Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

2014m. Lapkričio 1d. Skelbėjų direktoriaus debatai [Baigėsi - Dennis_Longoria]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
21 atsakymai į šią temą

#1
Guest_Mantiens_*

Guest_Mantiens_*
  • Svečias

Debatuose balsuoti gali tik tą teisę turintys asmenys ( mąstantys, moderatoriai, direktoriai, garbės direktoriai, geriausi metų direktoriai, administratoriai ). Visi kiti už bereikšmius komentarus temoje bus baudžiami. Ne komisiją sudarančių žaidėjų komentarai bus trinami.

 

 

 

Etapo dalyviai

Marienas_Verchas

Dennis_Longoria

Carlos_Novarres

 

Klausymai užduoti debatų nariams.

1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai.

2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema?

3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe?

4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai skelbėju darbe reikalingi?

5. Dabartinių merų, skelbėjų firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas.

6. Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis?

7. Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje).

 

 

 

Kandidatų atsakymai į klausimus

 

 

 

Marienas_Verchas - (Anketa)

 

1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai. Idejos butu tokios kad manau reiktu atgaivinti Skelbimu skilti kuri kiek matau yra labai apmirusi pastorosiomis dienomis.
2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema? Kad darbuotoju trukumo nebuna skelbeju darbe bet jeigu ir butu tokia problema tai manau tuo mums padetu (Mini Atranka) i darba ir tada si problema greit issitaisytu.
3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe? Kad darbe kiek laiko jau dirbu tai yra jau apie menesi tai pastebejau ta kad darbuotoja visalaik reaguoja i iskvietimus nebent ant kokiu 23h jau apmazeja ju gretos daugelis kas stovi afk tada ju darbas sumazeja.
4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai skelbėju darbe reikalingi? Reikalingi gal ir nera bet taip paivairintume darba kartu su Glen_Davis kaip buvo ir su Algimantu_Vertelka pvz Tave pasikviecia Glen prie VM ir tu turi kuo greiciau nuvaziuot i skelbejus taip yra sprendziamas greiciausiais skelbejas kuris uz tai gauna sokia tokia premija galetume ir daugiau konkursu prigalvoti savo darbo darbuotojams bet tai bus tik po laiko.
5. Dabartinių merų, skelbėjų firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas. Merai 9/10 , Direktorius 10/10.
6. Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis? As is ju issiskyriu tuo kad turiu didesne direktoriu patirti kuria manau labai geria galeciau isnaudoti skelbeju darbe.
7. Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje). Istorija Esu buves visu darbu direktorius iskyrus Skelbeju ir Taksi esu administratorius jau 2 karta uz Teamspeak'o reikalus esu atsakingas iki dabar esu senas zaidejas kuris losia jau 3 metus sitame serveryje. Aciu kad skaitete mano atsakymus sekmes.

 

 

 

Dennis_Longoria - (Anketa)

 

 
Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai.
Skelbėjų darbas išsiskiria aukštomis algomis bei laisve darbe, todėl šias vertybes ir norėčiau išsaugoti bei puoselėti. Norint dar aukštesnių algų, reikia arba kelti koeficientą arba versti žaidėjus neišlipti iš darbinių transporto priemonių. Pakelti koeficientą padėtų leidimas darbuotojams patiems nustatyti minimalią skelbimų kainą (tebūnie ir nemokami), naujos skelbimų rūšys (įvairūs paketai, kai skelbimai būtų skelbiami daug kartų kas tam tikrą laiko tarpą). Taip pat nemažiau svarbus dalykas yra tikrinti pačių darbuotojų raštingumą. Lietuviškų raidžių skelbimuose nereikia, kadangi ne visi jas žaidime mato, tačiau skelbimų su gramatinėmis klaidomis neturėtų būti.
 
Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema?
Skelbėjai tai darbas su vienu aukščiausiu algų koeficientu, norinčių patekti čia niekada netrūksta. Na, bet jei vis dėlto taip atsitiktų, išspręsti tai būtų galima su didesniu informacijos kiekiu per /dchat.
 
Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe?
Skelbėjų firmoje geras darbas reiškia geri skelbimų iškvietimų priėmimai, o kas jų nenorėtų priimti? Tas pats ir su rutina – žaidėjai einantys į skelbėjų darbą puikiai žino, kad turės daug laisvės ir bus ta rutina ar nebus, priklauso tik nuo jų pačių. Nenorėčiau per daug kištis į jų laisvę darbe, nes manau, kad tai yra šio darbo pagrindas.
 
Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai skelbėju darbe reikalingi?
Premijos už skelbimų skaičių yra gerai – visi darbuotojai stengiasi padaryti kuo daugiau skelbimų, o nuo kiekvieno skelbimo kyla koeficientas ir kiekvienas darbuotojas iš to gauna naudos. Tačiau manau, jog tai nėra būtinybė. Su konkursais tas pats – jei yra gera idėja ir iš to gali gauti naudos visi – tebūnie.
 
Dabartinių merų, skelbėjų firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas.
Stebėjau tik praeito mero Gangsta darbą, o naujojo mero darbą vertinti dar per anksti, laikas viską parodys. O pačioje skelbėjų firmoje matau spragų, kurias ir pats galėčiau užpildyti: skelbėjai neužima strategiškai svarbių Los Santos miesto vietų, tokių kaip automobilių pardavimų vietos, ligoninė, policija, viešbučiai. Taip pat pačių darbuotojų bendravime trūksta draugiškumo. Žinoma, tai pakeisti nėra lengva, tačiau nėra nieko neįmanomo.
 
Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis?
Tiesą sakant nesidomėjau savo priešininkais, tačiau galiu pasakyti kodėl, mano manymu, aš tinkamas kandidatas į direktoriaus postą. Nors man ir tėra 16 metų, tačiau jaučiuosi subrendęs ir į gyvenimą pradedu žiūrėti rimtai. Mėgstu kurti ir palaikyti ryšius su žmonėmis, esu ekstravertas. Vertinu kai žmonės manimi pasitiki ir paveda užduotis ar pareigas. Esu atsakingas ir į pareigas visada žiūriu rimtai, nors iki šiol serveryje per daug nesireiškiau ir labai rimtų pareigų dar nėjau.  Kas žino, gal tai ir bus mano pradžia. Na, o kalbant apie mano minusus, manau kartais būnu per daug užsispyręs ir tai nors ir retai, tačiau priveda iki pykčių ar nesutarimų.
 
Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje).
Iš tiesų anketoje apie save nieko nerašiau, nemanau kad ir čia tai ką nors lems. Vis dėlto, kažką pasakyti privalau. Nekenčiu paviršutiniškų pastangų ir tingėjimo, tikiu kad darbas iš tiesų daro žmogų gražesniu. Vertinu tradicijas ir dažnai laikausi senų bei laiko patikrintų būdų, nesvarbu tai būtų maisto gaminimas, strategijos žaidimuose ar kad ir šio serverio skelbėjų darbo ypatumai. Ir dar vienas labai svarbus dalykas – moku priimti kritiką ir dažnai pats jos negailiu kitiems. Kritika padeda tobulėti, todėl kai ji yra objektyvi, visada ją gerbiu ir priimu.
 
 
 

Carlos_Novarres - (Anketa)

 

• Įdėjos būtų įvariausi pasiūlymai skelbėjams kurie būtų ganėtinai įdomus, bei naudingi. Pakeitimai būtų tai labiau sugrėžtinta tvarka darbe, atsakingesni darbuotojai už savo veiksmus, pilną dar yra dalykų kuriuos norėčiau, kad sužinotumete, kai atsisėsčiau į šį postą, reformų tikrai būtų, bet nebūtų nusiskundimų darbuotojais/direktoriumi, bei kitų nesamoningų elgesių skelbėjuose, visi būsime draugiški, kaip viena šeima, o ne, kad tik "litus" užsikalti ir pabėgti iš darbo, būtų mandagūs, kultūringi darbuotojai ir visa kita. Rengiami konkursai tiek darbuotojams, tiek visam serveriui, kad daugiau paplistu šis darbas.

