Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Suguru_Okupantas aka radziopusbrolis į discord mod


  • Prašome prisijungti, kad atsakytumėte
2 atsakymai į šią temą

Apklausa: Suguru_Okupantas aka radziopusbrolis į discord mod (4 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Dodame?

  1. Taip (3 balsai(-ų) [75.00%] - rodyti)

    Balso procentinis santykis: 75.00%

  2. Ne (1 balsai(-ų) [25.00%] - rodyti)

    Balso procentinis santykis: 25.00%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

#1
ꜱᴜɢᴜʀᴜ

ꜱᴜɢᴜʀᴜ

    Viršila

  • Transporto direktorius
  • 1.360 Pranešimai

4b468235cf7f92197db761c4b0bd309e454.jpg

 

 

Apie Mane

Sveiki, mano vardas žaidime yra Suguru_Okupantas. Žaidžiu šį serverį jau apie metus ir per šį laiką sutaupiau 128k Patirties Taškų. Mano apibūdinamas kaip draugiškas, aktyvus ir paslaugus. Daugiausiai vertinu bendravimą ir bendradarbiavimą žaidime, discorde todėl stengiuosi išvengti konfliktų su kitais žaidėjais. Mano tikslas yra ne tik gerai pažaisti, bet ir sukurti draugišką bei įdomią atmosferą žaidimo bendruomenėje.

 

Pildau į Discord moderatoriaus pareigas dėl savo patirties ir aktyvumo Discord platformoje esu pasiryžęs ir įsipareigojęs bendruomenės tvarkai ir taisyklėms. Mano tikslas yra prisidėti prie diskusijų kokybės ir užtikrinti, kad visi naudotojai laikytųsi bendrųjų taisyklių, užtikrinant draugišką ir saugią aplinką visiems.

 

Buve Nickai

Suguru_Okupantas (dabartinis) discorde radziopusbrolis
Suguru_Geto
Seth_Curry
Seth_Baronas
 
Pasiekimai serveryje

- ♣︎ 2x Rageout klubo narys. Mano patirtis kaip Rageout klubo nario buvo tikras nuotykis, kuriame aš ne tik dalyvavau, bet ir visapusiškai mėgavausi. Kiekvieną šeštadienį laukdavau su malonumu, nes būtent tada vykdavome meetus, kuriuose įvykdavome įvairias lenktynes ir drift race.

 

Lenktynių aistrą ir adrenalino šūvius jaučiau kiekvieną kartą, kai varžybų trasa atidarė savo galimybes. Tai buvo ne tik konkurencija su kitais nariais, bet ir puikus būdas išreikšti savo lenktynininko įgūdžius. O prizai, kuriuos laimėdavau, buvo ne tik puikus motyvacijos šaltinis, bet ir puikus atlygis už mano pastangas ir įdėtas pastangas.

 

Visa ši patirtis buvo ne tik puiki lenktynių atmosfera, bet ir draugystės ir bendruomenės dvasia, kuri mane įtraukė. Būdamas Rageout klubo narys, aš ne tik praleidau smagu laiką, bet ir įgijau puikius prisiminimus bei apdovanojimus, atspindinčius mano dedamas pastangas ir lenktynininko įgūdžius.

 

- ♣︎ 2x GoliveFM DJ narys. Mano laikotarpis kaip radijos DJ šiame serveryje buvo nepaprastai įkvepiantis. Kiekvieną kartą, kai leisdavau savo mėgstamas dainas, girdėdavau, kaip daug žmonių įsitraukia ir klausosi. Tai buvo ne tik mano aistra, bet ir bendravimo būdas su visuomene, kurį vertinau.

 

Džiaugiausi, kad ne tik man patiko mano muzikinės pasirinktys, bet ir žmonėms serverio radijo auditorijoje. Tai buvo malonu sukurti muzikinę atmosferą, kurioje kiekvienas gali jaustis sujungtas ir pasineria į savo mėgstamą muziką.

 

Be to, ne mažiau svarbu buvo tai, kad ši veikla ne tik suteikė malonumą, bet ir užtikrino nemažą algą, rodančią, kad mano pastangos buvo vertinamos. Šis laikotarpis ne tik paliko malonias prisiminimus, bet ir padėjo man įgauti patenkinimą iš teikiamo turinio ir bendravimo su auditorija.

