Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

2013m. Vasario 19d. Krovinių transporto direktoriaus debatai [Baigėsi - Lenny_W]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
12 atsakymai į šią temą

#1
Guest_Gloriamas_*

Guest_Gloriamas_*
  • Svečias
Etapo dalyviai
John_Diecabro
Lenny_Wilkens
Gyta_Sajan


Klausimai, užduoti kandidatams
1. Ką keistum darbe, kad jis atrodytu įdomesnis/patrauklesnis?
2. Kokių veiksmų imtumeis, jeigu darbuotojas atsisakytų vežti krovinius, nes pasak jo "koeficientas dėl to nekyla ir ne direktoriui spręst"?
3. Kokie atnaujinimai tavo manimu reikalingiausi krovinių transportui?
4. Kaip dar būtų galima surišti serverio veiklą su krovinių transportu?
5. Dėl kokių priežasčių tavo manimu žmonės neina į krovinių transportą?
6. Ką manai apie merų ir dabartinių krovinių transporto direktorių darbą?
7. Kaip vertini naująją debatų sistemą?
8. Kita informacija, kuri įrodytų jog būtent tu esi vertas pareigų. (neminėti jau pasakytos anketoje)
9. Įrodyk jog šis postas tau tikrai svarbus ir tu jo nori labiau nei kas kitas.


Kandidatai ir jų pasisakymai


John_Diecabro ( - anketa)
1. Ką keistum darbe, kad jis atrodytu įdomesnis/patrauklesnis?
Būdamas direktoriumi, visuomet stengčiausi bendrauti su darbuotojais, neignoruoti jų, padėti iškilusiais klausimais. Taip pat įvesčiau griežtą tvarką, dėl mašinų palikimo, skelbimų, keiksmažodžių į raciją ir visa kita. Bandyčiau lygiuotis į Egidijų Kanapę, kadangi kai dirbau Transporto firmoje šis direktorius atvėrė akis, koks turi būti tikras direktorius. Taigi stengčiausi su kiekviena diena tobulėti, būti paslaugus, bei griežtas direktorius.

2. Kokių veiksmų imtumeis, jeigu darbuotojas atsisakytų vežti krovinius, nes pasak jo "koeficientas dėl to nekyla ir ne direktoriui spręst"?
Su tokiu pasisakymu manau dar nei vienas krovinių transporto direktorius nesusidūrė, bet jeigu pamatyčiau darbuotoją važiuojantį be priekabos, paklausčiau kodėl ir jo pasiteisinimas būtų būtent toks, privalėčiau jį išmesti iš darbo ir įrašyti į juodąjį sąrašą, kaip rašoma taisyklėse.

3. Kokie atnaujinimai tavo manimu reikalingiausi krovinių transportui?
Visi reikalingi krovinių transportų pakeitimai, kurie parašyti mero rinkinyje. Tai išties suviliotų ne vieną lsg žaidėją ateiti dirbti pas mus, bei pagyvintų šiuos du darbus. Būtų įdomu dirbti tiek kurjeriams, tiek fūristams.

4. Kaip dar būtų galima surišti serverio veiklą su krovinių transportu?
Kadangi kurjeriai, kaip ir surišti su serverio veikla, bet nevisai. Taigi reiktų surišti su verslais. Neatvežus kurjeriui į verslą (rūbų, ginklų, popieriaus, gėrimų, maisto, ūkinių prekių) tų prekių versluose ir nebūtų. Gal tai kiek komplikuota, bet su vienu atvežimu, galėtų visą dieną užtekti, to kas atvežta. O fūristai tai ir yra toks darbas, kad visuomet būni išvažiavęs, dirbi ir dirbi. Bet jeigu tai suriš su kontrobanda, bus išties žymiai įdomiau.

