Hello. Tai va, dalinuosi savo amazing GTA. Sumodinta pas mane praktiškai viskas, tačiau su tikslu išlikti prie originalios GTA atmosferos. Pasistengsiu papasakot, bei parodyti kuo daugiau:
- Grafika: Naudoju ENB series gta sa directx 2.0 žinoma per SHIFT+ENTER kiek pareguliuota kaip man gražiau

- Vegetation: naudoju Behind Space Of Realities Facilitated - Five Stars kartu su BSOR Classic Weeds Demo. Pas mane Classic weed Demo aplankalas užima truputėlį daugiau, nei internete, todėl nes ten low textūros, o aš per Magic.txd programą derinau su Rosa textūrom, taip pat šia programa papildžiau ir keletą naujų graffiti. (Nežinau ar tai new dalykas ar ne, bet man kurtis pačiam graffiti modus yra new. Jei kažkam tai aktualu, galime susisiekti, pamokysiu).
- Tekstūros: naudoju Rosa project evolved. Modas tikrai labai gražus, ypač su ENB. Galiu drąsiai pasakyti, kad visi kelių modai kuriuos naudojat yra š. Kad ir kaip gražiai atrodys jūsų kelias, šaligatviai bus 128 arba 256 size, arba sumodinti tikrai negražiai. Tikrai labai daug teko ieškoti kelių mod ir nėra tokių, kad būtų gražūs, suderinti perėjimai, bei gražiai atrodantys šaligatviai. Red County, Desert ir VW Hills vienintelės vietovės kur naudoju kelių mod. Modifikacijos taip pat nerasite niekur internete, nes aš jas pats sukūriau. ( Tar_1line256HV paėmiau iš MaKs_IV tekstūrų, o roadnew4_512 nukopijavau iš SA:DE Roads for classic, autoriaus jau nebepamenu, jeigu kažkas norėtumėt prisipist dėl autorinių teisių. Taip, ne konkrečiai aš sukūriau jas, tiesiog tam tikras tekstūros dalis paimu ir panaudoju kuriant kitas, nes atskirai jos turi tam tikrų glitches). Yra grafičių, šiaip visokių smulkmenų, kurios pagyvina žaidimą: šiukšlinės, sėklų sandėlis, keletas namų, animuotas kino teatras dykumoje, šviesaforai ir tai dar ne viskas, ką rasite žaidime.
- Transportas: Naudoju Rikintosh's Small Details Mod. Modas daug neužima, automobiliai išlieka originalūs, tačiau jų vidus sumodintas, atrodo gražiau. Yra keletas nestandartinio transporto: Bullet, Sabre (VC Style), Cheetah, BF Injection. Taip pat besikeičiantys EXTRA Banshee ir Freeway. Yra 23 transporto priemonės turinčios paintjobus, kur originaliame GTA neturėjo, taip pat seni paintjobai žymiai geresnės kokybės. Lowrideriams, bei sport car'ams pridėta po ketvirtą paintjob.
- Skinai: Turbūt visi galvojat, kad tiesiog naudoju Vados Ped pack, bet ne. Kiekvieną skin'ą modinau individualiai, žinoma, daugiausia tai vados mod'ai, bet kiekvienam skinui ieškojau gražesnio atitikmes. Yra Dav1D, El Chango, Reddon, bei kitų kūrėjų skin'ų. Taip pat, 310skinų užima labai daug, tad per Magic.txd sumažinau juos iki 512, kas tikrai neblogina kokybės, o sumažina labai daug mb, kad galima drąsiai žaisti su visais sumodintais skin be lago.
- Ginklai: Naudoju GTA SA Insanity Weapons Itiems. Tiesiog tokie pat, tik HD ginklai. Taip pat šaudant lieka kulkų skylės.
- Sounds: Naudoju Uncompressed SFX Pack. Nežinau ar visi pastebės šį mažą skirtumą, bet man žymiai gražiau klerkia automobiliai su šiuo mod, kuris atrodo skamba kaip originalaus GTA. Taip pat yra labai didelis cleo mod SAAS (San Andreas Ambient Sounds). Tikrai labai patiks tiems, kurie mėgsta tokio tipo environment modus. Garsai keičiasi priklausomai nuo vietos kurioje esate, bei laiko: Vienintelis minusas šio modo, kad kartais kai su G atsisėda kitas žaidėjas, jo veikėjas neužsičiaupia tol, kol išlipa
. Taip pat vienas svarbiausių ir neatsiejamų dalykų žaidžiant GTA tai yra radija. Yra toks modas, kurio čia nepatalpinau dėl jo beveik 7gb dydžio, tai GTA SA Original radio extended. Kam radija reiškia taip pat labai daug, parsisiųsti modą galite tiesiog iš čia:
- BUG'ai: San Andreas senas žaidimas, tad kaip ir kiekvienas modpackas, maniškis taip pat turi keletą bug. Tai įėjus į pastatus kiaurai per sienas matosi baldai, išnaršiau visus ENB nustatymus, neradau kaip sutvarkyti. Todėl naudoju ENBSeriesAutoToggle.SA. Kiekvieną kart įėjus į pastatą automatiškai išsijungia ENB, o išėjus į lauką įsijungia. Taip pat galite patys įjungti/išjunti SHIFT+F12. Skinų bug: Beveik visiems skinams nesuderinami aseksuarai. Jei tik Benas padarytų, kad patys mappintume aseksuarus, kaip baldus... Crashai: Jau gana ilgai žaidžiu ir žinau tik vieną būdą, nuo kurio crashina 9/10 kartų. Kai bandai atsisėsti į ne savo darbinį transportą, pvz pamatai kokios armijos car, nori patikrinti kam ji priklauso ir įsėdus dažniausiai gauni crash. Dėl ko taip yra, galbūt dėl ENB, galbūt dėl Rikintosh's modo, nežinau. Svarbu, kad dėl nieko kito nemėto crashų ir man taip gerai. Tačiau yra keletas tekstūrų, kurias pradėjau naudoti tik šiandien ir dar nesu tikras ar jos visiškai tvarkingos. Tai: GTAV-Street-Lights, Improved Dumpsters ir Mexican girl graffiti.
Stengiausi neišsiplėsti ir svarbiausius dalykus papasakojau, o dabar keletas kadrų iš mano žaidimo:

(Taip pat daug mano žaidimo nuotraukų galite rasti čia: https://www.lsgyveni...7-fotografijos/ )
Plėšiko Hocemploco GTA atsisiuntimo nuoroda: (vyksta atnaujinimai)
Virustotal: https://www.virustot...eb06cc0088cad84
Prieš naudojimą pasidarykit kopiją savo turimo žaidimo, jei netyčia maniškis nepasileistų, arba nepatiktų. Taip pat, jeij dėl kažkokių priežasčių nepasijungia, galit susisiekti su manimi. Gražaus ir įdomaus žaidimo ![]()
ATNAUJINIMAI:
Sutvarkyta krūmų modifikacija oro uoste:

Truputis pakeista naujų tekstūrų:

Modloader/textures/light fixes. Šiame aplankale yra Project IWNL - Building 01 Finished modas. Vietoj jo dabar naudoju: https://www.gtainsid...-night-windows/
Skirtumas:

Atnaujintų tekstūrų link: https://www.mediafir...folder.rar/file
Virus total: https://www.virustot...8b78c9263d52bb1
Airport2 failą kelti į: Modloader > Vegetation > BSOR Classic Weeds Demo > Original Mipmap. Kitus 2 failus galit įsikelti tiesiog kažkur į tekstūrų aplanką.
Edited by Mykolas_Dani, 25 November 2025 - 22:47.

Sign In
Create Account
This topic is locked

Back to top