Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Victor_Casimirov

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
3 atsakymai į šią temą

Donatas_Bak

Donatas_Bak

Naujokas

• Senbuvis
  • 21 Pranešimai

Temos turinys:

1. Jūsų Vardas_Pavardė. Donatas_Baks

2. Ban priežastis. cheat
3. Tikslus laikas ir data. 2026-02-03 
4. Foto/video įrodymas, kad jūs nekaltas.  https://streamable.com/wp04va

https://imgur.com/TMNyigW
5. Situacijos aprašymas. Neturiu jokių cheatų,aimų ar dar kažkokių lengvinančių žaidimą programų ir kažkokiu būdu unfreeze gavau surišas, pastebėjau kad eina judint ekraną su pele tai ir iššokau,galvojau atrišo, matosi video kad iššokes iš mašinos nesupratau kas darosi. Gal baikeris naudojo kažkokius cheatus ar bugus kad pakenkt man

Šį pranešimą redagavo Donatas_Bak: 03 vasario 2026 - 11:40

• 0

Victor Casimirov

Victor Casimirov

» Stronger Than Yesterday «

• Meras
  • 6.614 Pranešimai

Imgur: The magic of the Internet

• 0

Donatas_Bak

Donatas_Bak

Naujokas

• Senbuvis
  • 21 Pranešimai

Tu man geriau paaiškink kaip mane unfreezino ir kas. Aš necheatinau ir nieko nebuginau, tiesiog auto unfreeze 0:21 video matosi, klausimas KAS? Ar čia bugų išnaudojimas kažkoks gal baikerių naujas? Man nesunku atsibanint, bet noriu išsiaiškint kas čia buvo. Iš mano pusės yra video, kuriame nėra panaudoti jokie cheat iš mano pusės. 

• 0

ɢʀɪɢᴏʀ ᴡᴀʟᴛᴏɴ

ɢʀɪɢᴏʀ ᴡᴀʟᴛᴏɴ

𝓣𝓻𝔂𝓼 𝓢𝓮𝓼𝓲 𝓝𝓾𝓵𝓲𝓼

• Ban apeliacijos
  • 1.146 Pranešimai

Banas turejo but labiau uz buginima, nes siuo metu galiu traktuoti tai kai buginima, o tai atsitiko todel nes tau tuo momentu pakilo pingas bet negavai kicko uz high ping, gali net spidometras uzstrigt ir taip surakintas ar suristas gali lakstyti , Atmesta

• 0

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)