Labutis, esu Kelly_Gelyte, žaidžiu gan neseniai, nuo 2023 metų, patirties taškų sukaupus virš 100 tūkstančių. Esu aktyvi, dažnai matoma tiek serveryje, tiek forume. Šiuo metu esu inkasatorių direktorė bei naujokų verbuotojų moderatorė. Per tris metus serveryje turėjau įvairių pareigų, vardinti manau beprasmiška, nes svarbaiusia ne kiekybė, o kokybė
Turėdama direktorės pareigas visada stengiausi surasti būdų paįvairinti firmos darbą, galvodavau įvairias papildomas veiklas darbuotojams, visada siekiau pritraukti kuo daugiau žaidėjų į firmą, trumpai tariant pareigas dėl vietos ar dėl ''statuso'' nelaikiau, tiesiog norėdavau būti naudinga firmai. Žinoma ne visada pavykdavo atrasti naujovių, bet tokiu atveju tiesiog palieku postą kitiems, kurie galbūt bus žymiai naudingesni nei aš.
Manau svarbu paminėti, kad stengiuosi nuolat padėti kitiems, todėl esant pagalbos prašymui tikrai visada atsiliepiu. Esu draugiška, stengiuosi kiek įmanoma sutarti ir rasti bendrą kalbą su kitais, žinoma ne su visais tai pavyksta, bet tikrai nesu konfliktiška.
Pildau į šias pareigas tikriausiai vien dėl įdomumo, kadangi žaidžiu neseniai, nežinojau, kad tokių žmonių grupelė egzistavo. Mane labai sudomino tas, kad šių pareigų tikslas yra gerinti žaidimo kokybę ir spręsti esamas problemas, labai norėčiau būti šio kolektyvo dalimi ir dalintis savo idėjomis. Ačiū, kad skaitėt
Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Kelly Gelyte
Autorius
ʎllǝʞ
, Sau 14 2026 15:58
Parašė 14 sausio 2026 - 15:58
Parašė 08 vasario 2026 - 14:35
Protinga, sumani, idejų nestygstanti žaidėja, manau puikiai tiktų į šias pareigas, linkiu sėkmės!
" Jei ringe arba už jo ribų krenti - nieko blogo. Blogai, jei ir lieki parkritęs. "
- Muhammad Ali.
-----------------------------------------------------------------------
" Čempionais tampama ne sporto salėse. Čempioną pagimdo tai, kas slypi žmogaus viduje - troškimai, svajonės, tikslai. "
- Muhammad Ali.
-----------------------------------------------------------------------
Parašė 08 vasario 2026 - 22:19
u-, aktyvi, draugiška. komunikabili mergina, protinga, good luck ![]()
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Prisijungti
Registruotis
Tema yra užrakinta

Į viršų