Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Su tuo vienuoliktu gimtadieniu :)


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
15 atsakymai į šią temą

#1
Jared Mchale

Jared Mchale

    Dievas

  • Pasiūlymų asas
  • 2.894 Pranešimai
  • Rekordų savininkas:Patyręs.

*
Populiarus

Sveiki, visus su sia svente, linkiu jums smagiai praleisti laika, geru atnaujinimu ir geru eventu, bei sekmes.


Taigi, cia mano pirmas oficialus blog'as. Pradesiu nuo to, kad cia nebus toks kieti ir idomus blogai kaip Luko_Majos ar Valiuks_Daletore,bet as pasistengsiu kazka idomesnio pasakyti ateityje, vertingo ar siaip ka sukaupiau per savo zaidima, arba bent tiesiog neprarasti uz neaktyvuma.


Taigi, pradedant noriu tiesiog atsakyti i jusu klausimus, kuriuos as daznai gaunu, bei turbut daugelis noretu suzinoti.


1. Jared kiek laiko losi lsg?

 

Pradejau zaisti kazkur nuo 2011 metu,su draugais. Daug pertrauku buve, bet iki siu dienu still active player.

2. Jared kaip tu taip greitai xp keli?

 

Tiesiog aktyviai, saugiai zaisdamas, turbut gal ta XP reikia ismokti kelti, bei tinkamai zaisti. Ka as sakau tinkamai zaisti? Mazai zudyti, nepraleisti 19-20val, negauti crashu, jeigu diminat su draugais, paciam nenuzudyti, o leisti kitam ir t.t. Dabar palyginus sereryje daug lengviau kelti XP, negu tai buvo anksciau. Anksciau eventuose, jeigu kazka nuzudai prarandi 25xp, o dabar jau daug laiko kai istaisyta tai, anksciau lobis buvo useless, o apie zuvele tai, net minties niekam nebuvo ideti, aisku lobis buvo visada, bet ji poto nunerfino ir jis neduodavo XP, tik pinigus. Taigi pasakysiu taip, aktyviai zaisti, kuo maziau zudyti, ieskoti lobiu/zuveliu, zaisti 19-20 valandomis ir pamatysit tikrai dideli skirtuma.

3. Kiek uzdirbi is verslu?

 

Nezinau, neimanoma tiksliai pasakyti, nebent atidziai reiketu skaiciuoti nuo 0. Nes inkasatoriai isveza, pats isvezi kai reikia, todel tiksliai pasakyti yra sunku, ypac kai as tu pinigu neskaiciuoju, bet pelnas labai sokineja, nes tokio tipo pas mane verslai yra...

4. Kiek turi jaredai verslu?

 

Siuo momentu ir jau ganetinai daug laiko turiu 10 verslu. Esu daugiausiai turejes berods 18 ar 15 verslu, situos du skaicius atsimenu, tai kazkuris teisingas. O siaip tai esu turejes visus verslus, tik ginklines ir fw shop nesu turejes.

5. Kiek pas tave versluose sukaupta pinigu?

 

Daug sukaupta, milijonai. Ir turbut visi galvoja, kad daug, nes jau kai kuriuos verslus turiu jau nuo 2014 metu. Anksciau skaiciuodavau, rupejo pelnas, o dabar beveik neskaiciuoju ir isvis labai retai tikrinu ta pelna, bet guli ne vienas milas ir kai as nelosiu poker, man tu pinigu uztenka sociai. Bet daug pinigu versle laikyti, yra nejauku, daug laiko uzima, kol inkasatoriai isveztu, jeigu reiketu parduoti, o anksciau ieidamas i versla galejai per sekundes isimti visa pelna.

6. Jared ar tu isvis kada nors keikiesi?

 

Taip, keikiuosi, bet nesikeikiu taip kaip vaikai sako "niekada nesikeikiu" ir pns.



7. Jared ar planuoji surinkti 1 mil xp?

Neplanuoju tikrai, nes velniskai dar daug truksta, kokiu 4-5 metu aktyviai zaisti, bet visai nieko butu tiek tureti, toki pasiekima padaryti, bet abejoju ar tiek pavyks ir kazin ar vertetu tiek aukotis. Nes abejoju ar kazkas butu su tuo mil XP, nebent koks Benas duotu isskirtine nick spalva, ar kazka, ko kitas zaidejas niekada neturetu.

