Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

2014m. Lapkričio 22 d. Transporto direktoriaus debatai [Baigėsi - Tomas_Rusas]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
22 atsakymai į šią temą

#1
Guest_Mantiens_*

Guest_Mantiens_*
  • Svečias

Debatuose balsuoti gali tik tą teisę turintys asmenys ( mąstantys, moderatoriai, direktoriai, garbės direktoriai, geriausi metų direktoriai, administratoriai ). Visi kiti už bereikšmius komentarus temoje bus baudžiami. Ne komisiją sudarančių žaidėjų komentarai bus trinami.

 

 

 

Etapo dalyviai

Tomas_Rusas

Clayton_Torelli

Edd_Shiskin

Haroldas_Dark

 

Klausymai užduoti debatų nariams.

1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai.

2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema?

3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe?

4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai transporto darbe reikalingi?

5. Dabartinių merų, transporto firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas.

6. Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis?

7. Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje).

 

 

 

Kandidatų atsakymai į klausimus

 

 

 

Tomas_Rusas - (Anketa)

 

1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai.
Kaip ir sakiau anketoj, butu pradeta testuoti sistema panasi i patruliavima PD. Taxistai galetu issirinkti zona, kurioje lauktu klientu. Nebebutu bereikalingo minuciu sukimo laukiant prie PD. Taxistai bendrautu racijoje su direktoriais, ieskodami vietu kur daugiau zmoniu. PVZ : Po eventu, darbuotojai butu skatinami rinktis prie HP nes is ten "islys" daug zmoniu. Laiku kai zmones renkasi i serva, darbuotojai butu skatinami rinktis prie Hoteliu bei vazineti po gyvenamuosius rajonus.
Taip pat, ko neminejau anketoje, butu sukurti darbuotoju rankai su privalumais (leidimas dazyti masina specifine spalva, kaikuriu skinu naudojimas vietoj uniformos)
Butu uzdraustas keybind naudojimas.

2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema?
Kaip ir aiskinau anketoje, premijos bus duodamos ne tik del didziausiu surinktu balu ar minuciu skaiciumi, bet ir del pastangu padedant direktoriui, pastangu padedant kolegoms surinkti nb, pagalba bendradarbiams racijoje. Suprantu kad mero fondo pinigu gali neuztekti, tad sios premijos bus kiek mazesnes bei is savu lesu nes turiu savo butu gauti pinigu.

3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe?
Manau tai paaiskinau piramame klausime. Taxistai nebestovetu TIK prie HP. Organizuotume reidus po pora zmoniu, po skirtingus miesto rajonus, taip paidomindami darba bei padidindami sansa kelti NB skaiciu bei koeficenta.

4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai transporto darbe reikalingi?
Taip, tai labai reikalinga. Pirma, tai skatina zmones eiti i transporto firma, kurioje vyksta kazkas naujo. Antra, tai butu puiki motyvacija dabartiniams darbuotojams pasilikti darbe bei uzdirbti pakankamai pinigu.

5. Dabartinių merų, transporto firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas.
Saunu, kad Impactas skatina reagavima i iskvietimus. Bet visiskai nera atkreipta demesys i darbo vieta, taxistu pagrindinis naudingumo balu saltinis yra HP. Kiek maciau nesenai vienas is meru taip pat dirbo transporto firmoje ir padejo darbuotojams kelti koeficenta.

6. Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis?
Manau kad mano pasiulytos idejos siam darbui yra gan neblogos. Irodziau kad moku vadovauti pavaduodamas vienos stipriausiu serverio gauju vada, Kipra. PILNAI ismokdamas antra kalba (Anglu) ismokau ir iskalbos , kuria daznai naudoju forume. Per pastaruosius pora menesiu bandziau padeti serveriui sukurdamas naujos veiklos (Gatves lenktynes) bei sukurdamas forumo App android telefonams. Mano pagrindiniai minusai manau yra tai, kad kiti kandidatai siekia sio posto ilgiau uz mane, ir kaikuriems debatu balsuotojams tai gali pasirodyti kaip svarbus dalykas. Taip, gal ir nekandidatuoju ilgiausia laika, bet manau idejos bei atsidavimas darbui yra svarbiau.

7. Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje).
Nezinau kodel, bet dauguma gauju vadu pas kuriuos esu buves dabar atsiliepia tik gerais zodziais ir vis dar pasitiki manimi. Per pastaruosius metus atsirado LABAI daug pazystamu LSG, ir noras pasaudyti daznai yra numalsintas "savu" zmoniu pertekliumi. Kartas nuo karto megstu parasyt "stambius" pasiulymus, kas gali buti naudinga bunant direktorumi ir ileidziant naujo oro i transporto firma.

 

 

 

Clayton_Torreli - (Anketa)

 

1. ♦ Darbe trūksta spalvingumo, todėl duočiau darbuotojams privilegiją keisti transporto spalvą: geltoną, raudoną, baltą, žalią. Per daug iššaukiančios spalvos nėra būtinos. Lietuvoje taksi dažniausiai nebūna vienos spalvos, ar ne?

