Sveiki, prisiminkite savo geriausius LSG administratorius!
Parašykite koki įsimintina įvyki su admin

POPULAR
Sveiki, prisiminkite savo geriausius LSG administratorius!
Parašykite koki įsimintina įvyki su admin

Nesupratau kodėl aš pavaizduotas ant papūgos kažkokios
, o šiaip tai visi administratoriai kurie pavaizduoti čia, buvo neblogi nei vienam manau pretenzijų neturėtu kilti.
Nesupratau kodėl aš pavaizduotas ant papūgos kažkokios
, o šiaip tai visi administratoriai kurie pavaizduoti čia, buvo neblogi nei vienam manau pretenzijų neturėtu kilti.
![]()
Nuotrauka 2019 metų. Buvai tada Antoneso dešnioji ranka, padedavai jam visur gaujos valdet. Labai daug laiko praejo, laikas prisiminti ir kitus admin kurie net nera ant nuotraukos.
Rokas_Italas Sove perma uz pinigu buginima su sobeitu. Sake adiduos accounta, bet nebezino kur HDD dingo su visais pakeistais slaptazodziais
Antones - niekada nesikeikiu perma uz reklama, nors baudziamajam kodekse buvo tik ban uz reklama, po 3 metu tepaikete sita dalyka, ir pacio serverio nebuvau minejas, tai pirmoji perma tokia buva.
John_Speak - pirmasis jauniausias zaidejas gaves admin
Edited by Smitis🦜, 14 February 2025 - 17:46.
Antones - niekada nesikeikiu perma uz reklama, nors baudziamajam kodekse buvo tik ban uz reklama, po 3 metu tepaikete sita dalyka, ir pacio serverio nebuvau minejas, tai pirmoji perma tokia buva.
John_Speak - pirmasis jauniausias zaidejas gaves admin
O nebuvo ten kazkoks domis morelo ar kas 12kos gaves admin?
niekada nesikeikiu galvoju daba kai pasakiai, manrods, kad speakas, nes visiem melavo kiek jam metu ![]()
niekada nesikeikiu galvoju daba kai pasakiai, manrods, kad speakas, nes visiem melavo kiek jam metu
Niekada nemeluoju aš!

kamihara parašė arba į mafus prisijungiam arba baną gaunam už relogą
baisu buvo niekada nesikeikiu

0 members, 1 guests, 0 anonymous users