 

♣︎ 1x Naujokų verbuotojas. Mano vaidmuo kaip naujokų verbuotojo buvo puiki galimybė įnešti savo indėlį ir padėti naujiems žaidėjams apsiprasti serveryje. Suteikdamas jiems nuoširdų pasitikėjimą ir draugišką pagalbą, man teko galimybė supažindinti juos su svarbiausiomis vietomis ir komandomis.

Per savo tarnavimą kaip verbuotojas, akcentavau kiekvieną svarbią vietą ir komandą, kurios gali pagerinti žaidėjų patirtį. Supažindinau juos su draugiškomis bendruomenės vietomis, kur galėtų sutikti kitus žaidėjus, ir suvardijau svarbiausias komandas, leidžiančias naudotis serverio resursais efektyviai.

Manau, kad mano pastangos padėjo naujokams lengviau integruotis į serveryje ir greitai pajusti jame namų jausmą. Tai buvo ne tik mano įnašas į bendruomenės augimą, bet ir galimybė prisidėti prie naujų žaidėjų patirties formavimo ir jų malonumo žaisti serveryje.

 

♣︎ 1x Fotografas. Mano laikotarpis kaip LSG fotografo buvo ne tik nuostabi, bet ir įkvepianti patirtis, kuria įkūnijau savo aistrą dėl fotografijos. Nufotografavau ne tik gražiausias vietas, bet ir kitas įdomias detales, kurias pateikiau forume.

 

Kiekviena nuotrauka, kurią pasidalinau, buvo kaip mano paties pasakojimas apie šį virtualų pasaulį. Mano darbas buvo įvertintas dideliu dėmesiu, kurį sulaukiau iš bendruomenės. Tai buvo ne tik puiki galimybė pasidalinti savo vizija ir meniniu žvilgsniu, bet ir būdas prisidėti prie forumo gyvavimo.

 

Mano nuotraukos sulaukė ne tik dėmesio, bet ir apdovanojimų, kurie buvo ne tik skatinimas tobulėti, bet ir įrodymas, kad mano fotografijos buvo vertinamos bendruomenėje. Ši patirtis buvo ne tik apie nuotraukų kūrimą, bet ir apie bendruomenės susijungimą per meno ir kūrybiškumo išraišką.

 

- ♣︎ Žvejybos masteriai įkurėjas. Žvejybos Masteriai klubo įkūrimas buvo nuostabi patirtis, kurios metu sugebėjau sukurti ypatingą bendruomenę. Kiekvieną penktadienį, 20:00 val., susirenkame per Discord programėlę ir dalyvaujame įdomiuose žvejybos meetuose. Bendravimas ir dalijimasis patirtimi su kitais žvejais buvo ne tik smagus, bet ir įkvepiantis.

Mano iniciatyva skatino dalyvius žvejoti pagal mano nurodymus, ir buvo nuostabu matyti, kaip jie sugeba pagauti mano liepamas žuvis. Dosnus apdovanojimas kiekvienam nariui leido jiems jaustis vertinamais ir prisidėti prie bendros sėkmės.

Tačiau, deja, dėl mažo dalyvių skaičiaus ir nuolatinių išėjimų teko priimti sunkų sprendimą - uždaryti klubą. Nepaisant šios iššūkio patirties, kiekvienas žvejys, kuris dalyvavo, paliko teigiamą žymę. Šis klubas, nors ir trumpai egzistavęs, prisidėjo prie bendros žvejybos kultūros ir sukūrė neabejotiną žvejybos entuziazmo atmosferą.

 

♣︎ 1x Medikų direktorius. Mano kelias medikų darbe prasidėjęs nuo svarbių užduočių, kurias sugebėjau efektyviai įgyvendinti. Mokėjau algas laiku, atkreipdamas ypatingą dėmesį į skaidrumą ir tikslumą. Keičiau misijas, siekdamas suteikti darbuotojams naujas ir įdomias užduotis, o atrankų vedimas tapo struktūrizuotas ir greitas procesas.

 

Nesustodamas čia, įgyvendinau konkurso organizavimą, pritraukdamas dėmesį ir didindamas bendruomenės aktyvumą. Didinau darbuotojų motyvaciją, keldamas koeficientus ir užtikrindamas, kad jie gautų atitinkamą vertę už savo pastangas.