8. Jared ar parduodi verslus?

 

Neparduodu, nes pinigai serveryje pasidare neturintys vertes, nera is ju naudos. As savo verslus keiciu i verslus. Kazkada labai norejau iskeisti interjerus, baldines, elektronikos parduotuves i kioskus, bet man to nepavyko, visai nieko butu turetu visus kioskus, restoranus ir pns. Taigi, jeigu klausi ar parduodu verslus, atsakymas ne, bet jeigu esi verslininkas tai gal ir sudomintu mane.

9. Jared kiek tau metu?

 

Uoj as senas, labai senas...

10. Kodel tu isvien vazineji su dviraciu?

 

Man tai patogiausia ir smagiausia transporto priemone, jeigu vazineciau su kokiu infernusu arba nuosavu nrg, tai butu nepatogu kai yra su dviraciu. Su dviraciu jauciuosi laisvesnis, patogesnis, daugiau galimybiu. Kai su masinomis vazinejiesi, jas apsaudo, naikina ir t.t, man nepatogu, o dviratis su auksta rida yra labai OP.


11. Jared kaip tu taip prasimusei sitam serveryje?

 

Labai daug aktyvumo cia ideta, niekada nelosiau pokerio ar ten turejau reikalu su monetomis ar su losimais. Anksciau kokiais 2012-2015 labai daug dirbdavau kontroje, galima sakyti isvien, diena, nakti, veziodavau legaliai be jokiu cytu kontrabanda.
Uzsidirbdavau is kroviniu 70k ir dar is minuciu 30k, tai per diena apie 100k.
Vezdavau deagle isvien, ir tik vienu, tuo paciu keliu, va situ keliu, youtubes linkas: https://www.youtube....h?v=bx_sxco8m8A. Nezinau kaip dabar kontra, jau nedirbau ten labai seniai, bet anksciau tai buvo vienas is geriausiu darbu, o dyleris budavo useless. Taigi as tuo keliu vezdavau, visada, nebudavo kito kelio ir tik deagle vezdavau. O kaip dabar, gal yra ir geresniu variantu. Anksciau serveryje daugiau budavo tu vadinamu "varkiu", galedavai su daugeliu zaideju bendradarbiauti ir pns, apsileisdinedavo geri namai, verslai, zaidejai nebudavo toki gobsi. Verslus uz centus nusipirkti, o ypac jeigu turi daug pinigu galedavai isvis bet ka nusipirkti. Viska pardavinedavai i pliusa ir tikrai, jeigu sekme lydi, galedavai per metus aktyviai zaisdamas tapti milijonierius, atsimenu gal 2014 metais, per dvi dienas pirkau pagr sporto kluba ir gauja The Mafia, berods sumokejau uz kluba 3mil ir uz gauja 3mil (6m abu), o per dvi ar tris dienas abu pardaviau, gauja uz 5mil, o sporto kluba berods uz 5 ar 6mil, taigi per 2 ar 3 dienas, 4 mil pliuso. Dabar jau tokiu dalyku kiek esu pastebejes nelabai yra, arba as tiesiog nepastebiu, nes neuzsimineju "varkiu" reikalais, jau nesidomiu. Todel patarsiu, kad neskolinkite pinigu nepazistamiems, nepervedinekite kreditu, cyteriams, o ypac, tie kurie gauna banu uz aferas, atminkite, kad jeigu turi daug pinigu, ar turite serveryje kokiu pareigu daznai jus nori apgauti, is jusu pasipelnyti, jums pakenkti. Per daug nesistenkite, zaiskite del smagumo, nesiaukokite per daug, svarbiausia necytinkite ir nebukite aferistai, zaikiste laisvai, kaip iseina ir laukite naujienu, geru pasiulymu, nes kartais jie netiketai pasitaiko.

12. Kodel nusipirkai bloga?

 

Susikaupe nemazai pinigu, neturejau kur pinigu deti, beliko tk isdalinti arba juos pralosti, suzinojau, kad sitie blogai parduodami, galvojau nusipirksiu.

13. Kodel sveikiniesi per tab, kai jungiuosi i serveri?

 

Tiesa pasakius is neturejimo ka veikti, ir tai darant mane ima juokas, del zaideju reakcijos. Nes tai pradejau daryti dar isvis pries bunant adminu, visi laikydavo mane cheat ar, kad turiu kazkokiu scriptu, bet istikruju nera nieko, tiesiog vazineju su dvirku ir tab paspaudes ten labai aiskiai matosi, kad kazkas jungiasi, tai tiesiog ir pasisveikinu, dienos metu paspaudes tab ir palaikes kelias minutes gali pasisvekinti su labai daug zaideju, jiems dar tik vedant slaptazodi savo.

