Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
PrisijungtiRegistruotis
2. Laikas ir data, kada darbuotojas nusižengė: 2021-04-20
3. Foto/video įrodymas (chatlogai irgi gali būti keliami, tačiau tik su vaizdiniais įrodymais):https://imgur.com/a/M6DbuCE
4. Pareigūno pažeistos taisyklės (citata iš taisyklių):
20.Negalite bausti už grasinimus, jeigu jums parašo "gg"(Angl. good game, Liet. gerai sužaista) ,”mėsa” (Mėsa nėra įžeidimas) , "individas" (tai nėra įžeidimas), "Mentas" (Mentas nėra įžeidimas) "į forumą" (tai kvietimas, o ne grasinimas) tai nereiškia, jog jums grasina/įžeidžia.(1/2)
5. Jūsų komentaras (neprivaloma): nu jei uz mesa deda izeidimus tai as apakes
Jei kas skaito ir labai valgyt užsimanė kugelio, tai va:
Spoiler
K A I P G A M I N T I
Pirmiausia sutarkuojame bulves ir 2 svogūnus. Kitus 2 svogūnus smulkiai supjaustome ir pakepiname keptuvėje kartu su supjaustyta šonine. Šį šoninės bei pakepintų svogūnų pagardą dedame į bulvių masę, o tada supilame verdantį pieną – kitaip tariant, masę užplikome. Pagaliau mušame į ją kiaušinius, beriame druską, pipirus ir labai gerai išmaišome.
Dėti miltų ar ne, pasirinkimo klausimas – jie šiek tiek „suriša“ masę, tačiau neįdėjus, didelės katastrofos nebus.
Kitas reikalas – kiaušiniai ir pienas, būtent jie ir yra puraus, minkšto kugelio paslaptis. Pašykštėję šių produktų, „džiaugsitės“ kietoku, pilku kugeliu.
Beje, paskaninimui naudojamą rūkytą šoninę galima keisti kiaulienos faršu (jį taip pat pakepiname), pamarinuotomis vištienos blauzdelėmis, vištienos filė gabaliukais, parūkytomis kiaulienos ausytėmis. Dar įdomesni variantai – vietoje mėsos dėti džiovintų (prieš tai išmirkytų) grybų ar net lietuviškų džiovintų vaisių (obuolių, kriaušių, slyvų).
Vos tik paruošiame kugelio masę, verčiame ją į riebalais pateptą ir, jei patinka, džiūvėsėliais pabarstytą kepimo skardą bei šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame ne mažiau kaip valandą – apie tai, kad yra iškepęs, signalizuos gražiai auksinis kugelio viršus, apskrudę pakraštėliai.
Apibendrinimas.
Tai pagal pateiktą receptą galime matyti, kad kugelis nėra mėsa, nes kugelį sudaro pagrinde bulvės, o aš ne daržovė ir tikrai ne patiekalas, aš esu žmogus. Jei nori vadink mėsa ar dar kuo, nes tai priimtina, kadangi mėsos iškrenta, kai žmogu nušauni ir dar kai jis atsigula ant žemės įšauni į jį kulką. BET JAU KAS, BET TIKRAI KUGELIS IŠ JO NEKRENTA, KAI NUŠAUNI.
ziek skaityk savo recepta kepta sonine kiauliena tai mesa seniukai
o tai neradai kugelio su mesa?
Hmmm, double post = ban, melagingas skundas = ban, tai du banai jau ant tavo sąskaitos, seniukas. Ir va dėl ko leidžiama vadinti mėsa:
Kugelis ≠ mėsa, sėkmės su banais forume.
Apibendrinimas.
Tai pagal pateiktą receptą galime matyti, kad kugelis nėra mėsa, nes kugelį sudaro pagrinde bulvės, o aš ne daržovė ir tikrai ne patiekalas, aš esu žmogus.
Jei nori vadink mėsa, nes tai priimtina, kadangi mėsos iškrenta, kai žmogu nušauni ir dar kai jis atsigula ant žemės įšauni į jį kulką. BET JAU KAS, BET TIKRAI KUGELIS IŠ JO NEKRENTA, KAI NUŠAUNI.