Zdarova chebrants, atsimenu stumdavom abu ankščiau per samp'a visokius prikolus, na smagu tave pamatyt realybėje, taip ir toliau seniuk! Nuo pavasario pradėk krosiukus bėgiot, nes kitaip čia nieko gero nebus! ![]()
Prisijungti Registruotis
Prisistatau Julius_Gladas a.k.a Gladauskis :)
Parašė 24 lapkričio 2013 - 09:47
Zdarova chebrants, atsimenu stumdavom abu ankščiau per samp'a visokius prikolus, na smagu tave pamatyt realybėje, taip ir toliau seniuk! Nuo pavasario pradėk krosiukus bėgiot, nes kitaip čia nieko gero nebus!
Jo as irgi pamenu, linksma tada buvo. Dekui uz komentara ![]()
Parašė 01 gruodžio 2013 - 21:42
zdare, šaunuolis kad nesigėdiji figuros, ir nesigėdidamas dedi i foruma, ir pats pažystuu žmonių kurie yra apkūnus bšk, ir jiem giliai pxj, nesigėdija kuno kultura darydami nusiema maike, dar patis pasipizdavoje iš savo pilvo, paplūdimį ant pilvo veida nusipeše ir eidamas šneka nu ždž prisijuokam mes iš jo, kaip sakoma kai gimem nieks nedave pasirinkti koks nori būti
.
Zdarova. Ka tu sakei yra tikra teisybe
Dekui uz komentara. Laukiu daugiau ![]()
Guest_Oleg Ditkovskij_*
Parašė 07 gruodžio 2013 - 22:30
Guest_Oleg Ditkovskij_*
Guest_Marozas_*
Parašė 08 gruodžio 2013 - 04:36
Guest_Marozas_*
Zdarova. First place yra mityba, be jos nk nebus. Draugelis tik pradejas normaliai maitintis pasieke ko norejo, o jai pradedi sakykim su mase sportuoti, tai jau rmt reikia uzsiimti, aisku taip lengviau, bet jau ten rmt reik uzsiimt. Padarysi pertrauka ir viskas gryz. Tai paimk mitybos programa, ja laikykis ir bus good. Mokslininkai tipo istyre, kad mandarinai yra pries antsvori, tai ryk juos kilogramais
Sekmes.
Parašė 08 gruodžio 2013 - 13:33
Juliau, pats nesu ypatingai plonas, tačiau mano nuomone, tau reikėtų pradėti rimtai užsiimti ne sampo žaidimu, o sportavimu. Nesakau, kad blogai yra palošt sampą ar skaniai pavalgyt, bet, na, susimąstyk. Gal tau mano žodžiai bus p.x., gal ne. Kad ir kaip bebūtų, sveikas.
Zdarova. First place yra mityba, be jos nk nebus. Draugelis tik pradejas normaliai maitintis pasieke ko norejo, o jai pradedi sakykim su mase sportuoti, tai jau rmt reikia uzsiimti, aisku taip lengviau, bet jau ten rmt reik uzsiimt. Padarysi pertrauka ir viskas gryz. Tai paimk mitybos programa, ja laikykis ir bus good. Mokslininkai tipo istyre, kad mandarinai yra pries antsvori, tai ryk juos kilogramais
Sekmes.
Zdarova kepalai. ![]()
Guest_Basmasteris_*
Parašė 15 gruodžio 2013 - 19:15
Guest_Basmasteris_*
Nori gražaus kūno - 80% mitybos, 20% sporto. Aišku jei situacija sunki, gali pasinaudot papildais įvairiais(jei yra galimybės, nes šiek tiek vis dėlto kainuoja), pavyzdžiui karnitinu. Jokio įrodyto pavojaus nėra, daug kas geria kas mesti svorį nori. Mano draugė geria ir patenkinta (nors tikrai nereikėtų jai, ir taip labai plona..xd). Jei kada sugalvotum pradėti keistis, siūlyčiau po biški mitybą žiūrėti, krosus bėgioti. Pats visą tai praėjau, pradžia sunki, rezultatai matomi, motyvuojantys ir tikrai verti pastangų. Tokioj visuomenėj gyvenam, kur tavo išvaizda gali pakeisti visą gyvenimą, rutiną. Tai vat rinkis, kokiu nori būti. Nelauk tinkamos akimirkos, nesitikėk kitų palaikymo, pagalbos. Gyvenimas sunkus, turi judėti pats. Tikiuos suteikiau kažkiek motyvacijos. ![]()
Va kad ir šitas lietuvis. Žinojo ko norėjo ir pasiekė. Per metus paliko kočioku, dar po metų aesthetics fitnese pirmas vietas skina. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=UWCiSoaIBm4
Ir dar labai svarbus dalykas, susirask trenerį, su labai griežta mityba ir dideliu krūviu rezultatai tikrai neįtikėtini būna ir LABAI greiti.