5. Dėl kokių priežasčių tavo manimu žmonės neina į krovinių transportą?
Yra trys priežastys. Viena iš jų - maži atlyginimai, kuriuos sunku pakelti, nes už krovinius negauni į pelną. Antra priežastis - kurjerių priklausomybė nuo fūristų ir būna jiems visuomet pikta, kai nėra ką vežti. Trečia - krovinių praradimai. Pats per šią algą praradau tris krovinius, kurių vertė - 15k. Praradus krovinį iškart dingsta noras toliau vežti, sužlugdo visą įdėtą darbą, nes visgi užsidirbti bent 5k, yra kur padirbėti.

6. Ką manai apie merų ir dabartinių krovinių transporto direktorių darbą?
Manau merai atlieka labai svarbų darbą šiame serveryje. Jie turi išrinkti gerus, galinčius susitvarkyti su savo pareigomis žmones. Mero kėdėse turime du labai protingus, bei svarbius šiam serveriui žmones. Manau jie gerai talkina vienas kitam, nėra iš tų kurie neatsižvelgia į anketos parašymą ir renka tik savus. Tas visuomet yra pagirtina. Kadangi šiuo metu dirbu fūristu, matau visą situaciją, kokia yra šiuo metu. Dabartinis direktorius yra išties geras, bei griežtas, visuomet atsakantis į darbuotojų klausimus. Šiam direktoriui neturiu jokių priekaištų.

7. Kaip vertini naująją debatų sistemą?
Ši sistema išties palengvina mero darbą, nes man pačiam rašant atsakymus į klausimus, tenka kiek pasvarstyti kaip geriau pateikti atsakymą. Taip pat mato, kaip tu nori šio posto, ar tu esi tikrai vertas.

8. Kita informacija, kuri įrodytų jog būtent tu esi vertas pareigų. (neminėti jau pasakytos anketoje)
Esu įrodęs, kad galiu gerai atlikti darbą šiose pareigose. Turiu patirties, kuria galėčiau vadovautis atliekant direktoriaus darbą. Taip pat esu sąžiningas, patariantis, draugiškas, bei atsakingas žmogus. Rimtai žiūrintis į savo pareigas, bei ieškantis geriausio sprendimo.

9. Įrodyk jog šis postas tau tikrai svarbus ir tu jo nori labiau nei kas kitas.
Kadangi senai esu turėjęs direktorių, noriu imtis vėl kažko naudingo, bei įdomaus. Atsibodo vaikščioti per darbus, noriu apsistoti ties šiuo ir sėkmingai vadovauti.


