Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Nauja pradžia


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
admin

admin

    Administrator

  • Prezidentas
  • 1.944 Pranešimai

*
Populiarus

 
Lygiai prieš 3 metus, šventėme dešimtąjį serverio gimtadienį, kuriame turėjome Q&A eventą su serverio prezidentu. Jūs man uždavėte savo klausimus ir aš bandžiau juos kuo plačiau atsakyti. Vienas iš klausimų buvo ar neplanuojame paleisti GTA V serverio. Mano tuometinis atsakymas buvo labai paprastas “ne”, bet įdomumo dėlei paklausiau, ar evente esantys žmonės norėtų naujo serverio. Visi vienbalsiai ištarėte - taip.
 
Nuo to laiko pradėjau dėlioti mintis ir ieškoti būdų kaip tai būtų galima įgyvendinti. Maždaug po metų turėjome naujai suburtą komanda ir pradėjome aktyvų naujo žaidimo developmentą - nusprendėme nuo 0 kurti naują žaidimą, ne kažkokią fivem kopiją, ne LSG kopiją, o naują žaidimą kurį ir patys norėtume žaisti. Mūsų tikslas buvo sukurti GTA V serverį paremtą tais pačiais principais, dėl kurių čia žmonės vis sugrįžta praleisti laiko.
 
Žodžiu, einam prie reikalo. Per 13-tąjį LSG gimtadienį Laisvės Miesto Kronikos atvers duris į Public Beta stadiją, kurioje žaidimas prasidės nuo 0. Registraciją į serverį kol kas bus leidžiama tik su pakvietimo kodų, kurį galėsite gauti iš esamų serverio žaidėjų arba užsirašę į waitlistą, tačiau prioritetą šiuo metu teiksime pakvietimų dalinimui per žaidėjus. Nemažai LSG žaidėjų jau prisidėjo prie šio serverio testavimo ir esu jiems už tai be galo dėkingas.
 
Labai džiaugiuosi tuo ką mums pavyko sukurti ir tikrai manau, kad tai patiks ir jums, todėl visus norinčius kviečiu užsirašyti į waitlist. O jeigu ne - tuomet ir toliau susimatysime LSG.
 
Visa informacija, discord ir waitlistas: laisvesmiestas.lt 
 
O kaip dėl LSG? Mano prioritetas ir toliau išlieka dirbti prie LSG. Naujas serveris yra tik priedas prie LSG tiems žaidėjams kuriems jau pabodo samp ir kurie nori išbandyti kažką naujo, tačiau ateityje planuoju sukurti daugiau integracijų tarp šių žaidimų. Daugiau apie LMK šioje skilty nerašysiu, tiesiog norėjau pirmąjį pranešimą parašyti čia, kadangi serveryje mačiau gan didelį susidomėjimą. Galbūt ateityje sukursių savo blogą kur galėsiu plačiau papasakoti apie serverį, jeigu ir toliau bus susidomėjimo.
 
Ačiū, kad esate su mumis ir iki susitikimo per LSG gimtadienį gegužės 15 dieną!!  :heart: :heart: :heart:

  • 54




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)