Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

2014m. Gegužės 26d. K.Transporto direktoriaus debatai [Baigėsi - Aurimas_Kolumbas]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
22 atsakymai į šią temą

#1
Guest_Mantiens_*

Guest_Mantiens_*
  • Svečias

Debatuose balsuoti gali tik tą teisę turintys asmenys ( mąstantys, direktoriai, garbės direktoriai, geriausi metų direktoriai, administratoriai ). Visi kiti už bereikšmius komentarus temoje bus baudžiami. Ne komisiją sudarančių žaidėjų komentarai bus trinami.

 

 

 

Etapo dalyviai

Aurimas_Kolumbas

Joe_Yasou

Viktor_Uspaskich

Nelson_Daletore

 

Klausymai užduoti debatų nariams.

1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai.

2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema?

3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe?

4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai Krovinių Transporte reikalingi?

5. Dabartinių merų, Krovinių Transporto firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas.

6. Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis?

7. Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje).

 

 

 

Kandidatų atsakymai į klausimus

 

 

 

Aurimas_Kolumbas -  (Anketa)

 

1. Mano pasiūlymai darbui tai daryti kuo patraukliasnes atrankas ir paaukštinimus. Pakeitimu daug kaip ir nėra tačiau sukurčiau keletą gidu, apmokymu naujiems darbuotojams.

2. Darbuotoju trukumai firmoje bus sprendžiami darant mini atrankas, padidinus premijas, daromi įvairus konkursai per kurios darbuotojai gales laimėti piniginius prizus. Manau taip pritraukčiau daugiau darbuotoju į savo firma ir trukumo darbuotoju nemanau kad bus.

3.Manau pasikartojančios rutinos nebus esu sugalvojęs daug įdomių idėjų kaip darbuotojų krovinių vežimas kartu, darbuotoju apmokymai bei pokalbiai TeamSpeak programoje!

4.Konkursai manau reikalingas dalykas nes darbuotojai stengiasi suaktyvėti ir laimėti projektą, premijos kaip ir kiekvienoje firmoje tai svarbu nes darbuotojai turi didesne motyvaciją vežti krovinius ir gauti papildomus pinigėlius.

5.Merai manau pasirinko tinkamus ir geriausius kandidatus ir jais nenusivils.

6.Serveryje mane visi žino kaip draugiška, bendraujanti, padedanti pagalboje žmogų. Esu pilnas nauju idėjų kurios bent jau kelios manau bus įvykdytos. Blogesne mano savybe nekantrumas visur noriu spėti bei būti pirmas.

7. Esu Aurimas iš Mažeikių man 17 metų. Žaidime mane galite dažnai pamatyti nes esu aktyvus. Pareigų esu užėmęs gana nemažai tai Visi nelegalus darbai, Mechanikų firmos direktorius, Naujoku verbuotojas, Nuotraukų skilties moderatorius, TeamSpeak moderatorius.  

 

 

 

Joe_Yasou -  (Anketa) 

 

1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai.  Padaryčiau kad daugiau žmoniu butu ateje į darbą. Dirbčiau kartu su žaidejais, dečiau į fonda Lt, kad dedesnis kofas butu. Paprašyčiau Beno kad jis atnaujintu KT baze.
2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema?  Jai bus Atranka ir trūgs darbuotojų furistu tai pora paimsiu į Furistų darbą. O kitus i Kurjerius. O kartais darysiu MINI kartu su Direktoromi.
3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe? - Kad už gera darba firmoje bus atligintą pinigais pzv : Kas daugiausei pradirbs min gaus 15k, o kas daugiau N.B. tas irgi gaus 15k. Padaryčiau kad bendradarbei butu draugiški.
4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai Krovinių Transporte reikalingi? Taip, kiekvienas žaidejas nori parodyt ką jis moka daryt šitam darbe.
5. Dabartinių merų, Krovinių Transporto firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas. Nu ką aš galiu pasakyt apie Merus, šeip Most geras, visada man padeda eventus, kiek aš mačiau kad Most megsta dirbti srv, o Gangsta jai aš paprašysiu kad jis man kažka padetu tai iškarto atrašo ir klausie kas yra. O dabartinis Direktoriu,  kiek aš dirbu Furistu tai man atrodo kad jis mažei bendrauja su kolegais.

6. Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis?   Nu aš nežinau atsakimo į šita klausimą. Reikia truputi sužinot daugiau apie kitus ir tada spresti kuo as esu geresnis o kuo blogesnis.
7. Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje).  Nu ką jau praejo 3 menesais kaip aš užsimineju Street Wuorkaut, dar megstu žaisti krepšini. Šeip esu malonus, bendraujantis. Megstu padet naujokams žaidime.

 

 

Viktor Uspaskich -  (Anketa) 

 

1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai. Siūlau pakeisti darbuotojų mąstymą, požiūrį į darbą. Kiekvienas turi į tai žiūrėti atsakingai, o ne kad maždaug dirbu kada noriu. Nėra krovinių - pareina atsakymas: ,,tingiu, sėdžiu pokeryje".
2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema? Psichologija, bus bandoma perkalbėti darbuotojus, bus bandoma ieškoti aktyvių žaidėjų, bus bandoma įteikinėti dideles premijas.
3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe? Įvairiais renginiais, pavydžiui: dabar dirbame visi kartu, arba ilsimės visi kartu. O ir būtų galima surengti ir kokias kurjerių/fūristų lenktynes! Kas greičiau atveš, kas atveš su mažiausiai pažeista mašina ir taip toliau.  :)
4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai Krovinių Transporte reikalingi? Taip, bus reikalingi pinigai. Aišku, galiu pokolkas remti ir iš savo turimų santaupų, bet, manau, ir turimo paramos fondo neatsisakyčiau. (Firmos labui, savaime aišku!)
5. Dabartinių merų, Krovinių Transporto firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas. Meras - geras pažįstamas žaidime, įdomi asmenybė.
Rookie - irgi senas samperis, daug laiko palaikome gerus ryšius.
Henry - susimatysime dainų šventėje, pabendrausime realiai. Kadangi tiek jis, tiek aš turime tokį bendrą pomėgį - dainuoti.
6. Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis? Kuo geresnis - gal savo charakterio bruožais, daugiau negaliu pasakyti - reikia susitikti realybėje, ir pabendrauti. Kuo blogesnis - kaip ir minėjau, reikia susitikti.
7. Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje). Pirmiausia - mano patirtis. Anksčiau mėgdavau pašaudyti. Esu prieraišus žmogus, t.y., mėgstantis prisirišti prie žmogaus, darbo. Jeigu pradedu, tai einu iki galo!

P.S dėl mano aktyvumo - kompiuteris buvo sugedęs, šįvakar važiuosiu pasiimti!

 

 

 

Nelson_Daletore - (Anketa) 

 

1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai. Nesukeliu dideliu įdėju visu pirmą reikia gauti direktorių tada kilstą minčių daug , kur ką tobulinti , kažkiek esu anketoj rodos parašias .
2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema? Meginsiu kviesti savo draugus , kelti premijas , daryti konkursus įvairius . 
3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe? Griežtai valdysiu , gal mėginsiu daryt kad visi dekim furistais susitinka ir veža krovinius drauge.
4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai Krovinių Transporte reikalingi? Taip reikalingi , mano manymu tiktu konkursas paprastas ir gan gerai aktyvumas galbūt padidetu jai nuo ryto į email dekim paskelbi kas surinks daugiausiai min ir balu su balansu aišku laimes kažkiek tai $$$. Del premijų kovotu manau ir ne vienas .
5. Dabartinių merų, Krovinių Transporto firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas. Mano manymu yra trukumu dėl meru , bet Most išsireiškiau kažkiek tai čia neskelbsiu net . Direktorius nežinau , nedirbau prie šito direktoriaus , bet kiek bendravęs manau susitvarko .
6. Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis? Išsiskiriu gal kad esu senas vilkas serveryje, turiu galbūt daugiausia patirties , griežtas labai ,išklausantys . Gal blogesnis kad nebesu toks aktyvus koks buvau senai , aišku seniau buvo man didesnes veiklos, dabar tokia pati rutina, gavus direktorių rutina keistųsi , atsirastu veiklos atsirastu ir tas aktyvumas . be to gi vasara 
7. Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje). Esu malačius ir tiek    :D, bendraujantis , neignoruojantis ,  supratingas , buves direktorių ne kartą . bet gailą paskutiniu metu jo nesugebu gauti jau kaip gal  keturius metus žaidžiu serveryje ir paskutini kartą direktorių turejas prieš metus su puse kažkur. tai nežinau , geriau suteikti šansą tam kuris dvi savaites pabūna direktorių ir vel jam duot .  Esme tame man nieks šanso niekada neduoda poto rašo kad esu toks ir toks o nežino koks esu aš iš tikro , nekalbu apie visus . Tai tiek apie save ... peace