 
Lenny_Wilkens ( - anketa)
1. Visų pirmą, manau atnaujinčiau  forumą, padaryčiau “Krovinių transporto” skiltį įdomesnę, bei patrauklesnę, kas manau tikrai sužadintų žaidėjų, norą bei smalsumą dirbti. Antrą, darbe būtų griežtą tvarką, kas tikrai sumažintų pažeidėjų gretas. Trečią, firmoje dirbsiąntys darbuotojai bus apdovanojami už savo darbštingumą, bei savarankiškumą darbe.
2. Darbuotojas atsisakantys, vykdyti darbo pareigą nenusipelno algos, už ką gi jam tuomet mokėti algą? Tokių atveju darbuotojas, atsisakantys dirbti savo darbą bus atleistas.
3. Primą: Privalomas fūristams padarytas atskrisas „fix“
Antrą: Sumapintos kitos (ne visos) iškrovimų vietos. Kodėl? Fūristams dabar yrą gan ne patogu iškrauti krovinį daugelio žaidėjų dažnai lankomosiose vietose pvz.: Fix ir tt.
Trečią: http://www.lsgyvenim...p?topic=40729.0 , Ne mano mintys, tačiau tai tikrai praverstų, taipogi bus didelis patobulinimas 2 punktui. Štai manau trejetas reikalingiausių pasiulymų.
4. Gan ilgai galvojau kaip atsakyti į šį punktą. Mano manymų būtų protingą        surišti „Krovinių transportą“  bei verslus. Nebus aktyvus „Krovinių transportas“ , nebus versluose ir prekių. Tuomet reiktų pildyti, fūristams Krovinius (ferverkai, rūbai ir tt.)
5. Žaidėjai per daug sureikšmina tokį darbą, tą pati situacija su „Medikais“ , bei „Mechanikais“ ir „Transportų“ , keista tačiau žaidėjai patys daro tokius šiuos darbus. Suaktyvėję darbuotojai, tvarkingai bei sąžiningai atlikinėjantis savo pareigą, manau tikrai prikeltų bet kokį darbą.
6.  Nusišypsojau perskaitęs šeštą punktą. Merai, žinoma merus galima tiktais pagirti, matant jų pasiaukojimą darbams, bei efektyvias mintis, taip pat tobulinimus darbams, nieko blogo negali apie juos sakyti. Kaip merai bendradarbiauja su krovinių transportu? Tiesą sakant nesu matęs jų bendradarbiavimo, tačiau neiškarto mes matome darbą, mes matome tik rezultatus, o manau jų tikrai bus.
7. Naujoji debatų sistemą, yra gan gerai išmastytą. Kodėl? Meras ne pats renką direktorius, o vykstą rinkimai, kas  duoda pasisakyti paprastam piliečiui, kuris nori matyti, vieną ar kitą asmenį direktoriuose.
8. Esu kovojantys už apibrėžtą tikslą, nenuleidžiu rankų jei iš pirmo karto nesigauna, tai man pamoka, kuo daugiau darau klaidų tuom didesnis noras padaryti teisingai, taip sakant esu gan užsispyręs vaikinas.
9. Įžvelgiu daug trūkumu, bei matau, kad galiu juos pakeisti. Įdėčiau tikrai daug pastangų,  nesu buvęs direktorius dar, tad tikrai skričiau laiko. Kodėl „Krovinių transportas?“- Nenoriu šokti aukštaitai pradedu nuo šio posto.


 
Gyta_Sajan ( - anketa)
1.Kaip ir minėjau savo anketoje mano tikslai ,kad darbas taptu patrauklesnis, tai pakelti darbuotoju aktyvumą, jų norą vežti krovinius ir netinginiauti. Dar ne ką mažesne problema yra darbo populiarumas, visi žinome kad nelabai kas nori eiti į furistus / kurjerius, nes yra milžiniška rizika prarasti savo sunkiai taupytus pinigus, tačiau aš padaryčiau kroviniu kompensavimo sistema kuri padėtu skatinti darbuotoju aktyvumą vežant krovinius,ir tuo pačiu kiltu koeficientas, dėl kurio ir pats darbas taptu populiaresnis.
2.Mano veiksmai butu koordinuoti ir aiškus: Jei darbuotojas atsisako vežti krovinius turėtu tik dvi išeitis 1. Tai savo noru grįžti prie darbo arba 2. Būti išmestam už darbo taisyklių nesilaikymą.
3.Vienas iš reikalingesniu, tai padaryti ,kad jeigu furistas / kurjeris pasikrauna krovinį , tai jam papildomai būtų sutaisyta mašina ir pripilta kuro.
Kitas reikalingas atnaujinimas kuris pagyvintu furistų darbą, tai rangai. Apie šita pasiulyma detaliau yra parašyta čia: http://www.lsgyvenim...p?topic=41158.0
4.Dar viena mano idėjų butu, kad versluose prekes pasibaigtu (butų limituotas kiekis) ir tada kurjeriai turėtu būtinai atvežti krovinius į firmas, o ne be tikslo jų atvežtos  prekes kažkur dingstu. Viso šito nauda butu, kad darbas taptu įdomesnis ir kas svarbiausia jame atsirastu dar didesnė atsakomybe.
5.Niekam nėra paslaptis, kad šitas darbas yra vienas iš nuostolingiausiu kišenei, jei neturi patirties vežiojant krovinius, tai vadinasi pinigai yra viena iš priežasčių. Kita priežastis, kodėl darbas nepopuliarus yra pačio darbo monotoniškumas.
6.Merai dirba tai kas jiems reikalinga ir atrodo teisingą, todėl ne man spręsti ar jei  gerai atlieka savo darbą ar ne. Dabartinis direktorius yra tikrai geras suprantantis kur atėjo, nes kai neseniai dirbau pas ji , jo dedamos pastangos į firma mane nustebino.
7.Debatų sistema yra puikus įrodimas, kad iš anketos žmogaus tikrai nepažinsi,o kad pažintum ji reikia ir užtvirtinimo ,kad jis tikrai vertas yra tam tikrų pareigų.
8.Esu serverio senbuvis, apie serveri ir furistų darbą mano žinios yra gilios. Bet tai nesako, kad būtinai turite rinktis mane, tačiau pasirinkę mane tikrai nepasigailėsite padarę šita žingsni, nes kai net nesu buvęs gavęs direktoriaus mano užsivedimas ir noras ką nors pakeisti yra begalinis.
9.Aš labai džiaugiuosi, kad patekau į debatų etapą, man tai didžiule garbė. mano konkurentai yra tikrai stiprus ir jų idėjos ne ką prastesnės už mano. Tačiau svarbiausia šitame darbe išlieka bendradarbiavimas ir noras padėti vienas kitam.