♦ Norėčiau pakoreguoti šias taisykles:

16. Nuo algos iki algos privaloma surinkti bent 30 naudingumo balų dirbant taksistu, limuzinu - 40, o transporteriui - 50!"; Ją man pakoregavus ji atrodytų taip: "16. Per vieną algą būtina surinkti: taksistams - 40 naudingumo balų, limuzino vairuotojams - 50 naudingumo balų, o transporteriams - net 60!". Koregavimo pliusai: didesnis koeficientas, mažiau nedarbingų darbuotojų; 19. Negalima dirbti vairuojant nedarbinį transportą. - už šios taisyklės pažeidimą yra skiriama 1 įspėjimas iš 2 galimų. Manau, kad 1 įspėjimas iš 1 galimo būtų patrauklesnis šiai firmai, kadangi padarius klaidą, jos daugiau nebekartoji, o antras šansas bus suteikiamas tik tada, kai vėl atvyksi į atranką. Ateityje sugalvosiu daugiau idėjų, kurios pagyvintų veiklą ir rutiną darbe.

 

2. Šis klausimas bus susijęs su 4 klausimu. Bandyčiau pritraukti žaidėjus maksimaliomis premijomis bei šilta darbo atmosfera. Jei per atrankas buvo mažai norinčių patekti, visada galima padaryti mini atranką, bet jos prašyti nereikia - kai trūksta darbuotojų, būna atranka.

 

3. ♦ Kokybišką darbą firmoje užtikrinsiu tikrindamas darbuotojus kiekvieną dieną. Stebėsiu kaip jie dirba, darysiu ataskaitas. Prireikus juos išmesiu iš darbo, jei jų darbas bus visiškai netvarkingas.

 

4. ♦ Manau, kad premijos yra būtinos. Jos skatina darbuotojus dirbti ir siekti tikslo darbe. 

 ♦ Konkursai darbe tikrai reikalingi, nes rutina darbe yra tikrai nusistovėjusi. Vienas iš mano galvojamų konkursų, kuris padėtų atgyvenusią transporto rutiną paversti smagiu užsiėmimu. Galvoju sukurti specialias transporto darbuotojų lenktynes, kuriose man prireiktų ir merų pagalbos. Kiekvieną savaitę būtų varžomasi dėl greičiausio darbuotojo vardo. Konkursas vyktų keliose skirtingose vietose. Viso konkurso eiga: pirmasis direktorius suburia 10 darbuotojų ir palydi juos iki starto linijos; antrasis direktorius yra vietoje, kurią greičiausiai turės pasiekti kažkuris iš darbuotojų. Prizas būtų nuo dešimties iki dvidešimties tūkstančių žaidimo valiutos.

 

5. ♦ Merai yra nuostabūs. Jų dabar daromas darbas yra kruopštus, atsakingas ir reikalaujantis daug laiko. Už tai juos gerbiu ir sakau didelį ačiū, kad suteikėte man šansą pakliūti į debatus.

 ♦ Direktorius Mantas_Impact taip pat yra šaunus žmogus. Tvirto charakterio, puikaus intelekto ir protinių sugebėjimų žmogus. Norėčiau tokio kolegos, bet nežinau, ar jis tokio kolegos kaip aš norėtų. Jo darbas firmoje yra atsakingas, reikalaujantis daug dėmesio ir pastangų. Matau, kad jis stengiasi firmai padėti pasiekti aukštumas.

 

6. Esu žmogus, turintis tikslą ir protinių sugebėjimų, mokantis rašyti ir detaliai dėstyti mintis. Esu rimtas, bet draugiškas. Su manimi susitarti problemų nebūna, nes nemėgstu ginčytis. Tai tiesiog ne mano lygis. Blogesnis už kitus esu turbūt tuo, kad esu šiek tiek nepastovus.

 

7. ♦ Esu moksliukas ir turiu akinius. Moksliukas reiškia, kad galiu mąstyti geriau už kitus ir galiu greičiau rasti tinkamą atsakymą. Esu rūpestingas ir nieko nepalieku neužbaigto - ką pradėjau, tą ir baigsiu. Domiuosi informacinėmis technologijomis bei daile, menu, muzika ir filmais. Esu užkietėjęs knygų skaitytojas, todėl minčių nestygsta. Taip pat domiuosi kas vyksta pasaulyje, todėl ne paslaptis, kad mėgstu skaityti žiniasklaidos portalus. Gyvenime mano pagrindinis tikslas yra sukurti įžymią IT kompaniją, kurios pagrindas būtų programinės įrangos kūrimas.