 

 

 

Atsakymus į užduotus klausimus debatų dalyviai man turi atsiųsti asmenine žinute.

 

Debatai vyksta iki Gegužės 28 dienos, linkius sekmės!

 

Už neargumentuotą balsą nuimama 0.5 taško.


  • 1

#2
Матвеюсь!

Матвеюсь!

    Rimtas patarėjas

  • Forumo dalyvis
  • 946 Pranešimai
  • Gyv. vietaBiržai.
  • Darbas:kr
  • XP:labai daug
  • Geriausias 2016 metų:Gaisrinės direktorius!

Aurimas_Kolumbas - pasirinkau šį žmogu nes jam reikia pasireikšti kokios nors pareigose, įrodyti ką sugeba.
Joe_Yasou - trūksta patirties, arba išskirtinumo.
Nelson_Daletore - turėjau bendrų reikalų del gaujos,galiu atsiūsti pokalbius, žmogus neturintis bendravimo dovanos,visą laiką žaidžia lol'a ,trūksta aktyvumo.
Viktor_Uspaskich - taspats kas ir apie Nelson, aktyvumo stoka, buvom su juo draugai neišio ne iš to pradėjo peikti mane vien del to, kad gautu tas pareigas...

 

Aurimas_Kolumbas +1taškas


  • 0

Kas nemąsto tas dirba - o kas dirba tas merso geliko nevairoja , dawaj kenty , eta bil Mats Stela.


#3
Domis

Domis

    1

  • Elitas
  • 4.387 Pranešimai
  • Geriausias 2018 metų:2013 metų administratorius
  • Geriausias 2016 metų:Teisėsaugos direktorius !

Kaip mąstantis, direktorius, administratorius, atiduodu savo balsą Kolumbui.
Visi geri kandidatai, bet šis išskirtinis, pasižymėjas bei nepasiduodantis..
Keleta pastebėjimų:
Kolumbas - supranta humorą, padeda kai reikia, nesikiša į jokius konfliktus, ramus ir aktyvus - patinka tokio pobūdžio žmonės..
Yasou - irgi bučiau ėjęs link už, tačiau labiau už Kolumbą einu..
Nelson - beabejo eičiau irgi prie už, bet tavo aktyvumas nusiritęs..
Viktoras - seniau labai gerai sutardavom, tačiau tu pasikėlęs esi..


  • 0

#4
Artūrka

Artūrka

    𝑊𝐼𝑁𝐶𝐻𝐸𝑆𝑇𝐸𝑅

  • Veteranas
  • 8.137 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • ROOKIZSHOW#7460
  • Darbas:Kobra 11
  • VIP:Yra
  • ADMIN:Yra
  • XP:184000
  • Rookie_Dust
  • 2022 Metų geriausias:Žvejys
  • Geriausias 2017 Metų:Administratorius
  • Geriausias 2016 metų:Lenkas
  • Laimėjo konkursą:Gražiausiai užmodintas sampas 2016
  • rookizshow
  • @arturka.1
  • arturas.1

Aurimas_Kolumbas - Aktyvus, bendraujantis, kaip ir Loe sakė nesikiši į bereikalingus konfliktus, padedi, taip pat sudomino anketą.

Joe_Yasou - Anketa irgi neblogą, yra tikimybė kad naudoji nelegalias programas (aim'ą), nelabai ir bendraujantis.

Nelson_Daletore - Aktyvumas.

Viktor_Uspaskich - Taip pat aktyvumas, vis problemos su PC.

 

Balsas: Aurimas_Kolumbas.