• Darbuotojų trūkumo pas mumis neturėtų būti, nebent iš pat pradžių, kol susiruošiu visiems savo norimiems projektams ir kitom veiklom (ilgai neužtrukčiau) iškarto imčiausi darbuotojais, jų elgesių, aktyvumu, bei jų kiekiu, bet jeigu jau trūks darbuotojų, tai jie sužinos kokia veikla vyksta skelbėjų darbe ir tai juos įtrauks į šį darbą ir norės visą tai ne tik pamatyt už kitų žmonių kailį, bet ir už jų pačių.

• Kaip ir minėjau, tai nepasikartos rutina, nes keitinėsiu savo norimus projektus/konkursus. Taip kaip ir esu dabar sugalvojęs padaryti, kad po kiekvienų algų atsirastu vis kita užduotis darbuotojams, ne tik uždirbti tam tikrą minučių kiekį/naudingumo balus atsiras jiems dar papildomos veiklos, kad nestumdyti "duros", bet žinoma įdomios veiklos apie užduotis darbuotojams plačiau sužinotumete forume ir darbuotojai per /email'ą jiems būtų viskas apie tai pranešta, manau tai būtų tikrai įdomi darbo rutina.

• Manau, kad nebūtini konkursai/premijos darbuotojams, bet jeigu firma bus mano rankose, tai tikrai tiek premijos, tiek konkursai bus rengiami dar jeigu bus įmanomą, pasiremčiau administratoriais, kad paremtu mano konkursą jeigu jis būtų jau platesnis.

• Merai abūdu nauji, bet geri žmonės, tai merus galėčiau įvertinti apie 9 balus, na, o direktorių galėčiau įvertinti maždaug 8, nes neteko pas jį įsidarbinti į skelbėjų darbą tai negaliu pasakyti kas vyksta gerai, o kas blogai jo dabar priklausomoje firmoje.

• Geresnis manau tuo, kad esu sugalvojęs įdomia darbo rutina svarbiausia, kad ji nebūtų nuobodi, blogesnis už juos tikrai nemanau, kad esu. Išsiskirt tuom ir galėčiau, kad pažadu darbuotojams nenuobodžią darbo veiklą, ne eilinę.

• Nežinau iš tikro ką jums papasakot ar apie realybėje nutikusius įvykius ar žaidime.. Na, bet mane žinote kaip asmenybę, bet galiu įdėti jums savo prisistatymą, kad pamatytumet mano "rožą". Bet darbuotojams, bei serveriui pasižadu, nenuobodžia ir ne eilinę veikla serveryje.

 

 

 

Atsakymus į užduotus klausimus debatų dalyviai man turi atsiųsti asmenine žinute.

 

Debatai vyksta iki Lapkričio 1 dienos, linkius sėkmės!

 

Balsuodami turite pabrėžti, kokias pareigas užimate.

 

Už neargumentuotą nuomonę bus atimami taškai.


  • 0

#2
Glen_Davis

Glen_Davis

    #2020/03 Never forget

  • Elitas
  • 5.798 Pranešimai
  • Geriausias 2020 metų:Gaujos Vadas
  • Geriausias 2016 metų:Skelbėjų direktorius!

Marienas - Geriausias kandidatas, gerai sutariam, visada padeda pravesti atranka, aktyvus, ideju nestinga.

 

Carlos - Nedaug pazystu, ciuvelis pasirode gan malonus, bet sakau per mazai bendravau dar.

 

Dennis - toks zmogus man pasiklydes ir nezinantis ka darys, gal ir tinki, bet ne man.

