Jump to content

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Photo

RELOG Naoya_Inoue

• This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

Kiesinis

Kiesinis

Dažnas dalyvis

• Pažengęs
  • 90 posts

1. Jūsų Vardas_Pavardė.Kiesa Vilkas
2. Data. 2026/03/05
3. Foto / video įrodymas.https://imgur.com/a/krlQtL5
4. Įvykio aprašymas - komentaras ( nebūtina ). buvau biski toliau ir pamates naoya privaziavau ir pamaciau kad turi nark tai laukiau kada iseis is afk isejas is afk surakinau jau norejau patikrint nark ir rr padare

Edited by Kiesinis, 05 March 2026 - 18:03.

• 0

Inoue

Inoue

Pažengęs

• Pažengęs
  • 194 posts

1. Jūsų Vardas_Pavardė.Kiesa Vilkas
2. Data. 2026/03/05
3. Foto / video įrodymas.https://imgur.com/a/krlQtL5
4. Įvykio aprašymas - komentaras ( nebūtina ). buvau biski toliau ir pamates naoya privaziavau ir pamaciau kad turi nark tai laukiau kada iseis is afk isejas is afk surakinau jau norejau patikrint nark ir rr padare

Kaip pats teigi.  buvau biski toliau ir pamates naoya privaziavau ir pamaciau kad turi nark tai laukiau kada iseis is afk isejas is afk surakinau. 
1. Kokiu budu tu galejai is toli zinot, kad ten as?? isjungiam gal nt...
2. Pats parasei [
pamaciau kad turi nark tai laukiau kada iseis is afk] vadinasi tu tikrinai nark kaip as buvau afk, nes tik uzlipau ant cp nuejau i afk ir taves prie manes net nebuvo... o kaip zinom negalima tikrint nark kaip zaidejas afk.
3. Nebuvau gaudomas, nusikaltimo jokio nebuvau padares, kura piltis nenusikaltimas.

Imestu video, atsakingi suprastu, kad pjauni gryba, o dbr imetei tik kad as /q niekada nesikeikiu. Po RR atsakiau tau iskart. https://imgur.com/a/ha3Q4tQ

Edited by Inoue, 05 March 2026 - 18:24.

• 0

Kiesinis

Kiesinis

Dažnas dalyvis

• Pažengęs
  • 90 posts

Kaip pats teigi.  buvau biski toliau ir pamates naoya privaziavau ir pamaciau kad turi nark tai laukiau kada iseis is afk isejas is afk surakinau. 
1. Kokiu budu tu galejai is toli zinot, kad ten as?? isjungiam gal nt...
2. Pats parasei [
pamaciau kad turi nark tai laukiau kada iseis is afk] vadinasi tu tikrinai nark kaip as buvau afk, nes tik uzlipau ant cp nuejau i afk ir taves prie manes net nebuvo... o kaip zinom negalima tikrint nark kaip zaidejas afk.
3. Nebuvau gaudomas, nusikaltimo jokio nebuvau padares, kura piltis nenusikaltimas.

Imestu video, atsakingi suprastu, kad pjauni gryba, o dbr imetei tik kad as /q niekada nesikeikiu. Po RR atsakiau tau iskart. https://imgur.com/a/ha3Q4tQ

gali dar koki atmaza? ;DDDD reloginai tai reloginai buk vyras prisiimk kalte 

• 0

Inoue

Inoue

Pažengęs

• Pažengęs
  • 194 posts
13-nis kalba apie vyriskuma. Xddd
Vyriska buvo ateit iskart skunda idet
  • 0

Kiesinis

Kiesinis

Dažnas dalyvis

• Pažengęs
  • 90 posts

13-nis kalba apie vyriskuma. Xddd
Vyriska buvo ateit iskart skunda idet

Vyriska vietoj to kad 3star butum gaves tai "pareloginai surakintas" mldc :D 20kred kainuoja daugiau nei 3k baudos

• 0

Inoue

Inoue

Pažengęs

• Pažengęs
  • 194 posts
Laukiam atsakingu, buciau gaudomas /q suprantu ban.
Surakintas /q galejai susirast srv mane ir itart uz relog.
  • 0

Kiesinis

Kiesinis

Dažnas dalyvis

• Pažengęs
  • 90 posts

Laukiam atsakingu, buciau gaudomas /q suprantu ban.
Surakintas /q galejai susirast srv mane ir itart uz relog.

o tai kam tu reloginai? pats kaltas surakinau issigandai kad patikrinsiu nark ir reloginai gal per daug amfu turejai? xd

• 0

atas Shifu

atas Shifu

Geriausias gaujų prižiūrėtojas

• Gaujų prižiūrėtojas
  • 1,210 posts
  • shifuelis
  • Darbas:Admynas
  • VIP:VISADA
  • ADMIN:Bazaras
  • XP:190k+
  • Matas Shifu
  • 2025 Metų geriausias:Eventų rengėjas
Per mažai įrodymu kad bausti žmogu banu, galėjai dar karta pagaut po atsijungimo ir itart už reloga, o del irodymu tai per mažai, nes nematau kad būtų itartas, jei būtų bent koks video tada gal kažkas būtų bet ir tai nemanau. Atmesta
  • 1

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users