Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Gidas: Kaip pasidaryti eventą pačiam.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
6 atsakymai į šią temą

#1
ellite

ellite

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 634 Pranešimai
  • Gyv. vietaMažeikiai
  • Darbas:b
Sveiki , taigi kaip iš temos supratot čia bus gidas kaip galima pasidaryti eventus pačiam be adminų pagalbos . Taigi visu svarbiausias dalykas kurio jums prireiks tai vip statusas serveryje , nes apie organizuojama eventą galėsite pranešti per /vchat komanda , bet ir be vip galite padaryti eventa paprašę draugiško žmogaus kuris turi vip statusą sėrveryje , kad jis praneštu apie eventa . Taigi turi laiko , noro ir prizą bet nežinai koki ir kaip padaryti eventa ?. Tai nebeda nes čia galėsi sužinoti apie viska apie eventus ir jų rengimą . Eventus suskirščiau į tris rūšis DM Race bei Vchato.

                                                                DM

DM - Tai eventa kuriuose reikia šaudyti , muštis ar dar kitaip sužaloti priešininką.

1x1 , 2x2 , 3x3 ir daugiau , su (ginklas) Šiam eventui jums prireiks susirasti patalpa kurioje darysite kovas . Labiausiai tam tinkama vieta kur žaidejai galėtu laisva judėti ir butu nesuvaržyti . Dar jums prireiks mediko paslaugu kuris po kovos nugalėtojui galėtu suteikti givybęs tašku. Butu gerai kad paprašytumėtę
policijos ar keliatos žaidėju kad padedu prižiūrėti evente tvarka , Pasirinkta evento ginklą galėsite patys duodi arba liepti atsinešti dalyviams . Būtiną nustatyti dalyviu skaičių geriausiai tam tinka 8 arba 16 dalyviu šiais skaičiais gaunasi 4 arba 8 poros kurios tarpusavije kol liks 1 nugalėtojas.

Mass Dm Šiam eventui jums prireiks susirasti vieta , labiausiai tam tinka uždaros patalpos , jus pasirenkate su kokiais ginklais ir kaip kovos dalyviai , davus starta dalyviai kovoja vienu metu visi paskutinis likęs gyvas laimi eventa ir jūsų siūlomą prizą.

Boksas arba kitokio stiliaus kova Principas toks pats kaip ir 1x1 eventu . Darome  ta pati kaip rengdami 1x1 , tik čia žmonės kovoja vienas prieš viena su kojomis ir rankomis. Geriausia si eventa rengti pagrindinio sporto klubo  arba Jailo bokso ringe. Kovotojams įlipus į ringą duodamas startas likęs gyvas patenka į kita etapą ir taip kol liks 1 žmogus.

Bėk nuo (Ginklas) Per si eventa jus susikviesite žmones norinčius dalyvauti į uždara patalpa duosite starta ir jus žudysite juos su savo pasirinktu ginklu. Galima ši eventa daryti ir keliatas žmoniu nes užtruks kol visus dalyvius išžudysite . Rekomenduoju susitarti su policijos darbuotoju dėl įsto po evento ir paprašyti kad atimtu iš visi dalyviu ginklus , kad nebūtu betvarke.

                                                                Race

Race - Tai varžybos kuriose reikia pranokti varžovą su pasirinkta transporto priemone.

Drag Tai lenktynes su transporto priemonėmis nuo taško A iki taško B , Tam labiausiai tinka lsg oro uostas tiesi ir ilga trasa . Taigi susirenka dalyviai jus pasakote kam su kuo teks varžytis . Varžovai stoja prie starto linijos , jus duoda leidimą jiems pradėti su /start komanda , pirmas pasiekęs finišą laimi kova , pralaimėjęs važiuoja namo. Į si eventa svarbu pasikviesti mechanika kuris galėtu sutaisyti apgadintas mašinas.

Drift  - tai slydimas su transporto priemone šonu. Šiam eventui reikia susirasti vingiuota ar su labai daug posūkių trasa , sukviesti žmones , per /vchat pranešti kas prieš ką kovos ir kas pradės pirmas . Jus turėsite vertinti kaip žmogus driftuoją ar jūsų pasirinktas vertintojas , jus ar vertintojas turėsite įlipti į dalyvio masina duoti starta ir vertinti kaip jis driftavo trasoje , kai dalyvis pasiekia finišą jus per /vchat pranešate (nick) ir balai nuo 1 iki 10 arba procentais nuo 1 iki 100 kiek žaidėjas surinko , mažiausiai surinks iš poros dalyvis keliauja namo , čia tai pats prireiks mechaniko paslaugu.

