1. Žaidime Vardas_Pavarde:
Maksimas Dadjanis
2. Jūsų istorija:
Liepos sesioliktaja sumasciau uzsukti i serveri su mintimi pasidarbuoti kontrobandoje. Prisijunges i serveri nuliudau, nes buvau ismestas is darbo del uniformos nedevejimo darbo metu. Pasiemiau pienvezi ir pradejau dirbti, visiem siulyti salto / karsto pienuko. Sekesi ne kaip, klientu mazai, kiti nusipirke pieno net ir negraziais zodziais isvadina ir pasiuncia i visas keturias puses, vis svarsciau kaip islipti is sios nesekmiu duobes, kol pamaciau Leo_Vendetta rasanti i /vip chata, is kart i galva sove mintis, jog esu deimantiniam garbes sarase ir galiu betkada isidarbinti i furistus, jei tik yra vietos. Sumasciau parasyti siam direktoriu, kaip del vietos ir galbut jis mane idarbintu. 3 minutes negavau jokio atsakymo ir vel parasiau ta pati, kaip del vietos. Po keliu sekundziu gavau atsakyma, jog vietos yra ir esu laukiamas darbo bazej. Bevaziuojant link darbo bazes mane surakino faras, itare uz ketn, vos vos sukrapsciau ant baudos, kitaip buciau sedes i cype ir furistu darba buciau mates kaip savo ausis. Siaip ne taip atvykau iki kurjeriu bazes ir isidarbinau i kurjerius, paprasius paaukstinimo i furistus pamaciau, kad direktorius Leo afk busenoje, galvoju netempsiu i nakti ir pradesiu darba tuoj pat. Tai pasiemes kurjeriu darbo transporta Benson prisiminiau senus gerus laikus kurjeriu darbe ir sekmingai pristates krovini vis parasydavau Leo ir patikrindavau ar jis vis dar afk busenoje. Vezdamas popieriu i pajurio kioska pamaciau zalia teksta "Direktorius Oscar_Roberttson: sveiki visi" is kart naglai pradejau jam rasyti ar galetu duoti paaukstinima i furistus, jis tuoj pat viska sutikrines ir issiaiskines situacija suteike man paaukstinima. Isjungiau autopilota Benson transporte ir skuodziau kuo greiciau i furistu baze, kad galeciau pradet uzdirbti didelius pinigus. Isedus i fura gavau degalu pakrovima, galvoju na ir pasiseke man niekseliui, greitas krovinys greiti pinigai ir isvaziavau su cisterna iki degalu pasikrovimo. Pradedu krautis ir galvoju, kad cia tikrai geriausia mano diena siais metais ir uzdirbsiu daug pinigu uzteks ir ant biuro ir ant nrg, bet viskas pasisuko kiek kita linkme. Per furos veidrodeli pamatau uz manes atvaziuojanti Infernus bei 2 Cheetah automobilius. Pasirodo tai senas mano draugas, kuriam esu skoloj jau kelis menesius. Islipo vyrukai rimtai nusiteike su beisbolo lazdomis rankose, vienas is ju laike rankose peili. Is furos nelipau, nes siek tiek drebejo kinkos tai prasidariau langa ir laukiau, kol kas prieis. Priejo vienas su kauke ir peiliu rankose ir tare "Islipk is furos, kitaip subadysiu tiek furos padangas tiek priekabos padangas". Vyrukas atrode tikrai nejuokaujantis tai uzgesinau furos varikli ir vykdziau nurodymus islipt is furos. Islipes is kart priejau prie savo draugo, kuris man skolino pinigus ir bandziau tartis, "Jei cia del skolos, tai viskas tvarkoj Arvydai, grazinsiu ja, tik reikia va dar kroviniu siek tiek pravezti, svarbiausia negadinkit priekabos ar furos, nes direktorius nuostolius atskaiciuos is mano algos". Arvydas tiesiog syptelejo ir pajutau kaip mano kaukole susiliecia su beisbolo lazda is nugaros. Prabudau Dillimores kaimelio ligonineje, apsiciupinejau pajutau, kad visa galva subintuota, pasikvieciau sesele pasiklausti kas man nutiko, nes nieko visiskai neatsiminiau, sesele pakviete daktara, kuris paaiskino, kad man stiprus smegenu sutrenkimas ir turbut neatsiminsiu paskutiniu 2 savaiciu visiskai o gal net ir ilgesnio laikotarpio. Po savaites apziuru, gydymo buvau isleistas. Tik isejes is ligonines prie degalines pamaciau blizganti infernusa i kuri savininkas pyle degalus tuo metu, priejau pakalbinau "Sveikas, gera cia bolida nusipirkes, klausyk gal zinai kokio darbuko? Katik is ligonines po traumos galvoju reikia atsistoti ant koju", infernus savininkas syptelejo ir tare "Na turiu viena varianta, tuoj pabaigiu pilti kura ir galesiu nuvezt tave iki vietos". Atsisedau i keleivio vieta, palaukiau, kol susimokes ir trauksim i kelione. Pasirodo net dirzo nereikejo uzsisegti, nes nuo degalines iki tos darbo vietos vos 50 metru. Atvaziavus prie keletos garazu pastebejau uzrasa "Pieno isveziotojai" pasirode juokingas darbas, bet neturejau kito pasirinkimo. Pavezejas tare "Na va cia gali pradeti savo karjera isveziodamas piena, sekmes, jei ka skambink" ir padave lapeli su jo numeriu. Islipau is Infernus ir priejau prie vieno pieno isveziotoju darbuotojo pasiklaust kaip cia kas veikia ir kaip pradeti darbuotis sioj firmoje, gavau atsakyma, jog cia ne firma, o tiesiog betkuris savanoris gali pasiimti masina ir vaziuoti per miestus uzdarbiauti. Pasiemiau Sadler transporta ir pradejau visiem siulyti piena, pieno kokteilius, pasildyta piena, iki dabar puikiai uzdarbiauju ir ateiti matau tik su pieno isveziojimu, galite betkada kreiptis zaidime, jei reikia sviezaus pienuko.