Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

2013m. Balandžio 5d. Medikų direktoriaus debatai [ Baigėsi - Kristina_Puiku ]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
9 atsakymai į šią temą

#1
peeWee

peeWee

    kiWis

  • Elitas
  • 2.358 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:b
  • VIP:n
Debatuose balsuoti gali tik tą teisę turintys asmenys ( mąstantys, direktoriai, garbės direktoriai, glob.moderaroriai, "Geriausi metų direktoriai ). Visi kiti už bereikšmius komentarus temoje bus baudžiami. Jeigu savo balsą labai nori atiduoti ir eiliniai piliečiai, jų nuomonė turi būti labai išsamiai argumentuota. Kitokiu atveju komentaras bus trinamas, o jo autorius - baudžiamas.

 

Etapo dalyviai
Kristina_Puiku
Dovis_Jackson
Vinordaz_Petkus


Klausimai, užduoti kandidatams
1. Kuo, tavo manymu, turėtų pasižymėti medikų direktorius ? Kokios jo charakterio savybės tampa esminėmis ?
2. Kuo medikų darbui svarbūs naudingumo balai ? Ar jie turėtų daryti įtakos darbuotojo algai ?
3. Kaip stengtumeis išspręsti darbuotojų neaktyvumo / iškvietimų nepriėmimo problemas ? Kokių priemonių esi pasiryžęs imtis, kad ši problema dingtų arba toliau neprogresuotų ?
4. Kokius atnaujinimus rekomenduotum įdėti į šį darbą ? Kokiais būdais galima būtų pakelti šio darbo koeficientą / praskaidrinti rutiną ?
5. Kaip vertini debatų sistemą ? Kokių minusų / pliusų / spragų joje įžvelgi ? Gal turi kokių pasiūlymų, kurie padėtų šią sistemą tobulinti ?
6. Ką manai apie dabartinio direktoriaus darbą ? Kuo jautiesi pranašesnis / prastesnis už jį ?
7. Keliais sakiniais įrodyk, kodėl būtent tu esi vertas šių pareigų.


Atsakymus į užduotus klausimus debatų dalyviai man turi atsiųsti privačia žinute.

 

Kandidatų atsakymai į klausimus

 
Dovis_Jackson
 
1. Manau, jog medikų direktorius turėtų mokėti sutarti su naujokais, padėti jiems. Svarbu, kad direktorius turėtų kantrybės, nes naujokai gali daug klausinėti apie serverį, darbą. Pagal mane, svarbiausios savybės jo turėtų būti kantrybė ir ištvermė.
2. Na, jai priiminėja iškvietimus, dalina sveikatos pažymėjimus tai ir alga visiem kyla, jei neima ji ir nekyla. Ir manau paprasčiausią dalyką - premijas už daugiausiai surinktų balų skaičių.
3. Neaktyvumo išpręsti beveik neįmanoma, žmonės patys pasirenka ar žaisti šiandien su kompiuteriu ar nežaisti. O iškvietimų neėmimą įspėjimais, bei išmetimais. Jei žaidėjai (nesvarbu ar afk ar ne) nepriimtų iškvietimo per 1-2 minutes, visi žaidėjai gautų po įspėjimą. Jei žaidėjų iki 5 visi būtų išmetami, jei nuo 5 visi gautų įspėjimus.
4. Na jei įdėtų atnaujinimą, kad sveikatos pažymėjimo reiktų visiems darbas, išskyrus nelegaliems, tai būtų puiku, gal dėl to ir koeficientas pakiltų. Rutiną praskraidinti sunku būtų, naujokams, tai yra jau naujovė, kad jie dirba darbe su pakvietimu. Tada jiems būna įdomu.
5. Debatų sistema nėra tobula, bet puiku, kad žmonės gali išsakyti savo mintis, pasakyti viską, ką yra sugalvoję. Ne minusų yra visur kaip ir čia, minusas kaip ir su anketomis, žmogus gali prašyti, kad už jį viską parašytų, o jis nieko nerašyti.
6. Nežinau kaip jis dirba, nesidomėjau tad ir nieko blogo ar gero apie jį pasakyti neturiu. Na, bet gal pranašesnis esu tuo, kad jau esu buvęs direktoriumi ir išmanau šiek tiek apie direktoriavimą.
7. Esu vertas, nes mėgstu ir moku vadovauti, jau esu buvęs direktoriumi, tad Rocky patarčiau kaip būti direktoriumi (jei reikės), padėti, patarti ir šiaip esu draugiškas, bendraujantis, su kuriais bendravau tie gali tai patvirtinti.
 
