiame direktoriaus poste.
Na, o dabar galiu tiesiog palinkėti sėkmės!
  • 0

I think if you do something and it turns out pretty good, then you should go do something else wonderful, not dwell on it for too long. Just figure out what’s next.


#3
Guest_Jokubas_Shadow_*

Guest_Jokubas_Shadow_*
  • Svečias
Atidžiai perskaičius kandidatų pasisakymus , apsisprendžiau atiduoti savo balsą Kiprui. Mano manymu jis tikrai gerai susitvarkys su jam paskirtomis pareigomis ir įgyvendins tai kas parašyta jo pasisakyme. Kada Kipras dirbo teisėsaugoje , labai pasižymėjo aktyvumų, maloniu bendravimų ir užsidegimu dirbti , manau toks pats jis ir liks gavęs mechanikų direktoriaus postą.
  • 0

#4
Sidexas

Sidexas

    Veteranas

  • Forumo dalyvis
  • 1.544 Pranešimai
Mano nuomone abu varžovai tiek Kipras_Easy, tiek Don_Omar yra verti. Na apsispresti tiesiog reikia savo balsą atiduosiu Don_Omar.
  • 0

#5
Guest_Ed_Bassmaster_*

Guest_Ed_Bassmaster_*
  • Svečias
Domas Zabulis:

Nepatiko tas, kad rašai dalykus kurių tikrai nepadarytum. Pvz "Tarkim būtu skiriamos premijos už daugiausiai suteiktų atskirų paslaugų." "galbūt duočiau tam tikrą laiką
nuo kurios iki kurios valandos kas daugiau nutemps mašinu gaus tą premiją.". Iš to man kyla du klausimai. Kaip tu sužiurėsi kas kiek nutempia, kas kokias paslaugas atlieka? Taip pat, iš kur pinigų gausi premijom? Nes iš savo, kad mokėtum drįstu abejoti. Taip pat kas apskritai nepatiko, tai per daug banalūs atsakymai, nepasakei nieko be "Duočiau premijas geriausiems darbuotojams ir būtų labai gerai". Taip pat jei pradedi rašyti lietuviškom raidėm tai ir pabaik, nes vienur yra, kitur nėra, o direktoriams manau reikalingas raštingumas.

Don_Omar:

Pasirodė patrauklesni atsakymai nei Zabulio. Nepatiko: "Laimingosios 10-15min". Nuvalkiotas dalykas ir mano manymu nereikalingas dalykas mechanikų darbe. Juk mechanikus žaidėjai kviečia iškart kai jiems reikia variklo sutaisymo, akumuliatoriaus pakrovimo ar tune naujai mašinai. Abejoju, kad kas nors lauktų tų "laimingų minučių". Taip pat pritrūko kažko unikalaus, nematyto. Tačiau patiko, kad rašai lietuviškai, nepastebėjau klaidų, tai iškart daug ką pasako apie žmogų, nors kaip ir pamiršai apie save papasakoti.

Kipras_Easy:

Anketa paprasta, taip pat nepatiko banalios idėjos dėl premijų, akcijų. Tačiau taip pat rašai lietuviškai, taip pat gan dažnai tave matau žaidime online, turi reputaciją tarp žaidėjų.

Paskutinio kandidato anketą tingėjau skaityti, nes labai nepatraukliai atrodė, todėl balso niekam neduosiu. Gal padės Kristupui mano komentaras apsispręsti  ;?

  • 0

#6
Luciano

Luciano

    Konkursai

  • Forumo dalyvis
  • 1.393 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:b
  • XP:50.000
  • Geriausias 2016 metų:Krovinių transporto direktorius!
Domas_Zabulis:
1-2 klausimo net nevertinsiu, nes tai yra iš esmės santrauka apie dabartinio direktoriaus darbą. Sekantis punktas "nuo kurios iki kurios valandos kas daugiau nutemps mašinu gaus tą premiją." tai taip išeina, kad kelias valandas ruošies stovėti mechanikų bazėje ir ant lapuko dėti pliusiukus kas kiek mašinų nutempė?
Tomas_Kirkevicius:
Viskas šaunu, jeigu galima išsireikšiu "lengva", tačiau kažko pritrūko, bet galbūt ir galimas stiprus kandidatas.
Galui, pasilikau Don_Omar ir Kipras_Easy:
Manau, kad rimčiausi kandidatai. Don_Omar mintys man patiko, tačiau Kiprui_Easy duočiau šį postą vien dėl jo parašyto 5 punkto. Savo balus jeigu galima šiems žmonės, aišku, jeigu būtų situacija, kad būtų +- panašiai balų, tai tada Kiprui, kaip jau minėjau dėl 5 punkto 1 dalies, o dėl antros nebent sugalvoti kokia komandą jiem. :)

  • 0

#7
Guest_svęčias_*

Guest_svęčias_*
  • Svečias
Jei galiu atiduodu savo balsą, tai duočiau Don_Omar, nes vienas iš normalesniu.
  • 0

#8
Pipirucha

Pipirucha

    Veteranas

  • Veteranas
  • 1.540 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipėda
  • Darbas:Armija
  • VIP:-
  • XP:>57.000
  • Lukas_Pipiras
Na tiesą pasakius, tiek Don_Omar, tiek Kipras_Easy geri kandidatai, bet jei būtų mano valia rinkčiausi Kiprą, vien iš jo atsakytų klausimų galima teigti, kad jis tikrai labai siekia šito direktoriaus posto, tai tiek .
  • 0

b5agtog.png


#9
Miron_Tagirovich

Miron_Tagirovich

    1337

  • Veteranas
  • 387 Pranešimai
  • Gyv. vietaViva La Vilnius
  • Darbas:ba
Balsuosiu uz Kiprui_Easy zmogus malonus padeda tikrai vertas, dideli UZ Sekmes
  • 0

KB2CHSg.jpg


#10
Guest_Gloriamas_*

Guest_Gloriamas_*
  • Svečias
Domas_Zabulis
-
Don_Omar
Tony_Torres - 1 taškas (direktorius)
David_Padre - 1 taškas (direktorius
Eli_Speho - 1 taškas (direktorius)


Kipras_Easy
Jokubas_Shadow - 1 taškas (direktorius)
Lucky_Luciano - 3 taškai (garbės direktorius)
Lukas_Pipiras - 2 taškai (mąstančiųjų forumas)
Kevin_Azonto - 1 taškas (direktorius)


Tomas_Kirkevicius
-
 

Rezultatai: Keturių taškų persvara laimi Kipras_Easy


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)