Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Premija naujokų verbuotojams


  • Prašome prisijungti, kad atsakytumėte
Jokių atsakymų į šią temą

#1
𝐡𝐚𝐦𝐢.𝐝𝐢𝐚𝐥𝐥𝐨

𝐡𝐚𝐦𝐢.𝐝𝐢𝐚𝐥𝐥𝐨

    Veteranas

  • Garbės moderatorius
  • 1.690 Pranešimai

5S1lO76.png

 

Kas tai?

 

Tai bus papildomas mokestis (premija) naujokų verbuotojams, kurie išverbavo naujoką, sekė tolimesnę jo veiklą serveryje, pasirūpino jo ateitimi projekte, padėjo jam įsitvirtinti ir likti žaidime. Ši premija bus įteikiama kaip puikaus verbavimo simbolis. Tai parodys, jog jūs prisidėjote prie žaidėjo likimo ir esate vertas (-a) pinigų.

 

Kokio dydžio piniginė premija? Ką reikės padaryti, jog ji papildytų jūsų kišenę?

 
Premijos vertė yra 100 000 eurų serverio valiutos.
Norint, jog jūsų kišenę papildytų tokia suma pinigų, jums visų pirma reikės tapti naujokų verbuotoju. Tuomet tinkamai, pagal visus reikalavimus, išverbuoti naujoką. Kai būsite praėję šiuos etapus, jums tereikės sekti verbuoto naujoko veiklą, palaikyti su juo santykius ir padėti įsidarbinti į darbą, su pakvietimu (tai būtų vienas iš šių darbų: automanas; medikas; taxi vairuotojas; kurjeris;), bet tas naujokas turės būti pasiekęs 4 000 patirties taškų (xp) ribą.

 

Kaip veiks ši sistema?

 

Jūs užpildysite anketą, anketos šablonas bus pateiktas žemiau. Jūsų užpildytą anketą perduosime valdžiai, forumo administratoriams, kad jie patikrintų ar žaidėjas nepakeitė slapyvardžio ir tokiu būnu nėra siekiama pasipelnyti. Jei nusižengimo nepastebėsime, o anketa bus užpildyta tinkamai, susisieksime su jumis ir įteiksime piniginę premiją.


Kaip užpildyti anketą, ko ji reikalaus ir kas ją gali pildyti?


Anketą pildysite pagal pateiktus punktus Jums reikės turėti įrodymus, kad būtent jūs verbavote tą naujoką Įrodymų galite nekaupti, kai įkelsite naujoko verbavimo ataskaitą, ji bus išsaugota temoje: Naujokų verbuotojų ataskaitos, ten galėsite rasti visus jūsų išverbuotus naujokus ir tuos įrodymus panaudoti. 
Tam kad įrodytumėte, jog jūsų verbuotas žaidėjas pasiekė 4 000 patirties taškų (xp) ribą ir dirbą darbą su pakvietimu, jums reikės pateikti ekrano nuotrauka kur matytųsi to žaidėjo patirties taškai, tai padarysite su komanda /xp Vardenis_Pavardenis. Ir turėsite užfiksuoti tą žaidėją sėdintį darbinėje mašinoje, kuri priklausytų vienam iš aukščiau išvardintų darbų.

Anketą galės pildyti tik žmonės esantys naujokų verbuotojais arba tie, kurie atsistatydino iš naujokų verbuotojų neseniau kaip prieš savaitę. Jei įkelsite anketą su naujoku, kurį buvote išverbavę prieš pasirodant šiai temai, pinigų negausite, o pranešimas bus paslėptas.
 
Anketos šablonas:
 
Jūsų Vardas_Pavardė:
Naujoko, kuris turi 4 000 patirties taškų (xp) ir dirbą darbą su pakvietimu, Vardas_Pavardė:
Data, kada verbavote šį naujoką:
Įrodymai, kad jūs verbavote šį naujoką: 
Įrodymai, jog žaidėjas turi pasiekęs 4 000 patirties taškų ir dirba darbą su pakvietimu: 
 
Pavyzdys, kaip turėtų būti užpildyta anketa:

Spoiler

 

Naujokų verbuotojai, gavę premijas:
Spoiler

Šį pranešimą redagavo Kurjerių baimė: 09 kovo 2024 - 13:01
Sutvarkytas sąrašas

  • 2




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)