Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Vagis] Erdogan_Atalayy


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯

    Rimtas

  • Senbuvis
  • 442 Pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Alcaopone_Mcpinzus
2. Data, kada darbuotojas nusižengė: matosi.
3. Foto/video įrodymas (chatlogai irgi gali būti keliami, tačiau tik su vaizdiniais įrodymais): Imgur: The magic of the Internet
4. Darbuotojo pažeista-os taisyklės (citata iš nelegalių darbų taisyklių): 4. Draudžiama šaudyti į bendradarbius atliekant darbą, kokiais nors kitais veiksmais jiems kenkti. Išimtys: Kolega jus pirmas pradėjo šaudyti, tuomet galite atsišaudyti (privalomi įrodymai), sandeliai, gaujų užgrobimai, kiti renginiai... (Pateikiant irodymus uz saudyma privalomas video)

5. Jūsų komentaras (neprivaloma): Matosi kaip atsistojas ir saudai i mane bandai neleisti nuvezti masina. Ir dl numusiai man.

+ dar /bendradarbiai ft Imgur: The magic of the Internet


Šį pranešimą redagavo ¯\_(ツ)_/¯: 12 gegužės 2021 - 23:26

  • 0

#2
Peni_Lopez

Peni_Lopez

    Rimtas

  • Užblokuotas
  • 317 Pranešimai

Kaip matome racijoj jam grasinai, kad nušausi ji ir aiškiai matosi kaip nuo taves skrendančios kulkos padaro masinai dmg ir ji dar nuzudai masina veze tai ir yra skaitosi kaip darbo metu

 

Skundas- patvirtintas

 

4. Draudžiama šaudyti į bendradarbius atliekant darbą, kokiais nors kitais veiksmais jiems kenkti. Išimtys: Kolega jus pirmas pradėjo šaudyti, tuomet galite atsišaudyti (privalomi įrodymai), sandeliai, gaujų užgrobimai, kiti renginiai... (Pateikiant irodymus uz saudyma privalomas video)

 

Temos kolkas užrakinti negaliu pranešiu valdžiai kad užrakintu


  • 0

Paveiksliukas







0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)