1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tic_Tac
2. Data: 2025-09-28 20:50
3. Įvykio aprašymas - komentaras (nebūtina): Sake nesigadins reputacijos diriko labai reikejo paskolinau sake ryt grazins daviau extra diena iki 30d sako butinai grazinsiu ta pacia diena dave 8k ok liko skoloj 72k vakar serveryje buvau ir po pietu ir vakare, vakare dar rasiau jam sms bet buvo afk, poto atsijunge
4. Foto / video įrodymas: https://imgur.com/a/6sr03rf
Prisijungti Registruotis
aferos Ignas_Mikas
Posted 01 October 2025 - 13:21
Posted 01 October 2025 - 15:56
sw nepyk del tos vienos dienos ar kazka praradai? rasau tau sms tu isjunges rageli kaip tau paduot tuos eur? bent saziningas butum o ne "laukiam teisingumo" kazka praradai kad viena diena veliau gauni? seni nu bajk juokus
Mano pasiekimai šiame serveryje
1X Baikerių Direktorius.
Posted 01 October 2025 - 16:05
tu seni suprask kad as irgi zmogus noriu pailseti 21h buvau 2valandas afk nespeju daug darbo ir direktoriu priziuret forume tvarka daryt ir cia primirsau kad esu pasiskolines.
1X Baikerių Direktorius.
Posted 01 October 2025 - 16:25
Bei nesuprantu vieno dalyko bet kodel tu megini vengti kad as tau paduociau sita skola? tesiog rasau daug sms neesi afk /q eini ir megini isvengti kad negrazinciau skolos kam to tau reikia?
1X Baikerių Direktorius.
Posted 01 October 2025 - 17:05
Mikas tau norėjo atiduoti pinigus, bet ignoravai jį, todėl padavė man ir aš tau juos pervedžiau banku.
Atmesta.
Edited by Victor Casimirov, 01 October 2025 - 17:06.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top