Pirmam video ~10 metų, antram ~8. Tuo metu, kai dariau šitus videos, brolis (Jezus_Kristus) ant kompo buvo parsisiuntęs moviemakerį, tai labai norėjau pabandyt
Man buvo 12/14 metų. Fun fact, kai sukūriau pirmą stunt video, maždaug tuo metu gavau savo pirmą autoklubo direktorių, kur buvo užpildyta anketa su tokio dydžio raidėm ir spalva bet atėmė po paros, nes buvau užpildęs jau kitą anketą į NTA
Anyways, pirmam video nebuvau įkėlęs jokios dainos, tai uždėjau tiesiog per youtube video editor, tai funny af, o antram apsimečiau, kad mėgstu rusišką muziką (jesus, kaip nekenčiu rusiškos muzikos, ar tuo labiau repo) ir jis net nebuvo filmuotas LSG serve, bet pačioj pradžioj parašyta "LSGYVENIMAS.LT STUNTS" xd. icannot... Also, tuo metu mano inspirationas buvo Eimantas_Deleon, jei dar tokį kas pamenat ![]()
Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
10 metų senumo STUNT videos
Autorius
Louis Walter
, Geg 04 2025 23:49
Parašė 04 gegužės 2025 - 23:49
Parašė 05 gegužės 2025 - 08:29
Nostalgija su tais video kuris prasideda nuo zodzio - Naujas. ![]()
Negalima per dažnai kautis su tuo pačiu priešu, antraip išmokysi jį viso savo karo meno. - Napoleonas I
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neįmanoma yra žodis, kurį rasi tik kvailių žodyne.
Parašė 05 gegužės 2025 - 13:38
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Prisijungti
Registruotis
Tema yra užrakinta

Į viršų