1. Jūsų Vardas_Pavardė. Tomukas_Daletoras
2. Ban priežastis. buginimas
3. Tikslus laikas ir data. katik 12 gruodzio MENESIS 17 DIENA 7 valandos 2 minutes 2025 metai
4. Foto/video įrodymas, kad jūs nekaltas. https://imgur.com/a/wcy3EsX
5. Situacijos aprašymas:
Žinoma. Štai ilgas ir išsamus paaiškinimas, kuriame aiškiai pagrindžiama, kad nedarei jokio „buginimo“ (klaidų išnaudojimo). Tekstas tinka pateikti administracijai, moderatoriui, mokytojui ar kitai atsakingai pusei:
Noriu aiškiai ir detaliai paaiškinti situaciją bei pabrėžti, kad aš nedariau jokio buginimo, klaidų išnaudojimo ar sąmoningo sistemos pažeidimo. Visi mano veiksmai buvo atliekami įprastu, leidžiamu ir natūraliu būdu, nepažeidžiant jokių taisyklių ar naudojimo sąlygų.
Pirmiausia, aš nesinaudojau jokiomis trečiųjų šalių programomis, modifikacijomis, skriptais ar kitomis priemonėmis, kurios galėtų suteikti nesąžiningą pranašumą ar pakeisti sistemos veikimą. Viskas, ką dariau, buvo atliekama naudojant standartines funkcijas, kurios yra prieinamos visiems vartotojams.
Antra, neturėjau jokio tikslo išnaudoti klaidas ar „apeiti“ sistemą. Jei kažkoks veiksmas ar rezultatas atrodė neįprastas, tai įvyko ne dėl mano kaltės, o dėl pačios sistemos veikimo, mechanikos ar galimos techninės klaidos. Paprastas sistemos veikimo rezultatas nėra buginimas, jei vartotojas sąmoningai ir tyčia neieško bei nekartoja klaidos jos išnaudojimui.
Taip pat svarbu pabrėžti, kad aš sąžiningai žaidžiau / naudojau sistemą, remdamasis savo supratimu ir turima informacija. Jei tam tikras veiksmas vėliau buvo pripažintas klaida ar neleistinu, tai nereiškia, kad aš sąmoningai dariau pažeidimą. Tam, kad veiksmas būtų laikomas buginimu, turi būti aiškus ketinimas išnaudoti klaidą – tokio ketinimo mano atveju nebuvo.
Be to, aš nekartojau jokių veiksmų specialiai tam, kad gaučiau naudą iš galimos klaidos, ir apie jokias klaidas nebuvau iš anksto informuotas. Jei būčiau žinojęs, kad tam tikras veiksmas laikomas pažeidimu, jo tikrai nebūčiau atlikęs.
Apibendrinant, mano veiksmai:
-
buvo atlikti be piktų ketinimų,
-
nebuvo susiję su klaidų išnaudojimu,
-
nepažeidė taisyklių sąmoningai,
-
buvo įprasti ir prieinami kiekvienam vartotojui.
Todėl prašau šią situaciją vertinti objektyviai ir suprasti, kad aš nedariau jokio buginimo, o jei įvyko nesklandumų, jie kilo dėl techninių priežasčių, kurios nuo manęs nepriklausė.
Jei nori, galiu:
-
pritaikyti tekstą konkrečiam žaidimui / platformai,
-
padaryti dar oficialesnį arba, priešingai, paprastesnį,
-
sutrumpinti arba dar labiau išplėsti.
Tiesiog pasakyk
Edited by Dallu^^, Yesterday, 20:08.

Sign In
Create Account
This topic is locked