Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Žaidimų skilties informacija ir taisyklės


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Rytis Weems

Rytis Weems

    🌍🌿🌊

  • Veteranas
  • 1.837 Pranešimai

Sveiki, šioje temoje jūs galite dalintis savo žaidimais, teirautis pagalbos ir visą kitą kas susieję su šia tema. Temos nebebus lipnios kaip seniau, lipnias padarysim jei jos bus gražios bei tiksliai nurodančios žaidimo prasmę (lipnios temos tik tokios kaip informacija, pagalba ar žaidimų naujienos.) Taip pat šioje skiltyje privaloma laikytis taisyklių norint palaikyti tvarka forume.

 

 

TAISYKLĖS

 

1. Diskutuoti galima tik išlaikant padorumo ribas, neįžeidinėjant kitų forumo dalyvių ir nepažeidžiant kitų šių taisyklių punktų. Toleruokite kitaip mąstančius žmones; jeigu tema jums atrodo neįdomi ar nepriimtina – geriau nieko nerašykite. Neįžeidinėkite pašnekovo. Jeigu negalite susilaikyti – geriau keikitės privačioje žinutėje. Jei persistengsite – žinutė greitai ir tyliai išgaruos, o jūs sulauksite sankcijų.

2. Venkite asmeniškumų, viešų susirašinėjimų. Tam geriau tinka privačios žinutės. Temos turėtų būti įdomios daugeliui, o ne dviems ar trims žmonėms.

3. Stenkitės temas kurti aiškiai bei gražiai. Jei temos pavadinimas bus negerai suformuluotas, moderatoriai pasilieka teises koreguoti temos užrašą.

 

4. Temos pavadinimas privalo būti normalus, be necenzūrinių žodių, taip pat tokie pavadinimai kaip ":DDD" "xDD" ir t.t. yra netinkami. NEW

5. Draudžiama naudoti necenzūrinius žodžius (keiksmažodžius) pranešimuose.

6. Draudžiama įžeidinėti ar naudoti žodžius pažeidžiančius kito nario teises, jo savigarbą.

7. Draudžiama kelti programas, nuorodas, kurios kenktų mūsų forumo vartotojams.

8. Nuolat taisykles pažeidinėjantys dalyviai gaus daug įspėjimo taškų ir vėliau bus užblokuoti.

 

9. Draudžiama „prikelti“ temas, siekiant jas iškelti į viršų. Visokie „up“ ir kiti vieno žodžio sakiniai bus traktuojami kaip taisyklių pažeidimas. Jei norite „prikelti“, parašykite naują įdomią mintį ar klausimą.

10. Vieno žodžio komentarai, tokie kaip „geras“, „gražu“ ir kita , dažniausiai bus trinami. Jeigu bus matoma, kad vartotojas visada taip rašo, tada jis bus įspėtas už forumo teršimą.

11. Teminės diskusijos skirtos diskusijoms, bet ne įvairioms reklamoms ar skiltį atitinkančių dalykų (pvz. žaidimų, elektronikos) pardavinėjimui. Draudžiama kurti temą reklamos ar pasipelnymo tikslais.

 

12. Jai nuo temos sukūrimo praėjo daugiau nei 7 dienos tema bus užrakinta, kad nebūtų bereikalingai prikelta.

 

Nuo šiol visos temos yra kruopščiai stebimos ir jeigu nusižengsite bet kuriai iš šių taisyklių, ne tik tema bus ištrinta, bet bus nubaustas ir pats kūrėjas.


Šį pranešimą redagavo Alfredo_Santiago: 07 rugpjūčio 2019 - 10:50

  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)