O siaip tai suaktyvejau sia veikla, nes ima juokas, del to, kad niekas netiki, kad adminas sveikinasi, kad adminas yra mandagus, visi galvoja, jeigu jau su manim adminas pasisveikina, per TAB, ar kai vedi savo password paraso sveikas, cia jau bus man banas, jau kazka prisidirbau ar kazka tokio. Bet su manim to nera, tikrai taip nedaryciau, cia tiesiog sakau is mandagamumo.

Pasakysiu dar, kai jus spaudziat connect to the server, jau adminas per logus mato, kad jus prisijungete, tai jeigu aktyviai ziuri i admin log lentele, kai zmogus veda savo slaptazodi, per ta laika gali pasisvekinti, dar vos tik zaidejui pradedant vesti savo slaptazodi.
O siaip tai tikrai bukit ramus, jeigu jau su situo susiduret, jeigu dar ne, tai bukit ramus, galit nieko net neatrasyti.

Dar buvau sugalvojes toki isvis nejauku darba, kad kai jungiaties, parasyti sveikas, as matau tavo password, bet tai jau butu per ziauru ir pagalvojus dar prisidaryciau bedu, jeigu jusu akauntas dingtu.

Tai tiek, gero gimtadienio, geros vasaros, progresuokit, zaiskit, bei, jeigu rimtu, idomiu blogu norit pamatyti, siulau uzeiti i Luko_Majos blogus.

 


  • 59

#2
台州 Taishuu

台州 Taishuu

    Bobas

  • Veteranas
  • 2.178 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • 2019 Metų Direktorius:Teisėsaugos.
  • Geriausias 2018 metų:Metų populeriausias žaidėjas

Sveikas Jared aka megstamiausias admine. Linkiu tau graziu metu ir daug tikru draugu.


  • 4

PaveiksliukasPaveiksliukas


#3
Nyvuliukas<3

Nyvuliukas<3

    Nyvulė

  • Senbuvis
  • 1.132 Pranešimai

Jaredukas pats geriausias žaidėjas, geras draugas, gero ir tau gimtadienio jaredai,susitiksim servery :)


  • 1

Yra žmonių, kuriems trumputė akimirka gali suteikti daugiau džiaugsmo, nei kitiems visas jų gyvenimas
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Galimybė įgyvendinti svajonę - štai kas gyvenimą daro įdomų
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kiekviena diena kupina pamokų ir paslėptų dovanų.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

oLymaFt.jpg

i1Xvknj.png


#4
Fightum Bazarum

Fightum Bazarum

    Veteranas

  • Kinematografas
  • 1.589 Pranešimai
  • ADMIN:sirdyje
  • 2023 Metų direktorius:Transporto!
  • 2023 Metų geriausias:Radijos DJ
  • 2022 Metų geriausias:Radijos DJ
  • 2021 Metų moderatorius:Vaizdo medžiagos
  • 2020 Metų moderatorius:Vaizdo medžiagos & Filmai
  • Geriausias 2020 metų:Baneris
  • Laimėjo konkursą:Serverio pristatymas 2018

Pirma rep, poto skaitau.

 

Gera bloga sovei pirmaji, del savo atvirumo patinki kaip zmogus man 


  • 1

#5
J. D. Pardo

J. D. Pardo

    #STONKUSGOAT

  • Senbuvis
  • 1.059 Pranešimai
  • Gyv. vietaMajemis
  • SEND*NUDES#5689
  • Darbas:Šlavėjas
  • VIP:Nereikalingas
  • XP:lemas
  • Laimėjo konkursą:Geriausias Naujoku Verbuotojas
  • JovitasPacevic

Labas Jaredai labai malonus žmogus esat :)


  • 1

 


#6
Benz Marrezo

Benz Marrezo

    Rimtas

  • Senbuvis
  • 354 Pranešimai

zmogus is didziosios raides.


  • 2

d11b7ae1c0747c68a5869b64f6b0de8c759.png


#7
ГΣЯMΛ🧿

ГΣЯMΛ🧿

    akvilė natūralus mineralinis vanduo

  • Kinematografas
  • 2.709 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius, Lietuva
  • Darbas:taip
  • VIP:taip
  • ADMIN:taip
  • XP:taip
  • 2021 Metų moderatorius:Apie viską
  • Geriausias 2021 metų:Forumo skilties moderatorius
  • Geriausias 2018 metų:Metu Moderatorius
  • Geriausias 2016 metų:kelionių kūrėjas!

vienas is tu ,kuriu niekad nesuprasdavau, no fun, only grind.