 

Savo balsus skiriu Marienui.


  • 1

#3
Guest_Johny_Elpaco_*

Guest_Johny_Elpaco_*
  • Svečias
Balsą skiriu Marienui. Žmogus tikrai žino ką daro ir aktyvumas jo puikus! Sėkmės jam.
Apie kitus kandidatus nieko negaliu pasakyti Carlos išvis nematęs ,Dennis pokerį kapoja daugiau nieko veikiant nemačiau. :)

Šį pranešimą redagavo Johny_Elpaco: 29 spalio 2014 - 21:55

  • 0

#4
Guest_Aurimas_Kolumbas_*

Guest_Aurimas_Kolumbas_*
  • Svečias

Administratorius Kolumbas.

 

Marienas_Verchas- Manau rimciausias kandidatas is visu. Aktyvumas, bendravimas, pagalba irodo kad esi vertas sito posto.

Dennis_Langoria- Nezinau kas tu toks manau nepasiruoses i sita posta.

Carlos_Novarres-Zmogus serverije gerai zinomas geras pasnekovas bei seip ramaus budo zmogus. Mazai bendraves tai negaliu daug ko pasakyti.

 

Mano balsa gauna - Marienas_Verchas


  • 0

#5
R. Gollumas^

R. Gollumas^

    Išrinktasis.

  • Veteranas
  • 1.818 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Kolega
  • VIP:Taip
  • XP:215k XP
  • Geriausias 2016 metų:Krovinių Transporto, Autoklubo direktorius !

Gollumas - Metų geriausias direktorius.

 

Marienas - Puikus žmogus, bendraujantis galvojantis, puikiai tvarkydavais administracijoi.

 

Carlos - Dar vienas mąstantis, serveio senbuvis, laikas manyčiau ir tau būtų pasireikšt.

 

Dennis - Puiki asmenybe esi, seniau gerai sutardavom bendraudavom.

 

Savo balsą skiriu Carlos ir Denni po 1,5taško, good luck.


Šį pranešimą redagavo Gollum'as: 01 lapkričio 2014 - 11:24

  • 0

#6
Česka

Česka

    -

  • Elitas
  • 8.467 Pranešimai
  • 2021 Metų moderatorius:Forumo adminas!
  • Geriausias 2016 metų:Vagiu direktorius!
  • Laimėjo konkursą:Drift King

Vega - administratorius

 

Marienas - Maladec adminas, budavo ir maladec direktorius. Visa laik direktoriaudavo be priekaistu.

 

Carlos - Anksciau gerai sutardavom, palaikau, bet reik aktyvumo tau.

 

Dennis - Esi padejas daug kartu finansinem problemom ir netik.

 

Savo balsa skyrsiu Dennis, noriu pamatyt kazka naujo direktoriaus poste. 


  • 0
<p class="bbc_center">Untitled-4.gif</p><br><p class="bbc_center">tumblr_mc7hd9nGCr1qarea0o1_500.gif</p><br><p class="bbc_center"><span style="color:rgb(85,85,85);"><span style="font-family:tahoma;"><span style="font-size:10px;"><span style="background-color:rgb(247,247,247);">#2020/03 Never forget</span></span></span></span></p>

#7
Guest_Kipras_Easy_*

Guest_Kipras_Easy_*
  • Svečias

Marienas. Nes aktyvus, sudo nemala


  • 0

#8
Langford

Langford

    Privet Kentai

  • Veteranas
  • 2.348 Pranešimai
  • Gyv. vietaNenoriu Girtis , bet is Kauno.
  • Darbas:Moderatoriai

Teisesaugos Direktorius: Keith_Langford Savo Balsa skiriu Marienas_Verchas , todel nes jis yra siekiantis tikslo zmogus. Kiti kandidatai nera blogi , tiesiog manau Marienas yra pats tinkamiausias :)


Šį pranešimą redagavo Langford: 29 spalio 2014 - 23:10

  • 0

#9
Guest_Regis_*

Guest_Regis_*
  • Svečias

Regis_Tupac Mąstantis

 

 

Marienas_Verchas- Žmogus tikrai turintis didele patirtį direktoriaus srity, bendrauji maloniai, prikolnas toks, su bazaru ir panašiai, bet šį kartą paskaičiau tavo atsakymus į klausimus, tai man nelabai patiko, nepyk, nieko prieš tave neturiu, bet nepatiko tavo atsakymai.

