sv čia aš, Tasty Sativa (dc: ayahuaki), vakar pataginau gerb. M. Antones ir paklausiau ar dar žaidžia old school runescape ir gavau 7d. timeout discord'e, kaip suprantu nebe draugeliai esam tai daugiau netaginsiu... tai iš dalies pildau į modus kad nusiimčiau tą timeout nes dar 6 dienos liko, bet tipo galėsit palikt tą mod rolę, gal atgaivinsiu pgr lsg dc nes ten niekas beveik nieko nerašo. Iš karto sakau, kad nieko aš ten netimeout'insiu nes ir taip miręs chat nebent nžn beleką ten jau stums arba prispamins 50 tų pačių gif'ų iš eilės (ir tariasi gif su g o ne džif jeigu ką). Kai atsiminsiu ateisiu kokią nesąmonę parašyt į general chat, kad užvest diskusija nes dead chat dažniausiai :skull: Ir dar.... Ir dar.... Ir dar eisim watchparty visi kartu! Žiūrėsim kokį filmą pvz 300 arba Gladiator, o pvz Ezrai ir kitiem kur tokie truputį.... nu žinai... sukursiu kitą kanalą kur galės žiūrėt euroviziją.
Tai va čia buvo mano anketa, prašau balsuokite už mane šiuose rinkimuose ir make los santos gyvenimas discord great again!11!!!
Šį pranešimą redagavo TastySativa: 18 gegužės 2025 - 03:53

Prisijungti
Registruotis
Į viršų