Tikras vardas, Vardas_Pavardė žaidime :
Pijune and Pijus Pasitaises
Gimimo data :
260804
Gyvenamoji šalis, miestas : Lietuva
Jūsų hobiai : Hobiais nepavadinčiau, bet tipo vasaros vakarais su shaileke dar pora cikitu pasijėme tinklini pažaisti prie poros coronos su limu, kašiuka sumesti iki tol kol plaučiai lipti neoradeda lauk, o daugiau tai ten taip laiko stumimas, kaip pabėgiojimas, į mėnesi karta 20kg šanga nuo grudako pastumti ir pasedėjimas prie kompo.
Asmeninės savybės :
Ką žinau esu gan ramaus būdo bachuriukas realybei, linksmas, draugiškas ir ten t.t. daug kas iš sampo nuomone susidaro, bet nežinau kas turėtu atsitikti jei nesišndyti su kokiu tetčiu bandžiu ar ten kamiharos uodegytėmis,
Darbinė veikla, veikiami/nuveikti darbai serveryje :
work sweden apželdinime, o serve tai taksioru direktorius buvau, bet ten nesamonė visokie girti klimai taksistus kviesdavo, tada dar šniūrų direktorius buvau, ne karta Svajka pasmaugęs
Norimos pareigos / tikslai gyvenime : pildau į medikus gal išgydisiu jus ir sau į rūra ampole šausiu, pirma klausimo dalis apie sampa tada apie irl tikslus nu čia gera anketuke pildau, o svajone tai ką žinau, saugus seksas nežinoti nei vardo nei iš kur ana yra
Iš kur sužinojai apie serverį? Kas tave į jį atvedė? Klasiokėlis
Kiek žaidi šiame projekte? :
7metukus
Ar turi autoritetą serveryje? Kas jis? :
Ir savybėmis, rašysena, šypsena veide Mindaugas Antones
Kas tau labiausiai patinka bei traukia žaist šitam serveri?:
Šiuo metu mėgstamiausia muzika (YouTube Link'as)(neprivaloma) :
Eurovizijos kasete turiu 2025m tai galva palinksiu kartais
Rekomenduojamas filmas (neprivaloma) :
Jūsų nuotrauka : bučkis sampo mergytėm, fotkiu viešinti be mano leidomo negalima
https://imgur.com/a/nt4KQHx
Edited by 𝕊 𝕡 𝕒 𝕔 𝕖, 15 June 2025 - 17:04.

Sign In
Create Account
Back to top