Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[LSG Pokeris 2023] Informacija apie turnyrą


  • Prašome prisijungti, kad atsakytumėte
Jokių atsakymų į šią temą

#1
'Dallas'

'Dallas'

    Irresistible

  • Veteranas
  • 1.073 Pranešimai
  • Gyv. vietaNeringa
  • VIP:
  • XP:150.000
  • 2022 Metų direktorius:Transporto!

hwiKnrP.png

 

Šiuometinis LSG pokerio turnyras sugrįžta !

:hi:
 
Kaip ir buvo žadėta, šiuometinį „LSG POKERIS 2023“ turnyro, tam tikras taisykles bei eigą spręsite Jūs, todėl pagal šią google formą ir jūsų balsus Jūs nusprendėte:
  • Turnyrą sudarys 36 serverio žaidėjai, kurie varžysis dėl trijų prizinių vietų. Vieno žaidėjo dalyvavimo kaina - 100.000 LSG serverio valiutos. Turnyras turės 6 grupes, kurios bus sudėtos į lentelę, ją rasite [LSG Pokeris 2023] 1 Etapas [ Žeidėjų vardai bei žaidimo laikas ] skiltyje.
  • Per pirmąjį etapą iš kiekvienos grupės išeis tik po 2 žmonės, kurie nuloš savo oponentus.
  • Antrajame etape liks tik 12 žaidėjų.
  • Trečiajame etape liks iš abiejų stalų tik 3 geriausiai pasirodę žaidėjai, todėl finaliniame žaidime kovos 6 asmenys dėl pagrindinio prizo !

*Dėmesio !

Norint dalyvauti šiame turnyre privalote užpildyti anketą. Ji bus patvirtinta tik tada, kai bus sulaukta 100.000 LSG valiutos perdavimas/pervedimas atsakingam administratoriui.

*Dėmesio !

Šiais metais, nusprendžiau įdėti Re-Buy sistemą ( ačiū Marius_Janul už idėją :heart: ). Apie ją galite pasiskaityti plačiau ČIA.

 

 

 

“LSG POKERIS 2022” Turnyro Taisyklės:

 

  1. Užsiregistravus, bus paskelbta kurioje grupėje esate ir kada Jūsų grupė žaidžia, viskas bus temoje " 1 Etapas [ Žeidėjų vardai bei žaidimo laikas ] ". Nurodytą valandą privalote būti prisijungę žaidime, tuomet būsite atkeltas į žaidimo vietą. Neprisijungus - diskvalifikacija iš konkurso. Esant labai nepatogiam Jums laikui, galite rašyti atsakingiems administratoriams, ir galbūt Jūs būsite perkeltas į kitą grupę, ar bus pakoreguotas Jūsų žaidimo laikas.
  2. Prieš savo grupės žaidimą, privalote susitvarkyti žaidimo, interneto bei kompiuterio ir kitas technines problemas, kad negautumėt crash'ų, nedingtų internetas, neišsijungtų kompiuteris, nedingtų elektra ir panašiai. Atsijungus (nesvarbu ar tai crash, ar dar kas) prarasite vietą prie stalo bei būsite diskvalifikuotas iš konkurso. Tas pats gresia nulipus nuo stalo ( nesvarbu ar tai bugas, tyčia ar netyčia ), taip, kad, prašau, būkite atidūs bei budrūs.
  3. Stalo laimėtojas (laimėjęs visus pinigus), privalės visus pinigus atiduoti atsakingam administratoriui, nulipęs nuo stalo ar atsijungęs nuo žaidimo, taip pat turės grąžinti sumą, kurią turėjo prie stalo. Už šios taisyklės nesilaikymą gresia labai griežtos nuobaudos.
  4. Registruotis gali bet kuris serverio žaidėjas, surinkęs 100 XP, dalyvių skaičius - 36.
  5. Prieš savo grupės žaidimą privaloma būti pavalgius, kad nemirtumėt iš bado. (Heal’ą prieš žaidimą galėsime duoti)
  6. Užsiregistravus registracija nebeatšaukiama ir dalyvio mokestis negrąžinamas.
  7. Esate patys atsakingi už savo elgesį turnyro metu. Jeigu Jūsų elgesys bus neadekvatus, turnyro metu, atsakingi administratoriai, Jus diskvalifikuos iš turnyro.

 

 

“LSG POKERIS 2023” Turnyro Atsakingi Administratoriai :

James_Dallas

Mark_Cameron


Šį pranešimą redagavo 'Dallas': 04 vasario 2023 - 19:01
Pridėtas atsakingas.

  • 0

Paveiksliukas

:hi:





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)