Kristina_Puiku
 
1. Medikų direktorius turi būti darbuotojams kaip visada padėdantis kolega, turi rodyti darbuotojams  gerą pavyzdį, suprantantis, bet tuo metų ir griežtas. Turi mokėti gerai bendrauti su įvairiais žmonėmis, bei mokėti rasti bendrą kalbą. Esminės direktorio charakterio bruožai yra mokėjimas laikyti griežtą tvarką, būti kantriam (teisėsaugos darbe, tikrai galima sustiprinti šias savybes. Laikyti visus darbuotojus kumštyje ir tiesiog nepasiduoti provokacijom.
2.  Naudingumo balai medikų darbe šiuo metų yra labai svarbūs ir reikalingi. Vien žiūrint į balus, galima sužinoti, ar šis darbuotojas dirba, ar tik renka minutes, blogus darbuotojus, kurie tik renka minutes, reikia nedelsiant šalinti iš darbo, nes jie tik maišysis. Manau, kad naudingumo balai turi daryti įtakos algoms, nes direktorius, kad išlaikyti didelias algas turi surinkti gerą kolektyvą, paaiškinti firmos darbuotojams, jog nuo jų pačių priklauso darbo kokybė, bei neduoti medikams atsipalaiduoti. Jei algos bus mažos, tai reiškia, jog darbuotojai nedirba arba tiesiog neidėda į darbą visas jėgas, tada direktorius turi priimti tinkamas išvadas, kurios viską tai ištaisytų.
3. Kaip sakiau, kiekvienas darbuotojas bus stebimas, už menkiausią pažeidimą bus baudžiamas. Už kiekvieną iškvietimų nepriėmimą, (jei bus darbuotojai prisijunge) darbuotojai bus baudžiami 1 ispėjimu, jei ir toliau taip kartosys bus imama griežtesniu priemonių (gal bus irašomi į juodąjį sarašą). Taip pat bus sukurta nominaciją, kuri mano manymu tikrai padės išspręsti šias problemas, bet jei ir šie veiksmai nepadės, bandysim ieškoti bendrus veiksmus su merė ir prezidentu.
4. Na veščiau truputi kitaip darbo atrankas, jose išrinktasis darbuotojas galėtų padėti man apklausynėti žaidėjus, bei kad būti žinomam, kiekvieną savaitgalį bus skelbiamas ,,Savaitės medicinos darbuotojo'' vardas. Tikrai esu mačiusi, kad darbuotojai labai nori klausynėti, o pas mane, kad būti išrinktam reikės parodyti savo efektingumą. Kartą nuo karto tikrinsiu darbuotojų greitį važiuojant į iškvietimus, taip bus siekiama, kad klientai nelauktų ilgai medikų atvykimo. Pats greičiausias žaidėjas gaus premiją. Ir tai šiek tiek paįvairintų šį darbelį
5. Debatus vertinu tikrai teigiamai, esu labai patenkinta, jog kažkam kylo tokia puiki mintis. Įžvelgiu debatuose tik gerajas savybes, tai reiškia, jog minusų kaip ir nėra. Noriu pasiulyti, kad balsuojant už tam tikrus debato dalyvius, galėtų ne tik mastantieji/žinomi žmonės, bet ir tam tikri žaidėjai, kurie pvz. turi daugiau negu 40.000 patirties (galima ir keisti). Taip bus daugiau veiksmo ir manau, daug kam patiktų pačiam primti debatuose dalyvavimą.
6. Na tikrai nenoriu šiuometinį direktorį ižeisti, bet manau, jog jam trūksta veiksmo, darbuotojai mano, jog šis darbas yra nuobodus, esu įžvelgusi forume kaikurias klaideles, jas galėčiai ištaisyti. Negaliu pasakyti, jog esu prastesnė ar geresnė už šiuo metinį direktorių, tai turi spręsti kiti žmonės (taip aš manau). Bet manau, jog tikrai neblogiau vadovausiu šiam darbui negu kiti direktoriai.
7. Na aš tikrai labai noriu gauti šias pareigas, turiu neblogų idėjų, kurios tikrai pakeistų tą pačią rutiną šiame darbe (kurias išvardinau aukščiau), noriu pakeisti nuomones blogai mąstančius apie mane žaidėjus. Itvirtinsiu griežtą tvarką darbe, kur darbuotojai bus civilizuoti, tai reiškia nesikeiks, gražiai bendraus tarpusavy ir pnš.. Tikrai stengsiuos ieškoti pliusų, minusų šiame darbe, ir juos taisyti, pritrauktinėsiu žaidėjus bei gražinsiu forumą. Busiu labai džiauksminga, jei gausiu pagyrimų darbuotojams. Tai tiek.
 
