Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Pokemon_Digimonas

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
5 atsakymai į šią temą

Randominis Vaikas

Randominis Vaikas

Cyteris Nemokantis Cytint

• Veteranas
  • 609 Pranešimai
  • Gyv. vietaPanevežys
  • Darbas:Bedarbis
  • VIP:Yra yra
  • XP:40k

Temos turinys:

1. Jūsų Vardas_Pavardė. Vasia_Uragan

2. Ban priežastis. Pd piknaudziavimas
3. Tikslus laikas ir data. 2026/01/28
4. Foto/video įrodymas, kad jūs nekaltas. https://imgur.com/a/LWLKrX9
5. Situacijos aprašymas nunu dw imesk ką turi gero. Nenaudojau nametago tai nežinau...

• 0

Pokemon Digimon

Pokemon Digimon

Biuras yra gerai

• Serverio administratorius
  • 2.594 Pranešimai
  • 2025 Metų direktorius:Autoklubas
  • 2025 Metų moderatorius:Gaujų kovos / statistika
  • 2025 Metų geriausias:Forumo/skilties moderatorius
  • 2024 Metų direktorius:NTA!

https://streamable.com/33z86h

Akivaidziai nesaudai nangu kai pats esi nangas ( jei reikes mindaugas patikrins kas ir kaip per sita accounta zaide ) suprasciau mieste nebaustum draugeliu ar ju nesaudytum, o cia svarbus sandelys ir gini sandeli nangams nuo kitu gauju atstovu. 

32. Žaidime būna atveju, kai taisykles neaprašo, kaip elgtis tam tikroje situacijose ir baust žmogų. Tokioje situacijoje administratorius pats gali priimt sprendimą, žinoma proto ribose. Net jeigu jūs ir nebūsit visiškai teisus, tačiau viceprezidentui galėsit argumentuotai pasakyti, kodel ir už ką taip nubaudėt tą žmogų – jūsų tikrai nebaus. Pvz. Būna tokiu atveju kai vipai žaidžia su „start“ komanda. Neleiskit daryt balagano ir nubaskit;

• 1

Randominis Vaikas

Randominis Vaikas

• Veteranas
  • 609 Pranešimai
  • Gyv. vietaPanevežys

https://streamable.com/33z86h

Akivaidziai nesaudai nangu kai pats esi nangas ( jei reikes mindaugas patikrins kas ir kaip per sita accounta zaide ) suprasciau mieste nebaustum draugeliu ar ju nesaudytum, o cia svarbus sandelys ir gini sandeli nangams nuo kitu gauju atstovu. 

32. Žaidime būna atveju, kai taisykles neaprašo, kaip elgtis tam tikroje situacijose ir baust žmogų. Tokioje situacijoje administratorius pats gali priimt sprendimą, žinoma proto ribose. Net jeigu jūs ir nebūsit visiškai teisus, tačiau viceprezidentui galėsit argumentuotai pasakyti, kodel ir už ką taip nubaudėt tą žmogų – jūsų tikrai nebaus. Pvz. Būna tokiu atveju kai vipai žaidžia su „start“ komanda. Neleiskit daryt balagano ir nubaskit;

Tai dabar aš žmogus žaidžiantis su modifikacijom nematau puse dalykų turiu viena sc kaip atrodė vaizdas pas mane https://imgur.com/a/sX4MPetir kodėl nėra paskutinio klipo kur aš šaudžiau nangus paskutinės sekundės pas admina nukirptos kodėl? Nes aš bano iškart negavau, dar buvau hp stovėjau 3 min? dar viena fotke kaip miriau nuo the nang boyz kai mano heli susprogdino, galit patikrint logus indica sativa mire nuo mano kulkų   https://imgur.com/a/5jHqaCz   video neturiu pateikt va pora screenshotu. Kai esi netaiklus ir blogas pilotas tai dabar už tai baninama? Kur įrodymai, kai nešu kažką kitą o ne nangus sakykim vla kurie buvo sandelyje kur tai kur juos saudziau o nangų ne ? plius nametago neturiu tavo nametag kai išjungi nei vieno zmogaus, ką man šaudyt orą ir bites?

p.s pasižiūrėjus į mano dl helio visi atsitraukimai ir kodėl neapsisukau šaudyt aiškiai matosi viskas taktiniai manevrai nenorejau mirt anksciau laiko. Neatbanins čia eisim iki mindės ten jau reikės žiūrėt logus ir pamatysit, jog šaudžiau aš tuos nusidėjusius nangus kai juos mačiau 

Šį pranešimą redagavo Randominis Vaikas: Šiandien, 00:08

• 0

Pokemon Digimon

Pokemon Digimon

Biuras yra gerai

• Serverio administratorius
  • 2.594 Pranešimai
  • 2025 Metų direktorius:Autoklubas
  • 2025 Metų moderatorius:Gaujų kovos / statistika
  • 2025 Metų geriausias:Forumo/skilties moderatorius
  • 2024 Metų direktorius:NTA!

Kodel nuotraukos apkarpytos?, visu antra tos tavo pasakos nieko nereiskia.

• 0

Randominis Vaikas

Randominis Vaikas

• Veteranas
  • 609 Pranešimai
  • Gyv. vietaPanevežys

Kodel nuotraukos apkarpytos?, visu antra tos tavo pasakos nieko nereiskia.

Nes niekas man neuždraus jų apkarpyt, svarbu mano ban nuotrauka neapkarpytą, o kodėl tavo video nukirptas? Nu tokie pat klausimai

• 0

(Marich)

(Marich)

Auksarankis

• Ban apeliacijos
  • 4.777 Pranešimai
  • 2023 Metų moderatorius:Nuotraukos & GFX
  • 2023 Metų direktorius:Medikų ir Gaisrinės!
  • 2023 Metų geriausias:Lenktynininkas
  • 2022 Metų moderatorius:Nuotraukos & GFX.
  • 2024 Metų geriausias:Lenktynininkas
  • 2021 Metų Direktorius:Krovinių Transporto
  • Geriausias 2021 metų:Kūrybingumas
  • Geriausias 2020 metų:Nolaiferis
  • Laimėjo konkursą:Dakar rally 2020

Unban.

• 1

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)