Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Vagys Ivar Boneless

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

Homo

Homo

Iškalbingiau už 1000 žodžių

• Veteranas
  • 7.402 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Vagis
  • VIP:Taip
  • XP:29000
  • Homo_Erection
  • Geriausias 2018 metų:Metų kritikas
  • Geriausias 2017 Metų:Metu kritikas
  • Laimėjo konkursą:Serverio sportininkas

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Barry Therapist

2. Data, laikas kada direktorius nusižengė: 2025.09.02 21:20

3. Nelegalių direktoriaus taisyklių citata kurią pažeidė direktorius: 6. Prieš atleidžiant žmogų iš darbo yra reikalaujama nurodyti priežastį dėl ko darbuotojas buvo atleistas, privaloma surinkti įrodymus. 

4. Nuotrauka/video įrodymai: https://i.imgur.com/FowjXUD.jpeg

5. Jūsų komentaras (nebūtina):

Buvo ant manes parasytas skundas, nespejau ten nieko atsakyti, iskarto buvau pasalintas is darbovietes. Virsuje ikeliau ss. Lyg siol nesuprantu uz ka buvau atleistas is darbo. Pridedu skunda: https://www.lsgyveni...arry-therapist/

Niekaip nesuprantu, kur cia pazeidimas, plius neaiski data, cia net nepamenu, nei kada, nei kaip tas /sms buvo siustas, gal praeita menesi buvo darytos nuotraukos, o dabar bando pakisineti??? Buvo ikelta taisykle del nepagarbos, lyg siol neaisku kur ta nepagarba galejo buti??? Tad sie 2 klausimai mane sekioja jau valanda po ismetimo. Prasau paaiskinimo, del ko mane ismete???

• 0

GėlyTė

GėlyTė

G.O.A.T

• Veteranas
  • 6.815 Pranešimai
o ko cia nesuprast, svaidaisi izeidimais savo kolegom uz tai ir buvai ismestas, taisykle nesako kur ta nepagarba gali but ar racija ar privacios zinutes. Kadangi nelegaliuose darbuose nera 1/2 tai iskarto ismeta. Skundus viens kitam metat todel puikiai zinojai kad tai tavo kolega. O ir laukt tavo atsakymo nebuvo esmes nes pazeidimas aiskus. Atmesta
  • 1

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)