Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

DYL Dyrikas Allan_Mueler

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

Muchamedas_Alli

Muchamedas_Alli

Rimtas patarėjas

• Veteranas
  • 655 Pranešimai
  • Gyv. vietakosmosas
  • Darbas:vagis
  • VIP:+
  • XP:daxuja

1. Jūsų Vardas_Pavardė:Muchamedas_Alli

2. Data, laikas kada direktorius nusižengė:laikas foto

3. Nelegalių direktoriaus taisyklių citata kurią pažeidė direktorius: ismete is darbo

4. Nuotrauka/video įrodymai:https://imgur.com/a/vrRB23Y

5. Jūsų komentaras (nebūtina):

Šį pranešimą redagavo Muchamedas_Alli: 29 sausio 2026 - 08:46

• 0

Allan Mueller

Allan Mueller

nang dios

• Veteranas
  • 1.021 Pranešimai
  • Gyv. vietaLietuva
  • 2024 Metų geriausias:Eventų rengėjas
  • 2022 Metų geriausias:Gaujos vadas.

*
Populiarus

Pirmas dalykas tai paprasei manes per savo antra acc Ell_Padre, kad ismesciau muchameda. Cia irodymai - https://imgur.com/a/TAStnI2

Aisku sakysi ne tavo acc ir t.t. , bet tokios durnos klaidos tikrai nedaryciau, kad random zmogus  paraso, kad kazka ismest ir ismetu :D zinojau, kad cia tavo antras acc, nes is tu laiku kai turejau nangus dar buvai mano gaujoj ir puikiai atsimenu kaip dirbdavai kontroj per ta acc, dar net parasei, kad ten tavo acc, bet nepasidariau foto, nes netikejau, kad reiks. 

Iejas i sita tavo forumo acc galima pamatyt, kad  kelinejai net skundus ant kitu zmoniu per sita foruma su Ell_Padre nicku, kas irodo, kad tai tavo antras acc.                    Irodymai  - https://imgur.com/a/y8VCmn0

Todel sitoj situacijoj nesijauciu kaltas ir tik matau bandyma pakisti mane kur buvo specialiai sukurta situacija, kad bandyt atimt direktoriu. Nes palyginus mano nuotrauka ir tavo matosi, kad  parasei man per Ell_Padre 19:15, kad ismesciau muchameda, o tavo  nuotrauka kur fotkinai /email, kad ismeciau daryta 19:17. Todel ir galima suprast, kad specialiai taip parasei ir iskart jungiais i kita acc, kad nusifotkint ir ikelt skunda. 

12. Specialus kenkimas direktoriui (pvz: sekiojimas visą dieną paskui direktorių, bandant prisikabinti, situacijos įkėlimas kurią pats tyčia sukėlėte noredamas pakenkti direktoriui) - skundo atmetimas.

Remiantis sia taisykle nematau savo kaltes, o tik tycia sukelta situacija, kad atimt direktoriu.

Šį pranešimą redagavo Allan Mueller: 29 sausio 2026 - 15:38

• 11

MatasShifu

MatasShifu

♡Geriausias skundų prižiūrėtojas♡

• Skundai
  • 1.232 Pranešimai
  • shifuelis
  • Darbas:Admynas
  • VIP:VISADA
  • ADMIN:Bazaras
  • XP:190k+
  • Matas Shifu
  • 2025 Metų geriausias:Eventų rengėjas
Direktorius viska padarė teisingai, atmesta.
  • 2

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)