hello guys,
Žaidime vadinuos Gabe_Akira, forume tiesiog gabe. Ingame turiu ~130k xp. Esu komunikabilus, draugiškas, atkaklus, turiu gerą humoro jausmą ir visada esu atviras naujiems pokyčiams/įdėjoms. Pirmą kart projekte apsilankiau prieš daugiau nei 5 metus.
Kalbant apie pareigas - teko pasibūt vos ne visur kur gali paprastas mirtingasis: modu, direktorium, bei administratorium. Apie individualias pareigas nematau prasmės rašyti, kadangi kas buvo - tas buvo, bet nei vienų pareigų neteko palikti dėl nekompetencijos ar mano padarytos klaidos. Pakeitimų forume ir direktorijoje atlikau nemažai, daugelis išliko net iki dabar, tad manyčiau pačios įdėjos ir nuveikti darbai - pasiteisino, bei nebuvo daryti vardan darymo. Forume banų iki šiol neesu turėjęs ir apskritai apsilankau dažniau, nei žaidime.
Ką čia veiksiu - tiksliai nežinau, bet per ilgus metus žaidimo susidarė ne viena ir ne dvi įdėjos, arba kitokie pakeitimai kurie turėtu įtakos ne tik valdžiai, bet ir bičam kurie kiekviena alga įdrožia po 600+ min.
Nenoriu daryti nothingburgerio iš anketos, tad kažko wow negaliu prižadėti, bet su laiku žiūrėsiu ką galėsiu padaryt. Nieko nesigaus - pareigų tyčia nelaikysiu.
Pagarbiai,

Prisijungti
Registruotis
Tema yra užrakinta

Į viršų