Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Moderatorių taisyklės, bei kita informacija apie jas.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Guest_Mats Gangsta_*

Guest_Mats Gangsta_*
  • Svečias

dde49fb2597140adeddfa8b4e1b22725.png



1. Išlaikyti gerą aktyvumą forume.
2. Nepiktnaudžiauti turimomis privilegijomis (bus uždaryta prieiga prie forumo, o gal net ir prie serverio, visiems laikams)
3. Turėti daug pagarbos ir mandagumo forumo vartotojams, suteikti jiems patarimų, pagalbos, žinių apie forumą.
4. Mokėti visas forumo taisykles / forumo baudžiamąjį kodeksą laikytis jų.
5. Aktyviai bei sąžiningai prižiūrėti tvarką forume (Glob.Moderatoriai).
6. Negalima nusižengusio bausti dvigubom bausmėm. Jeigu padaryti du nusižengimai - bausti už tą, už kurį griežtesnė bausmė.
7. Prieš darant kokius nors pakeitimus, svarbius veiksmus savo moderuojamoje skiltyje ar forume, pasitarti su asmeniu, kuris yra atsakingas už forumo personalą, antruoju temos moderatoriumi, o jeigu esate forumo moderatorius - su komanda.
8. Neprižiūrinėti kitų skilčių už kitus moderatorius - kiekvienas turi savo skiltį, išskyrus serverio administratoriai, forumo moderatoriai ir Administratoriai. Jie prižiūri tvarką visame forume. - neprižiūrėkite tikrai kitų skilčių už kitus. Geriausiai tai, parašykite tam moderatoriui, kad va kažkas nusižengia, šmeižia jus ar aplamai nusižengia forumo taisyklėm ir tas moderatorius nubaus. Aplamai skilties moderatoriai negali bausti: Anketos į direktorius, moderatorius, administratorius ir t.t. Ten tik baudžia tik atsakingi asmenis, Viceprezidentas, Merai, Forumo Administratoriai, Glob Moderatoriai.
9. Norint pakeisti taisykles ar kokią kitą svarbią temą skiltyje negalima trinti egzistuojančių temų ir perkurti savo vardu. Temos turinį galimą pakeisti paspaudžiant "redaguoti".
10. Jei esate moderatorius, tai nereiškia, kad jūs galite rodyti nepagarbą serveryje (Jeigu jūsų skiltis susijusi su serverių. pvz.: Naujokų verbuotojai, Glob moderatoriai, Žaidimo Pagalba & Gidai, Gaujų kovos/statistika)

11. Moderatoriui gavus papeikimą draudžiama atsistatydinti iš moderatoriaus kol skundas nebus ištikrintas.
12. Blokuoti forumo vartotojus už nusižengimus forume, galima tik tada, kai komentaras nėra senesnis nei 7dienos. Išimtys taikomos rep buginimui. (Jam limitas taikomas 6 mėn. nuo pažeidimo) Svarbu žinoti: Uždėjus įspėjimą, privaloma paslėpti temą/komentarą, už kurį vartotojas buvo nubaustas.
13. Per savaitę moderatoriai privalo savo skiltyje padaryti mažiausiai 2 žaidimus, nepadarius bent 2 žaidimų būsite atitinkamai nubaustas! Daugiau: ČIA

Taisyklių nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės.

14. Atostogas bus galima pasiimti nuo pirmadienio iki pimadienio.

 


Banai

  • Visada kai uždėdate įspėjimus, privalote parašyti priežastį, dėl ko buvo užbluokotas forumo narys (nuotrauką + nusižengimo taisyklė) (nepamirskite uztusuoti IP adreso, nes antraip busite baudziama uz IP viesinima

    ))

  • Jeigu neteisingai uždėjote bana ir apie tai jau iškarto žinote parašykite forumo moderatoriui (Forumo Moderatoriams) arba forumo administratoriui, kad nekiltų jokiu konfliktų.​​
  • Forumo moderatoriai (Forumo moderatoriams), jiems suteikta teisė baninti visur. (Iškyrus: Administratorių papeikimai, Direktorių papeikimai).
  • Matote, kad moderatorius nusižengia forumo taisyklemis? parašote forumo administratoriui. (Išimtis - moderatorius kenkia serveriui/forumui - uždaromą preiga prie forumo (tuo atveju moderatoriai gali uzblokuoti) - pranešu forumo administratoriui).

 



​Nuobaudos moderatoriams:



Spoiler


Paaiškinimas apie nusižengimus / Moderatorių paaiškinimai


Spoiler


Savaitės/Mėnesio Moderatoriai. Atlygis.


Spoiler


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)