Laba diena, šiandien papasakosiu istoriją, kaip mama liepė man eiti miegot.
Gruodžio 13 d. Vakaras, tamsu, apie 23 val. Girdžiu girgždėjimą, kažkokius garsus, atsidaro durys, o ten kažkas sako: „Eini daryt nd, mačiau, matkės yra.“
Aš atsakau: „Palauk, mane mentas gaudo.“
Pasigirsta: „Eini miegot arba pisiu į galvą.“
Tada staigiai atsisveikinau su draugais ir lekiau daryt nd. O nd nieko blatko, reikėjo parašyt, kiek bus 66 + 44. Parašiau 100. Tada žiūriu – Stonkus niekada nesikeikiu baną. Lekiau tiesiai į forumą rašyti papeikimą ant Stonkaus, aprašiau situaciją, apeliacija buvo atmesta. Aš manyčiau, kad turėjau gaut unban, šiaip sau aš nieko nedarau.
Su šitu tekstu norėčiau siųsti žinutę visiems – nepasiduokite, žinau, shule sunki. Po to dar samp lošt, nu krc… Bet pasakau tiek – NORIU UNBAN.
Nuomonę palik apačioje, jei nori daugiau tokių – dėk +rep, ir tikiuosi gausiu unban, nes mama ant kredų sakė nebeduos. Ar jūs rimtai? Tikiuosi, benas atsilieps ir gausiu unban, ane? Bent jau, kad ir jo nebuvo serveryje, tikiu, kad jis dar atbanins mane.
Ir, Stonkau, tau žinutė: ar kartais tau žmona nesako „eik nuo kompo, nesmirdejas“, ane? Savo vaikams nesakai „eik nd daryt“? Nu, iš
tikro gyvenimo…
jai reiks ir lenkiškai išversiu ane babenai?
beje: palik nuomone apacioje ir patark kaip elgtis tokioje situacijoje
Edited by Aronce_just, Today, 00:08.

Sign In
Create Account

Back to top