Šį pranešimą redagavo Rookie Dust: 27 gegužės 2014 - 13:59

  • 0

Aš bendraujantis, tiesiog su kai kuriais žmonėmis, aš neturiu apie ką šnekėti.

Prisistatymas: http://lsgyvenimas.l...rookie-dust-xa/


#5
Moretti

Moretti

    Thought Master

  • Veteranas
  • 1.948 Pranešimai
  • Gyv. vietaEarth.
  • XP:140000+
  • Geriausias 2016 metų:Autoklubo direktorius!

Na kaip Direktorius atiduodu savo balsa šiam žmogiui Aurimas Kolumbas. Paaiškinimas paršytas žemiau.

 

Aurimas Kolumbas. Patinka man jo asmenybė ,nes yra ramus žmogus nelinkes i komfliktus , problemas moka išpresti labai lengvai , šis žmogus yra labai padėjas man žaidime už tai labai dekingas , todėl duodu savo balsą Jam sekmės kandiduojant.

 

Joe Yasou , nesu bendravęs su juom , bet kaip matęs iš šono tai žmogus sumanus , bet savo balsa pareiškiau kolumbiui.

 

Nelson Deletore , kiek bendravę su nelsonu jis yra taip sakant Mldc tarp hebros , bet nemanau , kad kanors ineštum gero i še firma.

 

Viktoras Uspaskich , nebeaktyvus pasidares , nemanau ,kad irgi kaška pakeistu šioje firmoja.

 

+1 taškas. Aurimas Kolumbas!!!


  • 0

10c72152e6731fdb5f349756c9a1d5c4878.png


#6
Haroldas_Dark

Haroldas_Dark

    Palikęs Projektą

  • Veteranas
  • 1.298 Pranešimai

Mąstantis

 

Aurimas_Kolumbas - Ramus, iš mano pusės žiūrint yra humaniškas. Padeda naujokui, kuriam yra ištikusi bėda. Asmeniškai, jis man yra taktiškas, pradžioj pagalvoja, o paskui daro. Šitai aš skiriu kaip gerą pliusą, nes aš pats toks esu. Taip pat matau iš jo teigiamas emocijas bei tvirtą ryžtą kovojant dėl direktoriaus, nes jei jis jo ir negautų, jis vis tiek nepasiduotų ir siektų savo tikslo.

 

Joe_Yasou - Asmuo, kuris dar nėra pasižymėjęs žaidime bei viešumoj, kuri jį mato. Man asmeniškai, jis galėtų dar truputėlį pažaisti serveryje, kad galėčiau už jį atiduoti balsą, nes po kol kas, man jis dar nėra labai gerai pažįstamas serveryje. Tegul užsiima kokiomis neoficialiomis pareigomis LSG serveryje, kad galėtų vėliau kilti LSG direktorių keliais.

 

Nelson_Daletore - Kad ir patyręs žaidėjas, bet man vis tiek kažko trūksta jame įžvelgti, kaip  į direktorių. Asmeniškai, jam labiau tiktų nelegalus direktorius, nes jam toks direktorius, kaip K.T nelabai tinka, nes ši profesija, labiau reikalauja kantrybės - važiuoti ilgiomis distancijomis nuo vieno taško iki kito taško.

 

Viktor_Uspaskich - Labai gaila, bet man jis taip pat nėra labai gerai pažįstamas serveryje. Negaliu aš apie jį plačiai apibūdinti, nes nesu susidūręs su juo. Gal ir yra protingas, bet kažkaip jo serveryje nematau arba , kaip minėjau, nesusidūriau dar su juo. Asmeniškai, jam siūlyčiau daugiau pasireikšti viešumoje ir pažiūrėti ką apie jį mano didesnė visuma.

 

Apibendrintai sakau - Skiriu balsą Aurimui_Kolumbui!


  • 0

#7
Glen_Davis

Glen_Davis

    #2020/03 Never forget

  • Elitas
  • 5.798 Pranešimai
  • Geriausias 2020 metų:Gaujos Vadas
  • Geriausias 2016 metų:Skelbėjų direktorius!

Balsuoju kaip mastanciuju forumo narys:

 

Aurimas_Kolumbas - Kaip ir visi kiti minejo tikrai mandagus, i konfliktus nesikisantis zmongus pasizymintis protu, atiduodu savo balsa tau.