 

Dennis_Longoria- Esam ankščiau bendravę, malonus ir draugiškas asmuo esi, atsakymai patiko, kupinas idėjų, sėkmės tau :)

 

Carlos_Novarres- Senas žaidėjas, kažkada esam trumpai pabendravę, malonus žmogus, linksmas. Patiko atsakymai į klausimus, galbūt pora ir kvailoku buvo atsakymu, bet iš esmės viskas patiko, ši kartą skirsiu balsą kitam asmeniui :(

Tašką atiduodu Dennis_Longoria


Šį pranešimą redagavo Regis: 01 lapkričio 2014 - 13:30

  • 0

#10
Guest_Oleg Ditkovskij_*

Guest_Oleg Ditkovskij_*
  • Svečias

Marienas_Verchas - malonus žmogus, rasi bendrą kalbą, esi administratorius, tai tau suteikia didelį pliusą. Man kyla klausimas - jeigu gali, atsakyk jį į PM. Ar nesusikirs administratoriaus pareigos su skelbėjų direktoriaus pareigomis? :)

Carlos_Novarres - dingęs kažkur, nematau prisijungusio, nebent aš būnu prisijungęs tada, kai tavęs nėra. 

Dennis_Longoria - bendraujantis asmuo, visados padės, visados išklausys, tik susitvarkyk su pokerio problema ir viskas bus ok. :)

 

Savo balsą dalinu Marienui_Verchui ir Dennis_Longoria.


  • 0

#11
Rytis_Silent

Rytis_Silent

    MĖSU NAIKINTOJAS

  • Ban apeliacijos
  • 5.851 Pranešimai
  • Recka
  • Darbas:Mesu naikintojas
  • XP:Visos xp
  • 2023 Metų geriausias:Verksnys
  • 2022 Metų geriausias:Verksnys
Mechanikų direktorius Rytis_Silent

Carlos_Novarres - senbuvis, gana dažnai matau tave serveryje. Manau reikia duoti ir tau pasireikšti.

Marienas_Verchas- subendraujam, linksmas, patyręs, aktyvus, padedi!

Dennis_Langoria - pradėk nuo paprastesnio direktoriaus. Nelabai esam bendravę ar net retai matau. Gal bus progra susibendraut ;). Sėkmės visiems!

50/50 mano balų Marieniui ir Carlos.
  • 0
Paveiksliukas


„Pasiduoti visada yra per anksti.“- Norman Vincent Peale

Niekuomet nelauk „tinkamo“ laiko, nes tokio niekada ir nebus.- Napoleon Hill

#12
Rokas_Italas

Rokas_Italas

    Nurašytas

  • Elitas
  • 1.865 Pranešimai
  • Darbas:Bedarbis
  • VIP:Taip
  • XP:888
  • Rokas_Italas
  • Geriausias 2020 metų:Kritikas

Garbės direktorius

Marienas_Verchas - Viskas su tavim gerai, bet tu ir taip adminas, gal leisk ir kitiem pasireikst ?

 

Carlos_Novarres - Nematomas

 

Dennis_Langoria - Manau laikas ir tau kazka gero siam serveriui nuveikti, todeeel

 

turek mano balsus


  • 0

Jau nurašytas..


#13
Carlos Luciano

Carlos Luciano

    Meras

  • Veteranas
  • 1.449 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Gun dyleris
  • VIP:+
  • XP:150k

Carlos Luciano transporto firmos direktorius.

