Jump to content

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Photo

kobra modis_cameron

• Please log in to reply
3 replies to this topic

Miyamoto

Miyamoto

Naujokas

• Naujokas
  • 4 posts
  • Gyv. vieta日本
  • Darbas:運転手
  • VIP:いいえ
  • いいえ

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Miyamoto_Majasashi
2. Data, kada darbuotojas nusižengė: 2026.04.02
3. Foto/video įrodymas (chatlogai irgi gali būti keliami, tačiau tik su vaizdiniais įrodymais): https://imgur.com/a/hjJeKyR

4. Pareigūno pažeistos taisyklės (citata iš taisyklių):  59. Privaloma turėti įrodymus už visas bausmes. (1/2)

59.1. Esate Teisėsaugos Firmos DirektoriusServerio AdministratoriusGarbės Direktorius,  Elitas jums nereikalingi įrodymai, jei baudžiate nepraėjus 5 minutėms nuo padaryto pažeidimo. (Įrodymai privalomi tik už relog gaudomam PD, patartina turėti savo įrodymus).

5. Jūsų komentaras (neprivaloma): man rode, kad masina salia ir neleido isest, todėl numusiau nuo dviracio, o tu uz nieka star dedi ... atlyginti zala 3500 kai minimum.

Edited by Miyamoto, Today, 18:59.

• 0

Modis:)

Valdžia

• Senbuvis
  • 889 posts
  • Gyv. vietaMažeikiai
  • Darbas:Aš nežinau kas yra darbas :(
  • VIP:Aš pats kaip VIP
  • XP:Belenkiek
  • Modis_Cameron
  • @
  • Chuliganizmas:
  • Žaidėjo išmėtimas/numetimas iš transporto priemonės

Sveiki, Miyamoto Majasashi, kad ir kaip būtų gaila negaliu tikėti Jūsų žodžiu, nes šį nusikaltimą pakartojote net keletą kartų, nors galėčiau bausti ir po pirmo karto, tačiau nebaudžiau po pirmo įvykio tam, kad būčiau šimtu procentų garantuotas, kad padarėte nusikaltimą ir galėčiau užtikrintai jus nubausti. O ką rodė Jūsų kompiuteris peržiūrėti galimybės prieš baudžiant neturiu ir neprivalau. Norint įlipti į savo automobilį visų pirmą jūs netrankote ir nesmurtaujate prieš kitus, o paprašote žmogiškai pasišalinti, jei nesutinka kreipiatės į teisėsaugą. Įrodymai:
      Geros dienos.

• 0

Ne tavo kiškis, ne tu ir kiškis

Miyamoto

Miyamoto

Naujokas

• Naujokas
  • 4 posts
  • Gyv. vieta日本
  • Darbas:運転手
  • VIP:いいえ
  • いいえ
Tai tas šaudė į mane dėl to ir kviečiau policija, o tu man starą šovei, tai matai, kad bandau įlipti į savo TRANSPORTĄ.
niekada nesikeikiu tu niekada nesikeikiu.

Edited by Miyamoto, Today, 21:20.

• 0

Valdžia

• Senbuvis
  • 889 posts
  • Gyv. vietaMažeikiai
  • Darbas:Aš nežinau kas yra darbas :(
  • VIP:Aš pats kaip VIP
  • XP:Belenkiek
  • Modis_Cameron
  • @
Visų pirma ši sąvoka išimčių jokių neturi, visų antrą, pirmą kartą niekuo dėtą pilietį nuo dviračio numetei vidury kelio, 5 metrai nuo mašinos, ko pasekoje sukėlei itin pavojingą situaciją piliečio atžvilgiu, ten galėjo jį partrenkti automobilis ir žmogus potencialiai nebūtų išgyvenęs! Visų trečią būtum norėjas įsėst į mašiną būtum įsėdęs seniausiai o ne ratus kažkokius bėgiojas, sulauki, kol privažiuoja jis prie taves ir tada "magiškai" užsinori įlipt į mašiną. Visų ketvirtą sekančius du kartus numeti iš eilės, suprasčiau vieną kartą, bet tai atlieki du kartus, pirma prie mašinos, antrą kartą bandai jau jam pavažiavus, kiek toleliau. Matau tik pasakų kurimą, įrodymams užtenka pilnai pirmojo karto, sekantys du tik papildymas. Ir prašom manęs neįžeidinėti šiame skunde.

10. Jei skundo autorius skunde arba video platformoje apie pareigūną šneka nepagarbiai, jį įžeidinėja, skundas bus atmetamas, nors ir įrodymuose bus matyti, kaip pareigūnas pažeidė taisykles.

Edited by Modis:), Today, 21:28.

• 0

Ne tavo kiškis, ne tu ir kiškis

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users