Joe_Yasou - Gan mandagus zmogus, bet kartais labai pasimeti ir nezinai ka daryt.

Nelson_Daletore - Esu labai geros nuomones apie tave, bet tu likai pas mane antras.

Viktor_Uspaskich - Bendrave mazai, aktyvumu nepasizymi.

 

Aurimas Kolumbas gauna +1 is manes.


  • 0

#8
Guest_DISCIPLES_*

Guest_DISCIPLES_*
  • Svečias

Aurimas_Kolumbas - Taip pat, kaip mąstantis atiduodu pagrindinį balsą Aurimui. Kodėl? Už aktyvumą ir be abejonių posto siekimą ir tą kruopštumą, nuoširdumą ir atsidavimą darbui.

Joe_Yasou - Su šiuo asmenimi nenoriu ir nenorėčiau turėti reikalų, todėl nuomonė tikrai labai aiški.

Nelson_Daletore - Iš dalies, koją kiša aktyvumas, ne tiek daug atsidavęs darbui. Šį kart esu be nuomonės.

Viktor_Uspaskich - Neaktyvumas, bet priežastį žinau - pastovios problemos su kompiuteriu.

 

Verdiktas aiškus, didžiausią savo galima balsą atiduodu Aurimui. Sėkmės.


  • 0

#9
Yomato Kamihara

Yomato Kamihara

    Piktas

  • Serverio administratorius
  • 4.570 Pranešimai
  • Gyv. vietaViva Italia
  • Geriausias 2019 metų:Administratorius
  • Geriausias 2018 metų:Karjera & Administratorius !

Aurimas_Kolumbas- Žmogus tikrai turintis galvą,manau tikrai vertas šio posto,gaila kad esam truputi susipykę manau susitaikysim :).

Joe_Yasou- Gal būtu viskas ir gerai,mano manymu ateityje gausi direktoriu.Nedaug bendravęs,daugiau pasižymėk serveryje.

Nelson_Daletore- Nelson,Nelson mano senas drauge,seniau su tavimi sutardavau geriausiai iš visų mano draugų,bet pasikeitei aktyvumas sumažėjo.

Viktor Uspaskich- Pasikeitęs,nevaizduoju tavęs šiame poste.

 

Mano verdiktas yra toks... Aurimas_Kolumbas +1 taškas,sėkmės Auri! :)


  • 0

#10
Guest_Coxenzo_*

Guest_Coxenzo_*
  • Svečias

Kandidatai:

 

1.Joe_Yasou

2.Aurimas_Kolumbas

3.Nelson_Daletore

4.Viktor_Uspaskich

 

Balsuoju už:

Balsuoju už Aurimą Kolumbą, nes žmogus yra tikrai bendraujantis, aktyvus. Trūko sužibėjimo mechanikuose, bet manau K.Transporte sužibėsi labiau ir nenuvilsi, nei vieno.

 

Nelson Daletore - Norėjau balsuoti už tave, bet esi tikrai nebe toks aktyvus kaip seniau, labai gaila, kad apsileidai..

 

Joe Yasou - Kandidatas kuriam trūksta sužibėjimo, serveryje mažai pasižymėjas, tai likau be nuomonės.

 

Viktor Uspaskich - Taipogi nebe taip aktyviai žaidi, asmeninės bėdos - suprantama. Anksčiau tikrai buvai geras Krovinių Transporto direktorius, susitvarkei puikiai, bet šiuo metu esi apsileidęs. Lauk savo šanso, ir garantuoju tikrai sulauksi. 

 

Sėkmės kandidatams, mano balsas atiduotas: Aurimui_Kolumbui.


  • 0

#11
Pinčia

Pinčia

    1337

  • Veteranas
  • 1.770 Pranešimai
  • Gyv. vietaLukiškės

Malonu matyti, kad sugryžta senoji Gerb. Kristupo Vaičiaus sistema. 

 

Aurimas_Kolumbas -  Aktyvus žmogus, sėkentis tikslo kiek teko matyti, atlėka savo darbą be priekaištų.

Joe_Yasou - Mažokai matomas, jokių pastangų nematyti... Dar truputį per anksti manau.

