Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Taisyklės


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Makgreidis.

Makgreidis.

    Velnias

  • Užblokuotas
  • 2.289 Pranešimai
  • Gyv. vietaChicago, Illinois
  • Darbas:b
  • VIP:n
  • XP:~

1. Diskutuoti galima tik išlaikant padorumo ribas, neįžeidinėjant kitų forumo dalyvių ir nepažeidžiant kitų šių taisyklių punktų. Toleruokite kitaip mąstančius žmones; jeigu tema jums atrodo neįdomi ar nepriimtina – geriau nieko nerašykite. Neįžeidinėkite pašnekovo. Jeigu negalite susilaikyti – geriau keikitės privačioje žinutėje, bet forume su chuliganais derybų nebus. Jei persistengsite – žinutė greitai ir tyliai išgaruos, o Jūs sulauksite sankcijų. 
2. Venkite asmeniškumų, viešų susirašinėjimų. Tam geriau tinka privačios žintutės arba ICQ. Temos turėtų būti įdomios daugeliui, o ne dviems ar trims žmonėms. 
3. Stenkitės temas kurti aiškiai bei gražiai. Jei temos pavadinimas bus negražiai suformuluotas, moderatoriai pasilieka teises koreguoti temos užrašą.
4. Nekurti dviejų ar daugiau temų su ta pačia mintimi. Temos bus trinamos, o autorius pirmą kartą įspėjamas žodžiu, antrą kartą – forumo įspėjimu. Prieš kuriant temas, privalote įsitikinti, jog tikrai nėra panašios temos.(Galima kurti jeigu pirmoji tema buvo sukurta prieš 1 mėnesį.)
5. Draudžiama naudoti necenzūrinius žodžius (keiksmažodžius) pranešimuose, draudžiama įžeidinėti, ar naudoti žodžius pažeidžiančius kito nario teises, ar jo savigarbą.
6. Draudžiama koreguoti žinutes, temas, kuriose yra parašytas moderatoriaus / administratoriaus pranešimas. ar perspėjimas.
7. Draudžiama kelti programas, nuorodas, kurios kenktu mūsų forumo vartotojams.
8. Kilus įtarimui, kad dalyvis forume rašo 2-iem ar dar daugiau "klonų" ir tam pasitvirtinus sutampančiais IP, moderatoriai pasilieka sau teisę klonus blokuoti, uždraudžiant jiems reikštis , jei tie klonai anksčiau pažeidinėjo taisykles buvo blokuoti ir naujai pasijungę tęsia savo nešvarius darbelius .
9. Nuolat taisykles pažeidinėjantys ar piktybiškį dalyviai bus baninami be pasigailėjimo! 
10. Draudžiama „prikelti“ temas, siekiant jas iškelti į viršų. Visokie „up“ ir kiti vieno žodžio sakiniai bus traktuojami kaip taisyklių pažeidimas. Jei norite „prikelti“, parašykite naują įdomią mintį ar klausimą.
11. Vieno žodžio komentarai, tokie kaip „geras“, „gražu“ ir kita dažniausiai bus trinamos. Jeigu bus matoma, kad vartotojas visada taip rašo, bus ir įpsėtas už forumo teršimą.

12. Visos temos kurios bus neaktyvios 7 dienų bus rakinamos. (Jeigu tema yra diskusija, pats moderatorius nusprendžia kada rakinti)


Šį pranešimą redagavo Mark Jefferson: 07 spalio 2020 - 19:03
Redaguota 12-ta taisyklė.

  • 1




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)