Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Ben_Stiller į LSGyvenimo tinklaraščio komandą.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Guest_Ben Stiller_*

Guest_Ben Stiller_*
  • Svečias

      Sveiki. Nieko nelaukęs pradėsiu. Mano tikrasis vardas Matas. Dabartinis mano slapyvardis žaidime yra Ben_Stiller jį pasikeičiau, kai atsistatydinau iš šilto mechanikų direktoriaus posto. Mano buvęs slapyvardis Matas_Dolby. Su šiuo slapyvardžiu išbuvau apie vienerius metus ir kažkur du ar tris mėnesius. Minčių ir idėjų labai daug tikrai neturiu. Kadangi esu linksmas žmogus, tai žinoma stengsiuosi pralinksminti žmones savo kūriniais. Žinoma būtų neapseinama ir be rimtų, galbūt verčiančių susimastyti straipsnių. Galbūt imčiau ir interviu iš naujokų, klausyčiau jų atsiliepimus apie serverio žaidėjus, direktorius, bei administratorius. 

     Šis tinklaraštis yra iš ties labai gera mintis. Manau ne vienam žaidėjui yra smagu ir įdomu skaityti straipsnius. Na bet šiandien tinklaraštis yra išties apmiręs. Bet manau jau galbūt po savaitės jis prisikels ir vėl visus džiugins, bei stebins savo straipsniais.

     Na kalbant apie Lietuvių kalbos vidurkį, tai jis yra išties geras. Na bent jau aš juo džiaugiuosi. Štai foto su mano vidurkiu http://www.part.lt/i...5eb9191818.png 

    Skype vardas: matsaz123 


  • 1

#2
Guest_Oleg Ditkovskij_*

Guest_Oleg Ditkovskij_*
  • Svečias

Patvirtinta.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)