Nelson_Daletore - Lol'as, lol'as, lol'as :D Trūksta truputį aktyvumo tau.. :/ Bet šiaip pismas su tavim gerai.

Viktor_Uspaskich - Aktyvumo stoka, beveik išvis nematyti taves serveryje :/

 

Savo balsa atiduodu - Aurimui, sėkmės tau :)


  • 0

#12
Guest_Regis_*

Guest_Regis_*
  • Svečias

Aurimas_Kolumbas -  Puikus asmuo, mąstantis žaidėjas, bet nelabai ką gero nuveikei Mechanikuose, šiaip nieko prieš neturiu, bet nepyk šį kart balsuosiu ne už tave.

Joe_Yasou - Labai paprastas žmogus, bet dar manau ne laikas tau, nepyk seniuk :(

Nelson_Daletore - Linksmas žmogelis, ilgai sieki savo tikslo, manau vertėtu tau suteikti šansą, manau įneštum kažką naujo į darbą, balsuosiu už tave :)

Viktor_Uspaskich - Labai iškalbus žmogus esi, bet mėgsti pridaryti ir nesąmonių, labai į gerą puse pasikeiti kai grynai kažko sieki, bet truputuką nerviukus reikėtu susitvarkyt, ne nepyk, linksiu sėkmės kitą kartą :)

 

Balsą duodu Nelson_Daletore


  • 1

#13
Guest_Kipras_Easy_*

Guest_Kipras_Easy_*
  • Svečias

Viktor kazkur dinges, Yasou kaip matau laimet sansu nelabai yra. Karoce ir nelsonas ir kolumbas yra abudu mldc druzbanai, protingi batonai ir t.t. nu nezinau kuri rinktis tai savo mastanciojo +3 atiduodu Nelson Daletore, kad nebutu viskas aisku dar pries rezultatu skelbima ir butu kazkokia intriga, karoce gud dei


  • 0

#14
• Daumantas •

• Daumantas •

    Senas vilkas

  • Meras
  • 6.923 Pranešimai
  • Gyv. vietaŠiauliai
  • Klimas#6635
  • Darbas:Inkasatorius
  • VIP:Taip
  • ADMIN:Taip
  • XP:150.000
  • 2023 Metų geriausias:Verslininkas
  • 2020 Metų direktorius:Meras!
  • Geriausias 2016 metų:Meras!

Aurimas_Kolumbas - Aš nesuprantu kam tuos debatus čia sukurę, tie merai jugi ir, taip aišku, kad esi verčiausias žmogus, gauti ši postą iš visu kandidatu.

Joe_Yasou - Nematytas man kažkaip esi, nebelabai aktyvus serveryje, bet iš anketos jei jau tave išrinko į debatus reiškias esi gan geras kandidatas.

Nelson_Daletore - Šita čiole jau nuo senu laiku pažystu, gers žaidėjas esi su tavim visada yra apie ką pakalbėti, bet savo balsą atiduosiu ne tau, o Aurimui Kolumbui, nes jis yra vertas gauti koki nors direktorių šitam projekte.

Viktor_Uspaskich - Nesam bendravę, tad susilaikysiu nuo komentaru.

 

Nežinau kiek mano balsas vertas yra tu tašku, bet savo balsą atiduodu už Aurimą Kolumba, kuris yra verčiausias gauti šias pareigas!


  • 0

e9cf897d490dd702d54c863ec29c24aa832.jpg

7df5cd91b75eb32b2aa9a7bfad9b263684.png

32dc77532ef5fb8a0f07c05bb7800089559.png


#15
Guest_David_Castello._*

Guest_David_Castello._*
  • Svečias

Aurimas_Kolumbas - Taip pat, kaip mąstantis atiduodu pagrindinį balsą Aurimui. Kodėl? Už aktyvumą ir be abejonių posto siekimą ir tą kruopštumą, nuoširdumą ir atsidavimą darbui.

Joe_Yasou - Su šiuo asmenimi nenoriu ir nenorėčiau turėti reikalų, todėl nuomonė tikrai labai aiški.

Nelson_Daletore - Iš dalies, koją kiša aktyvumas, ne tiek daug atsidavęs darbui. Šį kart esu be nuomonės.

Viktor_Uspaskich - Neaktyvumas, bet priežastį žinau - pastovios problemos su kompiuteriu.

