Jump to content

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Photo

[PD] Deividas_Praga

• This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

Lukutis_Barkysa

Lukutis_Barkysa

Naujokas

• Naujokas
  • 23 posts

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Lukutis_Barkysa

2. Data, kada darbuotojas nusižengė: 2025-03-14 19:57
3. Foto/video įrodymas (chatlogai irgi gali būti keliami, tačiau tik su vaizdiniais įrodymais): https://medal.tv/gam...jgsMzY3Mjg2OTk4
4. Pareigūno pažeistos taisyklės (citata iš taisyklių): 26. Mušti / šaudyti galima tik tada, jeigu (rekomenduojama filmuoti, direktorius bet kada gali paprašyti pateikti filmuotą medžiagą): (1/1 + įtraukiamas į juodąjį sąrašą)

26.1. Nusikaltėlis šaudo/bėga nuo jūsų su transporto priemone, arba pėsčiomis, arba kitaip priešinasi suėmimui.
26.2. Asmuo dalyvauja pabėgime iš kalėjimo (įtariamasis turi būti nesurakintas);
26.3. Nusikaltėlis nemoka baudos būdamas uždaroje patalpoje / vandenyje / kitoje vietoje, kur neįmanoma jo įsodinti, ir nepaklūsta pareigūno reikalavimo išeiti į pasiekiamą vietą;
26.4. Pašaliniai asmenys teisėsaugos sandėlio teritorijoje bando užimti teisėsaugos ginklų sandėlį (įtariamieji turi būti nesurakinti);
26.5. Ginant bombos padėjimo operaciją, teisėsaugos pastato užgrobimo metu, susišaudymų malšinimui, žaidėjų / grupuočių / gaujų, mieste ar užmiestyje.
26.6. Į Inkasatorių, kuris plauna pinigus ir/arba į žmogų, kuris turi pinigų maišą.
26.7. Žmogus buvo gaudomas ir įvažiavo į kažkurio sandėlio teritoriją. (o jei žmogus buvo rastas sandėlyje, su star, turite paprašyti išvažiuoti ar išeiti iš sandėlio teritorijos, jei nevykdo nurodymų galite nušauti).
26.8. Asmuo yra užimtoje zonoje (pvz: gauja užima PD pastatą, sankryža ir t.t, tuomet visi ten esantys gali būti šaudomi).
26.9. Asmuo yra sunkus nusikaltėlis (išimtys: 57. taisyklėje).

26.10. Pradėta šaudyti į teisėsaugos pareigūno elitinį ginklą, darbuotojas gali atsišaudyti iš jo (negali būti padaryta žala kitiems žaidėjams). 

Išimtis: žaidėjas specialiai nesitraukia nuo sunkaus nusikaltėlio/vaikšto aplink jį, važiuoja su juo tame pačiame transporte.
26.11. Asmuo pilotuoja oro transportą virš pareigūnų taip trukdydamas jų darbą, galima įspėti jį, jog nutupdytų transportą ant žemės ar pasitrauktų toliau. Žaidėjui nepaisant įspėjimo, transportas gali būti sušaudomas.

26.12. Asmuo yra gaudomųjų sąraše arba yra nusikaltėlis ir pamatęs policijos pareigūnus bėga, tokiu atveju galima paleisti tris įspėjamuosius šūvius į transporto priemonę kaip įspėjimą jog pareigūnai jus stabdo.
26.13Nusikaltelis nemoka baudos ir nėra galimybės išsikviesti pagalbos, nusikaltelis nesutinka sumokėti ar nepaklūsta reikalavimams išeiti iš sunkiai pasiekiamos vietos.

26.14 Įvesta komendanto valanda.

5. Jūsų komentaras (neprivaloma): Esme tokia, kad buvo važiuota padėti draugui į kuri pradėjo šaudyti, ir pareigūnas atvažiaves tiesiog mane partrenkia ir pradeda beperstojo šaudyti be jokios įspėjimo. Mano manymu tai pareigunas turėjo šioje vietoje atvažiavęs surakinti ir sudeti starus už šaudyma, o ne tiesiog sušaudyti, nes į jį net nebuvo pasikesinta šaudyti, kol jis pats to nepradėjo daryti. Jeigu ir klystu, norėčiau argumentuoto atsakymo, kodėl.

Edited by Lukutis_Barkysa, 14 March 2025 - 22:30.

• 1

Praga

Praga

We all work for someone!

• Veteranas
  • 985 posts

nesuprantu ko tu nori iš manęs ,gi šaudai...

• 0

Lukutis_Barkysa

Lukutis_Barkysa

Naujokas

• Naujokas
  • 23 posts

Pagal taisyklės, nematau punkto, pagal kuri tu galėjai mane pradėti šaudyti be jokio įspėjimo. Ir kaip pareigūnas, turėtum būti suinteresuotas sučiupti nusikaltėlį ir nubausti jį, o ne tiesiog atvažiavus į vietą jį sušaudyti.

Edited by Lukutis_Barkysa, 14 March 2025 - 22:45.

• 0

Praga

Praga

We all work for someone!

• Veteranas
  • 985 posts

Pagal taisyklės, nematau punkto, pagal kuri tu galėjai mane pradėti šaudyti be jokio įspėjimo. Ir kaip pareigūnas, turėtum būti suinteresuotas sučiupti nusikaltėlį ir nubausti jį, o ne tiesiog atvažiavus į vietą jį sušaudyti.

jeigu nesimato dėk ant akiu 2x2 26. Mušti / šaudyti galima tik tada, jeigu (rekomenduojama filmuoti, direktorius bet kada gali paprašyti pateikti filmuotą medžiagą): (1/1 + įtraukiamas į juodąjį sąrašą)

26.1. Nusikaltėlis šaudo/bėga nuo jūsų su transporto priemone, arba pėsčiomis, arba kitaip priešinasi suėmimui.

• 1

Lukutis_Barkysa

Lukutis_Barkysa

Naujokas

• Naujokas
  • 23 posts

Nežinau kokių būdų pakliūvai į pd, jeigu net nesupranti ką šį taisyklė reiškia, pradedam nuo to, kad ši taisyklė pagal taip kaip jį parašytą reiškia, kad jeigu aš priešinčiau tavo suėmimui ir šaudyčiau į tave ir begčiau nuo tavęs, bet šiuo atvėju, nei aš priešinausi, nei aš begau, nei aš šaudžiau į tavę, taip, kad reikėtu tau dar pačiam pasimokyti taisyklių prieš patenkant į darbą.

Edited by Lukutis_Barkysa, 14 March 2025 - 22:55.

• 0

Saulius_Vokietis

Saulius_Vokietis

Veteranas

• Veteranas
  • 1,774 posts

WROT KAMPOT KAM BEDETI BEREIKSMIUS SKUNDUS PAAISKINSIU LABIAU SKUNDO AUTORIUI KAD BUTU AISKU!

SITA TAISYKLE NEPASAKO KAD PAREIGUNAS NEGALI PIRMAS SAUDYTI, JEIGU TU JAU PRADEDI SAUDYTI I ZMOGU AR PAREIGUNA, TAI PAREIGUNAS GALI BEISPEJIMO LESTI TAVE 

atmesta.

• 1

tumblr_o6goo1i0NI1ss46elo1_500.gif

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users