Debatai prasideda! Pats balsavimas baigsis ir rezultatai bus paskelbti Vasario 20 d. 20:00 (trečiadienio vakarą)


Dėmesio - už neargumentuotą balsą nuimama 0.5 taško, tuo tarpu žmonės kurie balsuoja nuolatos ir pagrįsdami savo nuomonę turi didžiulius šansus patekti į garbės direktorius/mąstančiųjų forumą.
[i]Telaimi geriausias, o komisijai linkiu balsuoti ne už draugą, o už asmenybę, kuri jūsų manimu geriau susitvarkys. Ačiū ir sėkmės kandidatams.

  • 0

#2
Gilze*

Gilze*

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 829 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:Skelbėjas
  • VIP:Žinoma
  • XP:58.000
  • gilzee_
Manau yra du stiprus kandidatai Lenny ir Gyta_Sjan, bet si karta atiduodu balsa Lenny zmogus tikrai bando inesti naujoviu, o kroviniu transportui sito ir reik :)
  • 0

 tumblr_n0a609uZC51sdvjhqo1_500.gif

 

#3
Guest_Ed_Bassmaster_*

Guest_Ed_Bassmaster_*
  • Svečias
Lenny_Wilkens - Turi šiek tiek idėjų, tačiau atrodo, kad jos visos kopijuotos. Savo mintis reiški keistai, kai kurie sakiniai skamba labai nelogiškai, kaip pvz: "Naujoji debatų sistemą, yra gan gerai išmastytą." Jei reiktų rinktis tarp tavęs ir John, tavęs nesirinkčiau.

Gyta_Sajan - Esi skaitęs kitų žmonių idėjas, jas vadini savo. Tas man labiausiai nepatiko. Taip pat daug rašybos klaidų. Perskaičius kai kuriuos sakinius norisi trenkti į ekraną. Tačiau esi senbuvis, daug išmanai, tai turbūt tavo didžiausias pliusas.

Balsą atiduodu žmogui, kuris mano manymu turi didžiausias perspektyvas, John Diecabro. Nors anketoje buvo mažai įdomių minčių ar jų išvis nebuvo, tačiau anketa buvo nuoširdi ir graži, taip pat manau, kad iš visų kandidatų esi protingiausias, įdomiausias, o idėjos ateis su laiku, svarbu, kad būtų noro. :)
  • 0

#4
Gekas

Gekas

    Veteranas

  • Veteranas
  • 1.939 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipeda
  • Darbas:mc
John Diecabro: matau nora ir uzsidegima tavo atsakymuose, naujoviu tikrai matau tavo mintyse .

Lenny_Wilkens: Nematau jokiu ryskiu permainu, kurias galetum inesti i si darba, mintys kartojasi nuo kitu anketu.