 

Nors durnos klaidos su pirmuoju direktoriumi atnešė praradimus, tačiau ši patirtis buvo puiki mokymosi galimybė. Dabar, turint geresnį supratimą apie direktoriaus pareigas, pasitaisiau ir pasiekiau puikių rezultatų. Mano įdėjų ir pastangų derinys leido sukurti puikią atmosferą ir efektyviai valdyti medikų darbą serveryje.

 

♣︎ 1x NTA direktorius. Mano laikotarpis kaip NTA direktorius buvo dinamiškas ir pilnas veiksmų. Organizavau įvairius eventus, praturtinančius žaidėjų patirtį ir skatinančius bendruomenės aktyvumą. Taip pat keičiau kelias taisykles siekdamas pagerinti žaidimo sąlygas ir užtikrinti teisingą žaidėjų bendravimą.

 

 Dar įkūriau  NTA Akcijų fondo įkūrimas. Bei rūpinomės, kad algos būtų mokamos laiku, o atrankos vedamos su dėmesiu į žaidėjų kvalifikaciją ir įsipareigojimus.

 

Ilgas laikotarpis šiame poste, beveik tris mėnesius, leido man geriau suprasti bendruomenės poreikius ir suformuoti palankią žaidimo aplinką. Mano pastangos įvairiapusėje veikloje atnešė teigiamų pokyčių.

 

♣︎ 1x Skelbėju direktorius. Mano patirtis su skelbėju direktoriumi buvo išbandymas, tačiau aš sugebėjau įgyvendinti svarbius veiksmus. Mokėjau darbuotojams algas laiku, užtikrindamas finansinę stabdžių tvarką. Vedamas atrankas laiku, įtraukiau tik kvalifikuotus ir įsipareigojusius narius į komandą. Koeficiento kėlimas buvo mano pastangų rezultatas, siekiant pagerinti darbuotojų atlyginimus ir jų pasitenkinimą darbu.

 

Nors, deja, dėl laiko stokos turėjau priimti sunkų sprendimą – atsistatydinti. Nepaisant to, mano įnašas ir pastangos prisidėjo prie teigiamų pokyčių komandoje, kurios rezultatas buvo gera tvarka finansų srityje ir struktūrizuota personalo atranka. Mano nuoširdžios pastangos ir įgūdžiai sukuriau palankią aplinką.

 

♣︎ 1x Autoklubo direktorius. - Mano kelias su autoklubo direktoriumi  buvo nuostabi pažanga. Sėkmingai tvarkiau algų išmokėjimą, keičiau misijas ir vedžiau atrankas bei sklandžiai dariau keliones. Su darbuotojais užmegztas artimas bendradarbiavimas, o juokas ne tik įkvepia, bet ir sukuria malonią atmosferą. Visumoj, pasiekti tikslai ir linksma komandinė dvasia daro šią patirtį nepaprastai malonia, dar padariau darbuotojam konkursą, kad darbuotojai būtų patenkinti.

 

 

1x Prisistatymų moderatorius - Kaip prisistatymų moderatorius forume, mano užduotis yra užtikrinti, kad prisistatymai būtų tvarkingi, saugūs ir atitiktų bendruomenės taisykles. Stengiuosi užtikrinti, kad nauji nariai būtų sveikinti ir jų prisistatymai būtų pakankamai informatyvūs, tačiau neperžengtų asmens duomenų ribų. Taip pat kuriu ir prižiūriu žaidimus, kurie skatina aktyvų bendravimą ir įtraukia visus forumo narius. Esu pasirengęs atsakyti į klausimus, išspręsti konfliktus ir teikti pagalbą visiems, siekiant užtikrinti harmoningą ir malonų bendravimą šioje skiltyje.


  • 0

#2
Fontane.

Fontane.

    Papai

  • Apie viską
  • 1.049 Pranešimai

Tu pildai į pareigas ar rašai dienoraštį apie savo gyvavimą LSG? Daugiau apie ateitį, ne praeitį... Už, aktyvus, draugiškas.


  • 2

#3
Lucis_Okupantas

Lucis_Okupantas

    Pokeristas.

  • Medikų direktorius
  • 1.691 Pranešimai

tu kaip visada stebini su savo anketu prirasymu, wow, uz draugiskas aktyvus sekmes


  • 2

Svx





1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)