Slalomas - Tai race panašus į driftą tik čia du žmonės kovoja vienu metu , labiausiai šiam eventui tinka jail garažas ar prie sf miesto drift kalnas . Šiame evente kovoja du pasirinkti dalyviai vieniu metu , jus įsėdate pas viena iš dalyviu į masina ir duodate starta pirmas nusileidęs nuo trasos į apačia laimi kova ,  dalyviai lenktyniaudami gali vienas kita kliudyti ar kitaip sutrukdyti priešininkui pasiekti finišą . Tai pat reikia mechaniko kuris duotu fixa mašinoms.

Race su šlavėjų mašinomis Šis eventas yra gan sunkei daromas taigi reikia pasimtį dvi šlavėjų mašinas kurios yra netoli wm (vairavimo mokykla) , tada jas reikia atsistumpti jei nedirbate šlavėjiu. Jas stumemia link wm , į tarpa kuris yra tarp šlavėjiu darbo ir wm . Ten tarp krūmu išstumemę viena prie kitos yra kelio pakraštys , tai bus kaip race startas ir tuo pačiu finišas . Tada sukviečiam dalyvius per /vchat komanda . Susirinkusiems paiškiname kad race vyks taip , duodamas startas dvi lygei pastatytos šlavėjiu car yra stumiamos link to tarpo sienelės ir atgal pirmas parstūmęs masina laimi ir keliauja į kita etapą taip kol liks 1 greičiausias stūmikas.

                                                                Vchat

/Vchat - Tai viena iš vip statuso suteiktu komandų , šiem eventam prireiks tik šios komandos.

Klausimanija Taigi šiam eventui jums reiks sugalvoti pvz 5 klausimus ir užduoti serverio žaidėjams naudojantis /vchat komanda , pirmas pateikęs teisinga atsakimą į jūsų klausima laimi jūsų pasirinkta prizą , dažniausiai tai pinigines sumos nuo 100lt iki 10k ir panašiai . Pirmiausia prieš eventa turėtumėte paklausti ar žmonės nori šito evento ir pasakyti kur reikėtu pateikti savo atsakimus į /sms o gal i /vip. Kai matote teisinga atsakimą rašote per /vchat Kas laimėjo ir koks buvo teisingas atsakimas.

Atspėk žodi . Eventas daromas panašiai kaip ir klausimaniją tik čia jus parašysite pvz /vchat 1. koks tai žodis ? B_mb_a ir tada žaidėjai bando atspėti koks tai galėtu būtį žodis jei žaidėjams nesiseka atspėti žodžio jus pridedate dar keliatą raidžiu pvz B_mba , taip kol pamatote teisinga atsakimą.

Sudėliok žodi Šitas eventas daromas panašei kaip ir klausimaniją tik čia jus pasirinksite žodi , jo raides sukeisite vietomis pvz obbam žmones spėlioja koks tai žodis , pamate teisinga atsakimą jus pranešate per /vchat kas laimėjo ir koks tai žodis buvo.

Find . Per ši eventa jus turėsite pasislėpti pasirinktoje vietoje ir per /vchat komanda duoti užuomina kur jus esate žmonės pagal užuomina bandys jus surasti , jei žmonės neranda duodate dar viena uzuomina ir taip toliau kol vienas laimingasis jus ras , kai jus busite rastas turėsite pranešti kas laimėjo ir įteikti pasirinkta prizą laimėtojui.

Paspausk ranka Susirandate vieta kur tik norite atsislepiate su /sleptis komanda jei esate pasislėpęs ir rašote per /vchat pirmas man paspaudes ranka laimi (prizas) kas bandys /vip aš . Tada jums su komanda /paspausti pasiūlys paspausti ranka jus parašysite /ok ir tas žmogus kuriam pirmam pasiseks tai padaryti laimes jūsų prizą.

Paliesk mane Viskas tas pats kaip ir evente '' paspausk ranka '' bet čia jums reikės užsilipti ar kur nors susirasti vieta kur prie jūsų nebūtu taip lengva prieiti , ir čia dalyviams nereikės naudoti jokios komandos. Pirmas prie jūsų priėjęs žmogus laimes jūsų prizą

Bike arba moto stund Per ši eventa jus užsoksite su savo pasirinkta transporto priemone ant stogo ar panašaus objekto ir pranešite pirmas ten pat užšokęs žmogus laimi (prizas) kai koks nors pilietis užšoks ten pranešite kad jis laimėjo atiduosite prizą ir baigsite eventą.

