Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Garbės Administratoriai!

- - - - -

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Antones

Antones

    Viceprezidentas

  • Viceprezidentas
  • 14.590 Pranešimai
  • VIP:Taip
  • ADMIN:Taip
  • XP:150000

*
Populiarus

Čia pateks administratoriai, kurie aukojosi vardan žaidėjų, įneša tai, ko nesugeba kiti. Nusprendžiama tik pagal nuveiktus darbus, skiriama didžiausia premija - 1.000.000€.

 

 

Mats_Gangsta - Už nepriekaištingai atliekamą darbą mero pareigose, užtikrinta tvarka forume. Savo visą žaidimo laiką aukojo būtent žaidėjams ir nežaidė dėl savanaudiškų paskatų. Draugiškas, šiltas administratorius, niekam neatsukantis nugaros, nusipelnęs vietos būtent čia.

 

Deividas_Ruzas - Už nepriekaištingą darbą mero pareigose, užtikrintą tvarką forume, už atsidavimą serveriui ir jo žaidėjams.

 

 Aldas_Watson - Už nepriekaištingą darbą bei užtikrintą tvarką forume, už atsidavimą serveriui bei jo žaidėjams, už prisidėjimą prie atnaujinimų bei bugų tvarkymo, už papildomas veiklas bei renginius serveryje.

 

Daumantas_Klimas - Už nepriekaištingą darbą bei užtvirtinta tvarką mero pareigose, už paaukotą laiką vardan serverio gerovės.

 

Valis_Crazy  - Už nepriekaištingą darbą bei užtvirtinta tvarką mero pareigose, už paaukotą laiką vardan serverio gerovės.

 

Valdas_Stonkus - Už nepriekaištingą darbą serverio administracijoje, už dideli aktyvumą, už atsidavimą serveriui bei jo žaidėjams.


  • 34

Untitled-2.gif





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)