Vinordaz_Petkus
 
1. Manau medikų direktorius turėtų pasižymėti kantrybe, turi būti geranoriškas, nes į darbą ateina daugiausia naujokai, o jiem dar šis pasaulis kiek naujas. Todėl nereikia nustebti, kad jie užduoda tiek daug klausimų, reikia būti draugiškam, neignoruoti, atsakyti į klausimus, nes tai yra viena iš medikų direktoriaus pareigų -  Supažindinti šiuos žmones su nauju pasauliu.

2. Naudingumo balus pasitelksiu skirdamas darbuotojam premijas. Naujokam prisdurti pinigų prie algos yra labai svarbu, todėl jie tikrai stengsis dėl šių premijų ir netinginiaus.

3. Jeigu po keliasdešimt sekundžių iškvietimo niekas nepriima ir nepateikia svaraus ''atmazo'' visi prisijungę darbuotojai gauna po įspėjimą. Darbuotojai nepadarę išvadų ir toliau neimantys iškvietimų bus išmesti iš darbo, nes kam reikalingas darbuotojas kuris neatlieka savo darbo? Surengsiu įvairių rungčių kaip ''Daugiausia naudingumo balų per šią algą surinkes darbuotojas gauna piniginį prizą x LT. '' ''Daugiausia iškvietimų priėmes žmogus gauna premiją x LT''

4. Tai kaip jau minėjau bus premijos, bus poilsio valanda. Pusvalandį su puse darbuotojų važinėsime per LS miestą, kai aprodysiu jiem visas vietas tada jie eis dirbti, o su manimi važiuos kita pusė darbuotojų.

5. Pasiūlymų debatam kaip ir neturiu. Matau čia vieną trūkūma. Laimi dažniausiai daugiausia įtakingų draugų turintis kandidata, bet nemanau, kad šį trūkumą kaip nors galima ištaisyti, nes, kad ir kokia sistema būtų ji niekada nebus tobula.

6. Dabartinis direktorius yra šaunus žmogus, niekada neįgnoruoja, visada suras laiko pokalbiui. Už jį nesijaučiu nei geresnis nei prastesnis, nes nemėgstų lyginti žmonių. Ką galiu pasakyti jis dirba tyliai, su direktoriaus pareigomis susitvarko. Neturiu jam nusiskundimų.

7. Kaip visi matėte praeituose debatuose pralošiau ant 0.5 taško prieš Artę Solid. Buvau pažymėtas kaip nepakankamai aktyvus, todėl nusprendžiau kandidatuoti čia. Būtent į medikų direktorius kur aktyvumo pakanka ir šiek tiek mažesnio. Žaidžiu šiame serveryje pusantrų metų ir manau, kad pagaliau nusipelniau rimtesnių pareigų :)

 

Debatai vyksta iki Balandžio 7 dienos.
  • 0

#2
Stanke Vaidas

Stanke Vaidas

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 310 Pranešimai
Savo balsą atiduodu už Vinordaz_Petkus. Čia reikia atsakingo ir griežto žmogaus kuris galėtų susibendrauti su naujokais, Turėtų kantrybės jiems padėdamas įsitvirtinti serveryje. Kaip tik toks žmogus ir yra Vinordaz.  Tikiu, kad šį kartą tu esi favoritas.
  • 0
Paveiksliukas

#3
Guest_David_Castello._*

Guest_David_Castello._*
  • Svečias
Savo balsą atiduodu [glow=red,2,300]Vinordaz_Petkus [/glow] Todėl, kad buvai rimtas kandidatas į Transporto firmą, o šeip tai esi draugiškas žmogus, mėgsti pabendraut neignoruoji, protingas žmogus iš čia esančiu tu esi rimčiausias kandidatas sėkmės.


