"aj jauciu esu krutas ir turiu pareigas, va forume moDErAtoRIUs esu"

"aj jauciu esu krutas ir turiu pareigas, va forume moDErAtoRIUs esu"

2018 geriausias vadas, plakiau uzpakaliukus visiems is eiles, priverciau kamihara leavint metam
Cia 4 dienas laukei su tikslu tokia tema pakurt? Autoritetas ko siekt gyvenime.
spogas ir akynej, tad sha.
pamirsau pasigirt, kad apie gruodzio 8 diena, nupirkau sau playstationa pilna komplekta uz 700 euru. taip sakant, uzdirbu, leidziu sau, ne taip kaip jus. dabar sedziu, t.y. guliu lovoj ir zaidziu as su pulteliu, kol jus vaikai prie kompu sedit ir jums vos sampa pakrauna normalej. taip sakant, bahurai savo turi ko reikia. uzuojauta visiems kitiems. nelabai ka pabazarint dabar turit pries mane. tai probe nupirkau, tai kompa galinga paemiau su intel, dabar playstakas, o jus ka pasieket gyvenime?
gauja nupirkot uz 20 euru? klounai XD elitas esu, visi ta puikiai zino.
pamirsau pasigirt, kad apie gruodzio 8 diena, nupirkau sau playstationa pilna komplekta uz 700 euru. taip sakant, uzdirbu, leidziu sau, ne taip kaip jus. dabar sedziu, t.y. guliu lovoj ir zaidziu as su pulteliu, kol jus vaikai prie kompu sedit ir jums vos sampa pakrauna normalej. taip sakant, bahurai savo turi ko reikia. uzuojauta visiems kitiems. nelabai ka pabazarint dabar turit pries mane. tai probe nupirkau, tai kompa galinga paemiau su intel, dabar playstakas, o jus ka pasieket gyvenime?
![]()
gauja nupirkot uz 20 euru? klounai XD elitas esu, visi ta puikiai zino.
is kur toki ahuena posta radai? Matosi rimtas zmogus dalinasi savo gyvenimo pasiekimais, o yra tokiu, kurie 24/7 puna sampe ir forume, o po to giriasi real, kad ko pasiekes gyvenime, tai max forumo modas.
gooninau desine ranka, kaire kontra veziau ir pedom tiktoka scrollinau
![]()
0 members, 1 guests, 0 anonymous users