Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Fenix Wilfigo Stai as...


  • Prašome prisijungti, kad atsakytumėte
2 atsakymai į šią temą

#1
-QweXo-

-QweXo-

    Pažengęs

  • Forumo dalyvis
  • 167 Pranešimai
  • Gyv. vietaAlytus
1. Fenix_Wilfigo
2. Gyvenimo istorija.

„To neturejo ivikti“


    Fenix 1988-09-21 turintis vidurines mokyklos issilavinima. Yra 176cm ugio, esu normalaus sudejimo ir turiu stiprius raumenis, bet esu geros valios, vyriokas. As turiu trumpus rudus plaukus ir zakias akis. Turiu kelis randus ant koju nuo treniravimosi nesekmiu. Mano megstamiausias maistas keptas kalakutas. mane labai traukia motociklai ypac freeway ir wayfarer. As rukydavo labai retai ir tai tik esant progai, o jei rukydavau tai tik savo suktinuke. Man labai nepatinka pavydus zmones ir nepatikdavo tie kurie per daug giriasi. Ir stai mano pasakojimas...
    As uzaugau skurdzioje seimoje gyvenau Faro mieste, Portugalijoje netoli misko.Mano tevai nebuvo turtingi jie abu dirbo darzu ravetojais tad mes net neistengem nusipirkti padoraus namelio, tad gyvenome apgriuvusiame vagonelyje. Nors ir gyvenome Portugalijoje man dave ispaniska varda. As buvau nevienturtis, turejau sese Rosa.
    As lankiau vidurine mokykla. Gyvenom arti misko. As ten buvau pasideres savo "sporto vietele" ten kiekviena diena po pamoku eidavau sportuoti. Pazinojau daug visokiu vaistazoliu ju pririnkdavau ir pardavinedavau miesto turguje. Taip mamai padejau gauti pinigu ant maisto ir vandens.
    Po penkiu metu kai man suejo devyniolika as radau didziausio Faro miesto verslininko ir mafijos boso Ruy pinigine. Kadangi mane mama moke, kad niekada negalima vogti as ta pinigine nunesiau paciam Ruy jis man noredamas atsidkoti dave darbo vieta savo masinu fabrike. Nuo to laiko mano seima pasidare turtingesene ir mes pradejom geriau gyventi.
    Po to issilaikiau motociklo bei masinos teisias nusipirkau freeway ir istojau i MOTOKLUBA. Po kiek laiko as susiradau mergina vardu Megan. Po dvieju su puse metu bendravimo su Megan as jai pasipirsau ir jinai sutiko. Mes nusipirkom nauja butuka miesto pakrastyje ir abu laimingai gyvenom. Po poros menesiu ji pradejo lauktis kudikio. Kai liko dvi savaites iki gimdymo ji vaziavo is ligonines namo, bet atsitiko baisi nelaime: Megan pakliuvo i avarija ir zuvo vietoje. Deja ir kudikis mire kartu su ja.
    Zinoma as to neatleidau, po keliu savaiciu verkimo pasiryzau nuzudyti avarijos kaltininka. Kai suzinojau kas buvo kaltininkas pasimeciau, nes tai buvo pats Ruy. Nors jis buvo didziausios miesto mafiojos bosas mano kersto jaumas neatslugo. Sulaukes tinkamos dienos paleidau kulka jam i galva ir stai tada viskas prsidejo...
  Mane pradejo gaudyti visa jo gauja, paskelbe mane kaip valstybini nusialteli. Jau norejau nusizudyti miske prie kurio uzaugau, bet pasiemiau tik pinigus is namu ir begau is miesto. Visa laika keliaudamas misku kirtau salies siena ir atvykau i Ispanija. Ten sedau i lektuva ir isskridau i Los Santos miesta kuriame gyvena mano tolimas giminaitis, ir kuris man jau gavo zaliaja korta.
  Atvykau i Los Santos su geru tikslu. Siame mieste bandau pradeti nauja gyvenima. Viska is naujo...
  Atvykes suzinojau kad cia mano vairavimo teises negalioja todel teko issilaikyti kitas. Po kiek laiko nusupirkau 37nr. nama miesto viduryje, sportine masina, ir dabar taupau ant motociklo. Dirbu gaisrininku ir bandau giventi taikiai, nieko nezudyti...
  Stai tokia mano istorija Los Santos'e gyvenu gana ilgai bet buvau uzsimaskaves kitu vardu, [b]Edvino_Maciulimo
vardu bet dabar laikas atskleisti savo paslapti. Tikiuosi siame mieste nera Ruy zmoniu nes tada teks gyvent besislaptant...

[b]Pakuomentuokit... Patiko ar ne ;)
Viena dalis remta tikrais faktais ;)
  • 0
Paveiksliukas

#2
Soris

Soris

    Asas

  • Veteranas
  • 1.095 Pranešimai
  • Gyv. vieta1997 11 29
gražu
  • 0
Paveiksliukas

#3
Sancho

Sancho

    Dažnas dalyvis

  • Forumo dalyvis
  • 94 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
Tikrai labai patiko. Saunuolis.
  • 0
Paveiksliukas




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)