  • 0

#4
Giorgio

Giorgio

    Administratorius

  • Veteranas
  • 2.189 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:b
  • VIP:t
  • XP:Visi
Atiduodu balsa uz Kristina_Puiku nes ji is visu variantu cia geriausia nieko kito gero nemtau na jeigu tik Petkus na atiduodu balsa uz Kristina ir tikios kad ja paims bet jei ka tai ir Petkus geras zaidejas bet visvien balsa uodu uz kristina ir kaskek uz petku
  • 0

#5
ellite

ellite

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 634 Pranešimai
  • Gyv. vietaMažeikiai
  • Darbas:b
Savo balsą atiduodu Vinordaz_Petkus , esi patyres žaidėjas ir į savo pavaduotojius tavęs nejėmiau vien dėl to kad nebuvai labai aktyvus jei pagerinsi aktyvumą busi tikrai puikus direktorius to tau ir linkiu sėkmes .
  • 0

#6
Pocius!

Pocius!

    1337

  • Svečias
  • AkisAkisAkisAkisAkisAkis
  • 791 Pranešimai
  • Gyv. vietaLietuva, Klaipėda.
  • Darbas:b
  • Geriausias 2016 metų:Medikų direktorius!

Leiskim moteriškajai lyčiai sužibėti, aš už Kristina_Puiku tikiuosi nenuvils žaidėju.

Visiškai tau pritariu, moteriškoji lytis irgi turi gauti šansą ir sužibėti. Kiek žinau, ši atstovė labai daug bendrauja su Daumantu. Jie labai gerai sutaria ir manau, jog geriau bus taip, jeigu jie dirbs kartu.
  • 0

Paveiksliukas


#7
Smoshas...

Smoshas...

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 494 Pranešimai
  • Gyv. vietaPanevėžys.
Aš už Kristiną_Puikų, kaip ir gerb. Egidijus sakė leiskim ir moteriškajai lyčiai sužibėti.
  • 0

c70fdb8c2855dc68cb87f1cd842a0503996.png

 

834d7250d9a38cf7bb71f5afcbda9421370.png

 

 

Visi laukiami, LSG Plung'as

http://plug.dj/lsgyvenimas-lt-1/

 


#8
Bronius

Bronius

    The one who knocks

  • Veteranas
  • 910 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:b
  • XP:over 9000!
Balsuoju uz Kristina_Puiku, atsakymai i klausimus mano manymu geriausi is situ triju, patiko, kad zada griezciau viska tvarkyt.
  • 0

#9
John_Diecabro

John_Diecabro

    Rimtas patarėjas

  • Forumo dalyvis
  • 500 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
Kruopščiai skaitęs įžvelgiau didesnį Kristinos norą būti direktore nei kitų dviejų kandidatų. Ji į kiekvieną klausimą atsakė išsamiai bei nuoširdžiai (bent taip pasirodė). Balsą atiduodu už ją.
  • 0

#10
peeWee

peeWee

    kiWis

  • Elitas
  • 2.358 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:b
  • VIP:n
  • Rezultatai:

    Kristina_Puiku:
  • Rocky_Balboa ( dabartinis direktorius - 4t. )
  • Egidijus_Kanape ( garbės direktorius - 2t. )
  • Bronius_Savickas ( Geriausias metų direktorius - 1t. )
  • Johny_Smosh ( direktorius - 1t. )
  • John_Diecabro ( direktorius - 1t. )
Viso: 9 taškai.

Vinordaz_Petkus:
  • Vaidas_Stanke ( direktorius - 1t. )
  • Deividas_Ellite ( direktorius - 1t. )
  • Arte_Solid ( direktorius - 1t. )
Viso: 3 taškai.

Kristina_Puiku didele persvara nugali Vinordaz_Petkus. Sveikiname naują medikų direktorę ![/list]
  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)