Gyta_Sajan: pasiulymai , bent jau man, tikrai buvo matyti pasiulymu skilty, taipogi nelabai manau kad susitvarkysi su siuo direktoriaus postu, bent jau kolkas.

Savo verdikta atiduodu John Diecabro.
  • 0
"Menas išlikti pačiu savimi kai gauni direktoriaus arba admino statusą", - Don Omar.

#5
Pipirucha

Pipirucha

    Veteranas

  • Veteranas
  • 1.540 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipėda
  • Darbas:Armija
  • VIP:-
  • XP:>57.000
  • Lukas_Pipiras
Teko labai ilgai mąstyti, kokiam čia kandidatui atidavus balsą. Po ilgo mąstymo nusprendžiau, kad tinkamiausias būtų John_Diecabro, tiek jo anketoje, tiek atsakytuose klausimuose, matos šio žaidėjo didžiulis noras ir užsidegimas tapti Krovinių transporto direktoriumi, nors John'as jokių idėjų nepaminėjo, bet manau, kad kai taps direkoriumi jų pasiūlys daug. O kitiems kandidatams siūlau nenusiminti ir toliau siekti savo norimo tikslo.
  • 0

b5agtog.png


#6
ᴄᴀʀʟᴏꜱ ɴᴏvᴀʀʀᴇꜱ

ᴄᴀʀʟᴏꜱ ɴᴏvᴀʀʀᴇꜱ

    Vėrchatūra

  • Veteranas
  • 1.773 Pranešimai
Aš už John_Diecabro, gražiausiai parašyta. Sėkmės.
  • 0


Give a man a fish, and you feed him for a day; show him how to catch fish, and you feed him for a lifetime.


#7
MARKO

MARKO

    Pažengęs

  • Veteranas
  • 102 Pranešimai
  • Darbas:b
Tikrai labai tyngiu bružint akys į tą tekstą, nujaučiu, kad kandidatai mėtosi tuščiais pažadais, tad net nevargsiu.
Pasakysiu ką apie kiekvieną manau, o ar užskaityti mano balsą, čia jau spręs aukščiausioji šių debatų valdžia.

John_Diecabro - Kažkada, kai dar pats buvau krovinių transporto direktoriumi atsimenu tave, kai tu dirbai pas mane firmoje. Nelabai pamenu ar buvai naujokas, ar ne, bet neturėjau nusiskundimų dėl tavęs. Manau, esi galimas variantas šiame poste, bet nemanau, kad geriausias iš visų kandidatų.

Lenny_Wilkens - Šį žmogų pažystu gan gerai, puikiai dirba pas mane teisėsaugoje, bendraujantis, turi įdėju dažnai, bet galėtų turėti ir daugiau, kai būna didesnis noras. Šiaip yra pareigingas, punktualus ir, manau, kad šis kandidatas labiausiai nusipelnęs gauti šį postą.

Gyta_Sajan - Iš tavo prisistatymo supratau, kad esi gan didelis pasakorius, mėgstantis pasigirti apie nebūtus dalykus. Nežinau gal su direktorium iš susitvarkytum, bet dar ne laikas, esi naujas veidas serveryje.

Savo balsą, pasikartosiu, atiduodu Lenny'ui_Wilkens'ui.
  • 0

tumblr_mxf67gYu8W1rnxn7co1_500.gif


#8
Guest_Wilt D._*

Guest_Wilt D._*
  • Svečias
Taip taip taip..

Lenny Wilkens:

Esi manau geras žmogus, bet labai jau taip įkyrus. Kiekviena diena be tavo klausimo " kiek turiu galybių patekti į tavo pav? Tas klausimas mane pradeda nervinti. Nors ir esi geras žmogus, nuoširdus, bet kaip sakiau įkyrus.