 

Verdiktas aiškus, didžiausią savo galima balsą atiduodu Aurimui. Sėkmės.


  • 0

#16
R. Gollumas^

R. Gollumas^

    Išrinktasis.

  • Veteranas
  • 1.818 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Kolega
  • VIP:Taip
  • XP:215k XP
  • Geriausias 2016 metų:Krovinių Transporto, Autoklubo direktorius !

Kolumbas - Linksmas, mokantis bendrauti, išlikti rimtas tam tikruose situacijuose, bei pasižymintis aktyvumu.

Joe - Mano akimis tau reiktu pasistėbt ties aktyvumu ir daugiau bendrauti su žmonėmis, iš šono atrodai šektiek užsidares savyje.

Nelson - Aktyvumo stoka, neskiri dėmesio sampui, ateini tik dėl gaujos.

Viktor - Pastaruoju metu tavęs išvis nebematau serverį, tad tavo didžiausia kliutis aktyvumo stoka.

 

 

                                                                               Savo balsą atiduotu: Aurimas Kolumbas.


  • 0

#17
Benny

Benny

    Leavinęs?

  • Forumo dalyvis
  • 1.515 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Laimėjo konkursą:Įsivaikink naujoką!

Aurimas - bendravęs gan daug, pažįstu Tave ir gerbiu kaip žmogų. Atsidavimo pareigoms tikrai netrūksta aktyvumo taip pat.

Joe - Turi galvą ant pečių, bet ne visada ja naudojiesi. Žinau tave tik iš to, kad eventų prizai pas tave rimti. Jei nerengtum jų tikriausiai išvis retas būtų apie tave girdėjęs.

Nelson - Blogs dėdė. Šiaip, malonus esi, bendraujantis, atsakingas.

Viktor - išvis pastaruoju metu tavęs nei matau, nei girdžiu kur nors. Arba labai uždaras esi, arba problemos su aktyvumu.

 

Savo taškus skiriu mano nuožiūra tinkamiausiam kandidatui - Aurimui Kolumbui!


  • 0

#18
Guest_Basmasteris_*

Guest_Basmasteris_*
  • Svečias

Smagu, kad debatai atkurti ir kažkas turi tam pakankamai laiko. Šaunuolis, Mantai.

 

Nepažįstu nei vieno, neskaičiau jūsų anketų, tačiau pagal debatų atsakymus vertas direktoriaus pasirodė tik vienas - Viktor Uspaskich. Išsiskiri iš kitų dviejų kandidatų (nelsonas nepateikė atsakymų) savo raštingumu ir kitokiu, nenuobodžiu požiūriu į darbą, galimus problemų sprendimus.


Šį pranešimą redagavo Abraomas: 26 gegužės 2014 - 22:14

  • 0

#19
Guest_Hashh'as._*

Guest_Hashh'as._*
  • Svečias

Mąstantis.

Aurimas - anketa nebloga,bet kažkaip man nepatiko tavo vadovavimas mechanikuose,išbuvai ten tik 2savaites,ir skubėjai rašyti anketa čia.

Joe - Su tavimi esu labai mažai bendravęs,bet manau kad būtum šaunus direktorius.

Nelson - tokia pati nuomonė kaip ir apie Joe

Viktor - senas geras pažystamas,pilnai pasitikiu juo,senas vilkas,todėl balsą duodu už : 

Viktor_Uspaskich


  • 0

#20
Carlos Luciano

Carlos Luciano

    Meras

  • Veteranas
  • 1.449 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Gun dyleris
  • VIP:+
  • XP:150k

Aurimas_Kolumbas - Geras zmogus esi bendraujantis turi saltus nervus del to puse tasku atiduodu tau.

Joe_Yasou - Manau kad aimini todel toks zmogus negali tapti direktoriumi.

Viktor_Uspaskich - Dinges buvai geras kt direktorius noreciau kad grystum i direktoriu buri bet dar ne dabar anksti tvarkyk aktyvuma ir bendravima :)

Nelson_Daletore - Kita puse tasku skiriu tau esam bendrave kaskada nelabai sutardavom dabar nieko pries tave neturiu ilgai lauki sio posto sekmes.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)