 

Marienas_Verchas - Esi vienas iš seniausių žaidėju serveryje turi labai gerą reputacija , gauni teisėsaugos direktorių susitvarkai kuo puikiausiai , gauni adminą ir problemų nėra. Su tavim manau daugiausiai laiko bendravęs pasirodei labai malonus , bendraujantis pagal mane neturi jokių minusų , kad gautum šį postą.

 

Dennis_Longoria - Nepažįstu iš viso nežinau kas tu toks esi manau tau per anksti į šį postą , mano manymu bandyk į medikus , kroviniu transportą.

 

Carlos_Novarres - Su tavim jau daug laiko bendravę visada sutardavom , bet nematau tavęs serveryje jau labai daug laiko prieš užpildant anketą reikėjo labiau pasistengti.

 

Savo balsą atiduodu Marienas Verchas.


  • 0

#14
Guest_Basmasteris_*

Guest_Basmasteris_*
  • Svečias

Dennis gauna mano balsą, atsakymai protingiausi, būtų smagu tave direktoriaus kėdėj pamatyti.


  • 0

#15
Carlosas_Delfino

Carlosas_Delfino

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 314 Pranešimai
  • Gyv. vietaN.Akmene
  • Darbas:b
  • VIP:t
  • XP:54.000

Mediku direktorius.

Savo balsa atiduodu Marienas_Verchas, nes sis zmogus turi didziule patirti serveryje yra aktyvus ir is visu kandidatu manau geriausiai susitvarkytu su jam skirtu postu.


  • 0

Medikų direktorius nuo 2014/9/17-2014/11/22


#16
Impact

Impact

    Viršila

  • Veteranas
  • 1.492 Pranešimai
  • Gyv. vietaUK
  • Darbas:Transporteris
  • VIP:Teip
  • ADMIN:Teip
  • XP:160k
  • Geriausias 2016 metų:Transporto direktorius!

Impact - Direktorius

Marienas_Verchas- Mąstantis, žmogus viena iš nedaugelio asmenybių sugebanti padaryti daug, labai didelė patirtis serveryje. :)

Dennis_Longoria- Nepažystu tavęs, retai kada matau serveryje, trūksta patirties.

 

Carlos_Novarres- Puikus žmogus, mąstantis, bet deja tau koja pakiša aktyvumas. :(

 

Balsą atiduodu - Marienas_Verchas


  • 0

#17
Pinčia

Pinčia

    1337

  • Veteranas
  • 1.770 Pranešimai
  • Gyv. vietaLukiškės

Moderatorius - Vartaliotas.

 

Kaip buvęs šio posto Direktorius norėčiau, kad mano viečiukę pakeistų Marienas... Vienas geriausių kandidatų. Sėkmės.


  • 0

#18
Guest_Mantiz_Wall_*

Guest_Mantiz_Wall_*
  • Svečias

Savo balsą skiriu Dennis_Longoria, nes žmogus senai žaidžia ir atėjo metas jam išbandyti savo jėgas naujame amplua.


  • 0

#19
John Speak

John Speak

    Metų Direktorius.

  • Elitas
  • 2.645 Pranešimai
  • Gyv. vietaBiržai
  • Darbas:Studijuoju
  • VIP:Tam tikrose vietose
  • John_Speak
  • 2020 Metų direktorius:Teisėsaugos !
  • Geriausias 2016 metų:Gaisrinės, Medikų direktorius!
  • Ad Astra

Medikų garbės direktorius : John_Speak

 

Savo balsus atiduodu Dennis_Longoria  bendraujantis asmuo,aktyvus, visados išklausys! Manau atėjo laikas ir tau!


  • 0

IfargVL.jpg


#20

  • Svečias
Aurimas_Azteros - mąstantis, direktorius. Savo visus balsus atiduodu Marienui_Verchui
  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)