Sveiki dabar ziuriu filma ir susimasciau kiek daugiausiai esate pakele/nuleide biure/pokeri per diena ar daugiau laiko ?
as asmeniskai esu nuleides per 0.1 sekunde 2 lemus turto kai perma gavau ir praradau viska ka turejau kaupiau 9 metus viska
labas vakaras, tikiuosi filmenza gera pasijungei tai cia paskutinei laimejimai riebesni, apie daugiausiai nekalbėsiu nes nespaudai ši informacija, nes cia kaip popieriniai rankšluostėliai visi įmesti į vandeni ištrispta ;ddd bet 24 liepos menesi buvo tas kur zinai ten kazkur kazka daug

Šį pranešimą redagavo 𝕊 𝕡 𝕒 𝕔 𝕖: Šiandien, 02:01
labas vakaras, tikiuosi filmenza gera pasijungei tai cia paskutinei laimejimai riebesni, apie daugiausiai nekalbėsiu nes nespaudai ši informacija, nes cia kaip popieriniai rankšluostėliai visi įmesti į vandeni ištrispta ;ddd bet 24 liepos menesi buvo tas kur zinai ten kazkur kazka daug
beleka tu cia seni ziauriai gaila saudyt nemoki bet as geriau mokeciau lemu kelt negu saudyt
iš šaudymo sampe neišgyvensi ![]()
niekada nesikeikiu buvau dazu evente 100k laimejas bet prapisau biure gaila per apytiksliai puse minutes
cia kas taros buteli rasti ant suoliuko
)) ir kodel melagis esi ? kauliukus minute ridena tai tikrai apytikslei per minute
o kaip filmas geras kuri ziurįjai ?
Šį pranešimą redagavo 𝕊 𝕡 𝕒 𝕔 𝕖: Šiandien, 02:17
cia kas tarnos buteli rasti ant suoliuko
))
o kaip filmas geras kuri ziurįjai ?
vis dar ziuriu ,, Taxi Driver " apie ciuvaka kuris pist negauna ir depresuxa baisi jam ir jis saudyt zmones pradejo bb zn viena juodesni nukepe bande vm degana apiplest matomai zasinas tai nukepe
zydas gal nes ju daug kas nemegsta gal prie saibu zinai ten va gal irgii koks epsteinas irgi pisti negauna tai ten suka varkes, tokius ir zudo, tiek urie is pasalpu gyvena... cia mano konspiracijos teorija apie si fima, bet galimai kad juodas..
Šį pranešimą redagavo 𝕊 𝕡 𝕒 𝕔 𝕖: Šiandien, 02:20
0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)