Jump to content

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Photo

PD PIKN Mamutaz Abdelaziz

• This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

BORZ

BORZ

Dalyvis

• Pažengęs
  • 34 posts

. Jūsų Vardas_Pavardė. Viktoras Borz
2. Data. 15.05.25
3. Kokią serverio taisyklę pažeidė? (Citata iš taisyklių) Policijos darbo privilegijų piktnaudžiavimas
4. Foto / video įrodymas.
 https://files.fm/u/u...view/q3dfcv4gr4
5. Įvykio aprašymas - komentaras ( nebūtina ).

Edited by BORZ, 15 May 2025 - 20:15.

• 1

PorTuHis

PorTuHis

Dalyvis

• Pažengęs
  • 34 posts
Labas, kur piknaudžiavau? Tu mane taranavai su mašina, apvertei ir bėgai, už tai butum gaves starus pagal taisykles bei savokas, ko pasekoje paleidau ispėjamuosius šuvius, bandžiau rakinti N kartu, bet vis per toli. Jei toks nekaltas, reikėjo sustoti ir nebėgti.
Jei bučiau piknaudžiaves ar kažka panašei, tai bučiau tiesiog sušaudes iš karto. Poto pabėgai iš vis.
  • 0

BORZ

BORZ

Dalyvis

• Pažengęs
  • 34 posts

Is kur man zinoti ko tu nori is manes, galejai rasyti, kad sustociau kitaip busiu saudomas, o dabar is tavo puses nieko 

• 0

PorTuHis

PorTuHis

Dalyvis

• Pažengęs
  • 34 posts

Is kur man zinoti ko tu nori is manes, galejai rasyti, kad sustociau kitaip busiu saudomas, o dabar is tavo puses nieko 

Tai jei paleidau ispėjama šuvi, reiškia sustot reikia, o ne bėgti, pats puikiai žinai, jog visus taranavai, bei mane apvertei bei sprogau. Nematau kur čia piknaudžavimas.

Daugiau nekomentuosiu, laukiam atsakingu.
  • 0

GėlyTė

GėlyTė

G.O.A.T

• Veteranas
  • 6,815 posts

Pareigunas jokiu irodymu nepateike del ko buvo saudoma i zmogu, patvirtinta.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users