John Diecabro:

Atsakymai patiko, kaip ir anketa. Dabar dirbi Krovinių Transporte, ir matai kas jame gero, kas jame ir blogo. Bei patiko ketvirto klausimo atsakymas:

4. Kaip dar būtų galima surišti serverio veiklą su krovinių transportu?
Kadangi kurjeriai, kaip ir surišti su serverio veikla, bet nevisai. Taigi reiktų surišti su verslais. Neatvežus kurjeriui į verslą (rūbų, ginklų, popieriaus, gėrimų, maisto, ūkinių prekių) tų prekių versluose ir nebūtų. Gal tai kiek komplikuota, bet su vienu atvežimu, galėtų visą dieną užtekti, to kas atvežta. O fūristai tai ir yra toks darbas, kad visuomet būni išvažiavęs, dirbi ir dirbi. Bet jeigu tai suriš su kontrobanda, bus išties žymiai įdomiau.


Matos iškarto, jog bandai įnešti šio to į krovinių transporto firmą.

Mano verdiktas: John Diecabro



  • 0

#9
Laliauskis

Laliauskis

    Pro Master

  • Forumo dalyvis
  • 875 Pranešimai
  • Gyv. vietaNew Stone
  • Darbas:b
Mmmm, iš šitų kandidatų labiausiai esu susipažinęs su John_Diecabro, žmogus su galva, bei noru keliauti į aukštesnes pareigas, neatsuks nugaros mano galva o tas ir labai gerai. Patiko pora citatų iš pasisakimų, kad kokių veiksmų imtusi jei nevežtų kroviniį, idėja labai gera, bet galėtu ir patobulinti, nes manau Krovinių Transportas, neskirtas su furą daužytis po miestą ir daryti visoki Š. Tai tokia bausmė manau turėtu tikrai kaip paminėjai nubausti griežtai.

Tai savo balsą atiduodu: John_Diecabro

Apie kitus negaliu pasakyti, nes nesu susibendravęs, arba tiesiog pasikeitė vardus. Linkiu sekmės.
  • 0
Paveiksliukas

#10
Rokas Pipiras

Rokas Pipiras

    Buvęs forumo/žaidimo administratorius.

  • Forumo dalyvis
  • 990 Pranešimai
  • Darbas:b
Aš už Lenny.Man labai patinka jo mąstymas, bei pasiryžimas.Pažįstu jį ir žinau, kad mūsų jis nenuvils!
  • 0

#11
***

***

    The Mafia Narys!

  • Forumo dalyvis
  • 1.513 Pranešimai
As uz Gyta_Sajan man jis pasirode draugiskas malonus todel uz ji :)
  • 0

#12
Sidexas

Sidexas

    Veteranas

  • Forumo dalyvis
  • 1.544 Pranešimai
Prisidėsiu prie visų ir pasisakysiu už Lenny_Wilkens, sudomino anketa, jokiu paistalų ir manau darba atliktu geriausiai, sekmės jam.
  • 0

#13
Luciano

Luciano

    Konkursai

  • Forumo dalyvis
  • 1.393 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:b
  • XP:50.000
  • Geriausias 2016 metų:Krovinių transporto direktorius!
John_Diecabro
Edas_Basmasteris 1 taškas (direktorius)
Don_Omar 1 taškas (direktorius)
Lukas_Pipiras 2 taškai (mąstančiųjų forumas)
Carlos_Novarres -0,5 taško (gražiai parašyta nėra argumentas)
Jarmaine_Baker 4 taškai (darbas į kurį pretenduoja dabartinis direktorius)
Arnas_Lalis 1 taškas (direktorius)

Lenny_Wilkens
Gilze_Bandalero 1 taškas (direktorius)
Egidijus_Kanape 3 taškai (garbės direktorius)
Valdas_Adamkus 1 taškas (direktorius)
Rokas_Pipiras 3 taškai (garbės direktorius)
David_Padre 3 taškai (garbės direktorius)

Gyta_Sajan

-

 

Rezultatai: 2,5 taškų persvara laimi Lenny_Wilkens!!!


 

P.S Renkant kitą krovinių transporto direktorių, pirmenybė bus taikoma debatuose dalyvavusiems žmonėms. Ačiū balsavusiems ir dalyvavusiems.
  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)