Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Gidas: Serverio naujokams patarimai ir visa kita.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

#1
E. Harrington

E. Harrington

    Pažengęs

  • Forumo dalyvis
  • 156 Pranešimai
Kadangi serveryje atsirado labai daug naujokų kurie neseniai čia pradėjo žaisti, aš sugalvojau jog reiktų sukurti bent šiek tiek naudingą gidą. Daugelis iš naujokų daro labai daug nesąmoningų klaidų (t.y. perka visokiausias mašinas, pilasi kur daugiausia litu už kurą ir t.t.) ne vieną naujoką esu sutikęs. Kiekvienas iš Jų man uždavė ne vieną klausimą. Į kuriuos aš dabar stengsiuosi atsakyti pilnai.

Ką daryti jog serveryje nebūtų taip nuobodu?
Daugeliui ateinančių naujokų būna mūsų serverį nelabai įdomu, dažniausia problema - kantrybės neturėjimas. Nors tiesą sakant daugelį kartų ir man atsibosdavo, kol rasdavau naują veiklą ir ja užsiimdavau labai rimtai. Kiekvienas naujokas stengiasi užsidirbti pinigų. Labai geras dalykas, nes tai padeda užsiimti nauja veikla, ir to siekti. Kadangi jeigu, Tu norėsi užsidirbti tarkim iki 10 tūkstančių litų (t.y. bus užbrėžtas tavo tikslas) taigi, Tau tai gali neatsibosti. XP (experience) kaupti yra labai, labai nuobodus užsibrėžtas tikslas, šį užsibrėžtą tikslą labai sunku pasiekti, ir su laiku atsibosta. Taigi geriau jau kaupti pinigus, negu žiūrėti kas minutę kiek užsikėlėte XP (experience) taškų.

Patarimai, pinigų taupymai.
Dažniausiai naujokai nori nusipirkti mašiną, ieško kokios pigesnės. Nusiperka, atsibosta ir nori parduoti. Dažniausiai naujokai bando ją parduoti, jiems nesiseka ir jie nusivilia savo pirkiniu. Mano manymu geriausias transportas yra - mountain bike (dviratis). Geriausia transporto priemonė, nes jos beveik nereikia taisyti, greičiausiai nuvažiuosi iki savo darbo ir visa kt.
  Tarkim, esi nusipirkęs mašina - clover (ar kažkokią kita) tu važinėji ir matai jog tau baiginėjasi degalai, dažniausiai naujokai skuba iki artimiausios degalinės prisipilti degalų. O jose labai brangu (4-8 litai už litrą) taigi jie užsipila nepilną baką ir toliau važinėjasi, taip pat baigėsi ir pilasi (didelis pinigų išmetimas). Yra degalinių už miesto, jose už 1 litą galite gauti 1 litrą degalų. Sutaupysite žymiai daugiau pinigų, negu pildamiesi mieste!
  Neturite kur dėti savų daiktų? Viską galite susidėti ir į mašinos bagažinė (parašę /auto > bagažinė. priėjus paspauskite H raidę ir > padėti, pasirenkate ką norite pasidėti). Tai didžiausias pliusas mašinose.

Greitas pinigų užsidirbimas.

Daugeliui naujokų nesinori dirbti šlavėjais ar BMX'eriais, jie tiesiog dirba pienvežiais arba žuvies pardavinėjimu. Taigi tą mašiną gali vairuoti bet kas, taigi Jūs važinėjate prie HP ir žmogus kuris neturi mašinos, ir nori nuvažiuoti iki sau reikiamos vietos, jie tiesiog atima iš jūsų tą mašina. Taigi aš jums siūlau - važinėtis už miesto. Tai ypač greitas pinigų kaupimas. Tau niekas nemaišo, nesidaužo, gali pilnai važinėtis užmiesčio gatvėmis. Be to prieš tai reiktų užsipilti šiek tiek degalų, nes 40 litrų labai greitai išgaruoja! O degalai, jeigu užsipilsite, galėsite važinėtis ilgai, ilgai.


Pildoma...


  • 0

„Life is a painting, and you are an artist“

 

 

 


#2
LukasP

LukasP

    Pažengęs

  • Forumo dalyvis
  • 190 Pranešimai
  • Gyv. vietaAlytus
saunuolis viska perskaiciau jai naujokai ziuri foruma tada jiems pravers ir net pay mane nustebino as tai dirbau bmx iki 1k xp pamenu :D sauniai padirbejai.
  • 0

#3
E. Harrington

E. Harrington

    Pažengęs

  • Forumo dalyvis
  • 156 Pranešimai

saunuolis viska perskaiciau jai naujokai ziuri foruma tada jiems pravers ir net pay mane nustebino as tai dirbau bmx iki 1k xp pamenu :D sauniai padirbejai.


Dėkoju, laukiu dar nuomonių apie mano sukurtą gidą!
  • 0

„Life is a painting, and you are an artist“

 

 

 





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)