good read, aciu kad dalinies


  • 3

#8
Aurelijus_Waflyga

Aurelijus_Waflyga

    Asas

  • Forumo administratorius
  • 1.078 Pranešimai
  • 2022 Metų direktorius:Gaisrines!

smagiai susiskaitė, gl


  • 2

#9
Guest_Hoperis_*

Guest_Hoperis_*
  • Svečias

Tikrai įdomus pirmasis blogas, ir šiaip kaip žmogus esi labai draugiškas ir atviras, geros dienos :)


  • 1

#10
F.Martinez

F.Martinez

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 894 Pranešimai

Sveikas Jared aka megstamiausias admine. Linkiu tau graziu metu ir daug tikru draugu.

<33 o taip, myliu ir as tave Jared'ai


  • 1

#11
𝙹𝚊𝚗𝚞𝚕𝚔𝚊

𝙹𝚊𝚗𝚞𝚕𝚔𝚊

    infidelity

  • Garbės moderatorius
  • 2.959 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Janulis#2992
  • XP:100k
  • Marius_Janul
  • 2022 Metų direktorius:Mechanikai!
  • 2022 Metų moderatorius:Gaujų kovos/statistika.
  • 2021 Metų Direktorius:Mechanikų
  • 2021 Metų moderatorius:Gaujų kovos/statistika
  • Rekordų savininkas:Narkobaronas (Žolė)

Tiesa sako, lengvai susiskaite, patiko turinys, vertinu tavo atviruma ir pastangas:p


  • 1

#12
Bireliukas Bira

Bireliukas Bira

    iTrade.gg

  • Veteranas
  • 2.503 Pranešimai
  • Laimėjo konkursą:2x2

Blogas top notch,

 

 

8. Jared ar parduodi verslus?

 

Neparduodu, nes pinigai serveryje pasidare neturintys vertes, nera is ju naudos. As savo verslus keiciu i verslus. Kazkada labai norejau iskeisti interjerus, baldines, elektronikos parduotuves i kioskus, bet man to nepavyko, visai nieko butu turetu visus kioskus, restoranus ir pns. Taigi, jeigu klausi ar parduodu verslus, atsakymas ne, bet jeigu esi verslininkas tai gal ir sudomintu mane.

 

Labai patiko šis sakinys kuris nusako pagrindinę serverio problemą, progreso trukūmas, jeigu nežaidi azartinių žaidimų labai greitai gali viska susipirkti ir nebeturėti ka veikti serveryje. Labai tikiuosi, kad per ateinančius atnaujinimus bent jau truputi pagerins situaciją su šia problema. Lauksiu detalesniu blogų, ar kokiu idomiu istorijų.


  • 1

#13
Besarionis dzе Djugashvili

Besarionis dzе Djugashvili

    Užblokuotas

  • Skundai
  • 591 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Baben#0159
  • Darbas:Hitting from the back and I'm hitting from the side
  • VIP:Open up wide, let me stick my dick inside
  • XP:AS ALUS
  • Baben_Laben
  • 2020 Metų direktorius:Ūkininkų
  • Geriausias 2020 metų:Komikas
  • panarydinikas

tavo pasisveikinimais supratau kad esu nepamirstas ir kazkam reikalingas


  • 1

715


#14
gabe.

gabe.

    amen break

  • Metų moderatorius
  • 649 Pranešimai
  • Gyv. vietaVasaros g. 5
  • flwn.
  • Darbas:
  • VIP:
  • ADMIN:
  • XP:██████
  • Gabe_Akira
  • 2023 Metų direktorius:Krovinių transportas!
  • 2023 Metų moderatorius:Forumo administatorius, Apie viską
  • 2023 Metų geriausias:Forumo/skilties moderatorius
  • 2022 Metų moderatorius:Apie viską.

Super blogas, lengvai susiskaitė, padėjo geriau pažinti tave. Nekantriai laukiu, kažkada, sekančios dalies. x)


  • 1

From ivy, out middle, through our connector like a speed demon


I am > I was


#15
Rivers'as

Rivers'as

    Rimtas patarėjas

  • Senbuvis
  • 587 Pranešimai
Šaunus blogas, geras esi kaip žmogus, mandagus, draugiškas, aktyvus galėčiau vardint apie tave gerų dalykų dar daugiau, laukiu antrojo blogo. <3
  • 1

#16
Guest_https://discord.gg/tGGJAvD_*

Guest_https://discord.gg/tGGJAvD_*
  • Svečias

labai idomiai susiskaite +rep


  • 1




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)