Nuvežk mane iš taško A į tašką B. . Per si eventa pranešite kur jus esate ir kur jus reikia nuvesti ir koks prizas už tai . Taisykles kiti žmonės gali šaudyti ta žmogų kuris jus jau veža ir patys pradėti jus vesti , bet negali jūsų žudyti . Jus turite lipti į transportą kuris yra arčiausiai jūsų kad nebūtu korupcijos ir nusiskundimu. žinoma taisykles galite koreguoti pagal savo norus.

Rekcijos eventas - Eventas daromas taip susikviečiate pvz 8 žmones į kokia nors patalpa ir liepiate sustoti prie sienos ar panašios vietos . Tada paaiškinate taisykles kad paskutinis pakartojęs jūsų parodyta komanda iškrenta iš evento , pvz jus panaudojate /aaa komanda ir paskutinis tai pakartojęs pašalinamas kol 1 žmogus laimi.

Moneta Šis eventas daromas su komanda /moneta , viska darome taip kaip ir paminėtuose eventuosę per /vchat komanda . Šiam eventui geriausiai tinka lsg apžvalgos bokštas . Ten pvz sukviečiame 20 žmoniu juos sustatome prie linijos . Priėjus prie žmogaus klausiame SK (skaičius) ar H (herbas) , žaidėjas pasirenka viena iš dviejų galimu variantu jei atspėja stoja į kita puse jei ne šoka žemyn ir miršta . Taip darome kol lieka paskutinis gyvas dalyvis.

Taigi parašiau visus eventus kuriuos tik prisiminiau , jei ką nors pamiršau ar jus turite idėjų prašome man per forumą į pm parašyti gidas bus nuolat papildomas, Ačiū kad skaitėte.
  • 1

#2
Matas Šeršniovas

Matas Šeršniovas

    Ne muchamoras

  • Forumo dalyvis
  • 1.795 Pranešimai
  • Gyv. vietaRinkuškiai
matosi pastangų idėta kol kuriai šį gidą tikrai užtruktai nemenką laiko tarpą dienos eigoje.Gidas yra išsamus tikrai praverčiantys busimiems ir esamiems VIP'ams.Man patiko visų eventų paaiškinimai ,bet labiausiai istrigo Reakcijos event'as ;) ačiū už gidą.Šiek tiek pakoregavus būtu  vertą šį gidą padaryti lipnu.

Šios skilties prižiurėtojams patarčiau sukurti naują skiltį,ją užrakinti sukelti į ją visus geruosius gidus taip sutaupant didelę dalį puslapio pirmame lape.**
  • 0

cc34e173c33ea756cd4795f06234d1bd776.png


#3
ellite

ellite

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 634 Pranešimai
  • Gyv. vietaMažeikiai
  • Darbas:b

matosi pastangų idėta kol kuriai šį gidą tikrai užtruktai nemenką laiko tarpą dienos eigoje.Gidas yra išsamus tikrai praverčiantys busimiems ir esamiems VIP'ams.Man patiko visų eventų paaiškinimai ,bet labiausiai istrigo Reakcijos event'as ;) ačiū už gidą.Šiek tiek pakoregavus būtu  vertą šį gidą padaryti lipnu.

Šios skilties prižiurėtojams patarčiau sukurti naują skiltį,ją užrakinti sukelti į ją visus geruosius gidus taip sutaupant didelę dalį puslapio pirmame lape.**


Na taip tikrai nemažai laiko ir pastangų kainavo , bet smagu matyt kad kažkas įvertiną darbą , ačiū . Idėja yra tokia kad norėčiau ši gidą plėst ir plėst kuo didesni :)
  • 0

#4
Guest_Hashh'as._*

Guest_Hashh'as._*
  • Svečias
Tikrai puikus gidas,gerai kad nepagailejai laiko sukurti.
  • 0

#5
ellite

ellite

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 634 Pranešimai
  • Gyv. vietaMažeikiai
  • Darbas:b

Tikrai puikus gidas,gerai kad nepagailejai laiko sukurti.


Na tik gaila kad niekas nesiūlo savo sugalvotu eventu ar tu kuriu čia nepaminėjau , nes norisi gidą praplėsti kad butu kuo daugiau ir kuo įvairesniu eventu.
  • 0

#6
Lenny Watson

Lenny Watson

    1377

  • Forumo dalyvis
  • 1.567 Pranešimai
  • Gyv. vietaŠilutė!

Tikrai neblogai, kad parašiai, žinos naujieji serverio žaidėjai 


  • 1

#7
Jimmy_Wayne

Jimmy_Wayne

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 482 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipėda

MLDc , :)


  • 0

f956b40f44fabea64f1af495413b6c0d371.gif

 

661d9d8c656782454d56ebbe48c32439869.gif


 

a1837312f2c987610b2a65a2fd1bf74e199.png





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)