Šį pranešimą redagavo Basmasteris: 15 gruodžio 2013 - 19:16
Parašė 15 gruodžio 2013 - 21:42
Zdarof
sveikas pacanas ;D
Malonu
Ir as taip sakau
Uz tat ziema silta :DDDD
Zdarova kepalai.
Nori gražaus kūno - 80% mitybos, 20% sporto. Aišku jei situacija sunki, gali pasinaudot papildais įvairiais(jei yra galimybės, nes šiek tiek vis dėlto kainuoja), pavyzdžiui karnitinu. Jokio įrodyto pavojaus nėra, daug kas geria kas mesti svorį nori. Mano draugė geria ir patenkinta (nors tikrai nereikėtų jai, ir taip labai plona..xd). Jei kada sugalvotum pradėti keistis, siūlyčiau po biški mitybą žiūrėti, krosus bėgioti. Pats visą tai praėjau, pradžia sunki, rezultatai matomi, motyvuojantys ir tikrai verti pastangų. Tokioj visuomenėj gyvenam, kur tavo išvaizda gali pakeisti visą gyvenimą, rutiną. Tai vat rinkis, kokiu nori būti. Nelauk tinkamos akimirkos, nesitikėk kitų palaikymo, pagalbos. Gyvenimas sunkus, turi judėti pats. Tikiuos suteikiau kažkiek motyvacijos.
Va kad ir šitas lietuvis. Žinojo ko norėjo ir pasiekė. Per metus paliko kočioku, dar po metų aesthetics fitnese pirmas vietas skina.
http://www.youtube.com/watch?v=UWCiSoaIBm4
Ir dar labai svarbus dalykas, susirask trenerį, su labai griežta mityba ir dideliu krūviu rezultatai tikrai neįtikėtini būna ir LABAI greiti.
Zdaroba Basmasteri
kaip tu sakai dideliu kruviu hmmm
man jau nuo gimimo sirdies uzesys yra, sake daktarai negalima man taip dideliu kruviu duoti. Po biski judeti galima. ![]()
Parašė 16 gruodžio 2013 - 17:54
Zdarova kepalai.
Zdaroba Basmasteri
kaip tu sakai dideliu kruviu hmmm
man jau nuo gimimo sirdies uzesys yra, sake daktarai negalima man taip dideliu kruviu duoti. Po biski judeti galima.
Man nuo gimimo same yra, bet vistiek darau tiek kiek ji man leidzia, viska isnaudoju maximaliai, o paskui tas uzesys dingo kazkaip. Kazkaip atrodo, kad pradedi atmazintis
nu bet cia tavo gyvenimas, nieko nepakeisiu cia as, nesikisu i ji ![]()
Šį pranešimą redagavo Vladimer: 16 gruodžio 2013 - 17:55
http://lsgyvenimas.l...97-iskvietimai/ Pasiulymas darbams. Iskvietimai!
http://gerifilmai.ne...dimerasz-233666 Paspaudziam
Parašė 16 gruodžio 2013 - 18:09
Man nuo gimimo same yra, bet vistiek darau tiek kiek ji man leidzia, viska isnaudoju maximaliai, o paskui tas uzesys dingo kazkaip. Kazkaip atrodo, kad pradedi atmazintis
nu bet cia tavo gyvenimas, nieko nepakeisiu cia as, nesikisu i ji
Nu zdarova, zdarova. Darau kiek man iseina ir swio :|
Parašė 16 gruodžio 2013 - 21:24
Labas. yolo gi yra
Reik visokių žmonių, kas bebus, kad visi bus vienodi ;d Bežaidi sampa?
Zdarova pūkeli ;* Jo dar kapoju po biški, bet su nauju acc susikūres ![]()
Arte duok skype savo, is anskto dekui
Šį pranešimą redagavo Julius1373384258: 16 gruodžio 2013 - 21:27
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Prisijungti
Registruotis
Tema yra užrakinta
Į viršų