Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Baben Wagner

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
3 atsakymai į šią temą

StillAs

StillAs

Profas

• Veteranas
  • 1.638 Pranešimai
  • Gyv. vietaPanevėžys
  • Darbas:Bedarbio Bendradarbis
  • VIP:Nesibaigentis
  • XP:696969
  • ?!?

1. Jūsų Vardas_Pavardė. Stillas Pranasas

2. Ban priežastis.netinkamas event
3. Tikslus laikas ir data.20-05-23 23-21+-
4. Foto/video įrodymas, kad jūs nekaltas. 

irodymai jog padaviau priza, bei kad beveik miriau ir nenorejau gunu prarasti ir nuspredziau susimoketi. 

5. Situacijos aprašymas Manau siitas administratorius neturi kompetencijos, banina nes jis buvo nusautas penkis kartus minimum, geda taip elgtis,geda.....

Jei buvau uzblokuotas uz nicka, tai rasiau /xp nerase jo nicko, tai parasiau savo nuoziurio, ko pasekoje nematau ka pazeidziau

Šį pranešimą redagavo StillAs: 23 gegužės 2025 - 22:30

• 0

Besarionis dzе Djugashvili

Besarionis dzе Djugashvili

Xanax

• Forumo administratorius
  • 1.166 Pranešimai
  • TeamSpeak:Kalnapilio 7:30
  • Gyv. vietaVilnius
  • Baben#0159
  • Darbas:Hitting from the back and I'm hitting from the side
  • VIP:Open up wide, let me stick my dick inside
  • XP:AS ALUS
  • Baben_Laben
  • 2024 Metų Forumo:Administratorius
  • 2020 Metų direktorius:Ūkininkų
  • Geriausias 2020 metų:Komikas
  • panarydinikas

sveikas, kaip tu gali skirti priza kai taves nenusove kai salygos buvo nusauti tave? gerai jai jau butu tave saudes vienas asmuo gerai bet tave saude dar ir antras gal tas antrasis butu nusoves tave, zodziu jo as neturiu kompetencijos nes gaunat banus, ir saunuoliai kad skaiciuojat kiek kartu nusaunat, tikiuosi ir uzsirasot dar 

https://streamable.com/1yxj7n

• 1

715 TEAM

DXkpgXm.jpeg

StillAs

StillAs

Profas

• Veteranas
  • 1.638 Pranešimai
  • Gyv. vietaPanevėžys
  • Darbas:Bedarbio Bendradarbis
  • VIP:Nesibaigentis
  • XP:696969
  • ?!?

sveikas, kaip tu gali skirti priza kai taves nenusove kai salygos buvo nusauti tave? gerai jai jau butu tave saudes vienas asmuo gerai bet tave saude dar ir antras gal tas antrasis butu nusoves tave, zodziu jo as neturiu kompetencijos nes gaunat banus, ir saunuoliai kad skaiciuojat kiek kartu nusaunat, tikiuosi ir uzsirasot dar 

https://streamable.com/1yxj7n

Kur cia netinkamas event ? Pamaciau, kad man zopa, mirsiu, tai nusprendziau iskaityti eventa. As rengejas, mano salygos, w.tf? Nei jis mano draugas nei ka, tai nebendom pripaisyt kad savas ar t.t. Nebestumkimk...

Suprantu, kad jauti kazka del tu susisaudymu, bet nebutina blokuoti wtf, ir taip keli zaidejai like sitam sereryje..

O cia kazka ziuriu bazarini, jog kazkas kitas bande nusaut, tai nemaciau, nt neturiu, + tavo video rodo juoda vaizda.

Šį pranešimą redagavo StillAs: 23 gegužės 2025 - 22:45

• 0

Kipras Easy

Kipras Easy

Iškalbingiau už 1000 žodžių

• Veteranas
  • 7.000 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:b
  • VIP:t
  • 2024 Metų geriausias:Karjera (Greičiausiai atsigavęs žaidėjas po leav)
  • 2022 Metų geriausias:Lošėjas.
  • Geriausias 2020 metų:Populiariausias žaidėjas
  • Geriausias 2019 metų:Meras.
  • Rekordų savininkas:Poker is my life, Rich, Game over

Mano supratimu tai čia irgi netinkamas event. Kodėl laimėjo Angewandt, jeigu šaudė ir kitas? Tai jeigu jau taip nenori numirti, gal nereikėtų daryti eventų "pirmas mane nušovęs".
Atmesta.

• 0

Paveiksliukas

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)