♦ Šiek tiek apie tai, kaip sugalvojau parašyti anketą į transporto direktoriaus postą:

Buvo 2013 metų, gruodžio mėn. pabaiga. Pagalvojau, kad atsibodo būti paprastu žaidėju ir reikia parašyti anketą į direktoriaus postą. Pradžioje nebuvau apsisprendęs į kokį darbą rašyti anketą ir tada pradėjau eksperimentuoti, kur aš galėčiau būti tinkamiausias... pradėjau nuo autoklubo, bet tai nebuvo skirta man. Tada medikuose pradirbau keletą algų ir supratau, kad šis darbas taip pat ne man. Ir galų gale, atėjau į transportą. Pradirbau čia nemažai algų ir supratęs, kad mano vieta čia puoliau rašyti anketą. Pirmasis blynas buvo iškeptas. Nesitikėjau, kad sulauksiu tokio didelio palaikymo ir štai, po 11 mėnesių patekau į debatus. Tikiuosi nenuvilti su šia anketa bei savo darbu.

 

 

 

Edd_Shiskin - (Anketa)

 

1. Mano įdėjos , kaip ir dėsčiau anketoje tai yra : suaktyvinti transporto firmos darbą , turiu vieną naują įdėja su šio darbo paaukštinimais, kurią tikrai norėčiau išbandyti jei tik gausiu šansą tapti šios firmos pavaduotuoju. Noriu pakoreguoti keletą svarbiu taisyklių, kurios daug ką nulemia šitame darbe, taip pat kaip ir savo anketoje sakiau, KEYBIND programa bus draudžiama,o darbuotojai baudžiami.
 
2. Darbuotojus skatinčiau premijomis, rengčiau  konkursus internete, ir pačiame žaidime kurie tikrai sukaustytų ne tik naujoką, bet ir  senbuvį ir jį norėtu laimėti visi, taip daryti stengčiausi kuo dažniau. Rengčiau susirinkimus ir asmeniškus pokalbius su darbuotojais, kuriais motyvuočiau juos labiau ir rimčiau žiūrėti į savo darbą ,taip manau jie suimtu save y rankas.
 
3. Kaip ir sakiau viskas bus nauja. Bandysiu įvest pora nauju taisyklių ,kurios išblaškys tapačią rutina ,žmonės galbūt labiau nores ši darba rinktis. Norėčiau įvesti ir rangų sistemą, bet daug žadėti negaliu, viskam savas laikas. Stengsiuosi darbą įvairinti visokiausiais būdais, metodais kurie man padėtų viską sutvarkyti.
 
4. Tai ne tik reikalinga ,tai yra būtinas dalykas visuose darbuose ,o ypač šiuose žmonių užmirštuose ,reikia kelti viska iš pelenų ir stengtis žmonėms rodyti ,kad ne tik skelbėjų ir teisėsaugos darbas įdomus!
 
5. Merai nėra labai senai išrinkti ,bet jų darbu nenusivyliau kaip ir dauguma kitų serverio žaidėju man manau pritartų, atlieka pareigas kaip priklauso ,nėra korumpuoti ir paperkami,o tai svarbiausia. Gerb. Direktorius Mantas_Impact tvarkosi puikiai kai liko vienas ,bet jam reikia pagalbos ,kurią tikrai galiu pažadėti jam teikti. O transporto darbas nelabai aktyvus ,kviesdamas TAXI pats matau, kad nelabai noriai dirbama.. todėl reikia kažka daryti.
 
6. Visi esame lygus, daug sakyti kad esu geras ar blogas negaliu, bet galbūt išsiskiriu galbūt savo charakteriu. Suprantu kai žmonės juokauja proto ribose ,bet esu ir rimtas atlikdamas savo pareigas. Esu gabus ,labai greit prisirišu prie naujų žmonių ,o tas labai svarbu. Mėgstu tvarka ir turiu gera aktyvumą tiek žaidime tiek internetinėje svetainėje.
 
7. Kaip ir atsakiau ankstesniame klausime. Esu draugiškas ,ištiesiu pagalbos ranka betkuriam paprašiusiam (nežinau tai gera ar bloga savybe) bet aš negaliu atsakyti „ne“ ,kai manęs prašo. Greitai randu bendra kalba su žmonėmis ir manau esu pasiruošęs padėto direktoriui šitame darbe!
 

 

 

Haroldas_Dark - (Anketa)

 

1. Idėja darbui? Norint parašyti išskirtinę įdėję, pakeitimą ar pasiūlymą reikia pakankamai ilgai mąstyti, apgalvoti kokie to pasiūlymo minusai ir pliusai, o tuomet - pateikti jį viešumai.  Asmeniškai, aš siūlyčiau sudaryti adekvačias sąlygas naujokams, kurie dirbą pirmą karta tokį darbą su pakvietimu. Stengtis supažindinti bei išdėstyti viso darbo su pakvietimo principus ir  algų sistemą. Atsakyti į naujų darbuotojų klausimus, nes nauji darbuotojai yra mūsų tolesnės firmos dabartis ir  ateitis, o be jų mes esame niekas.

 

2. Darbuotojų problemų sprendimai gali būti įvairūs : Video sukūrimas apie darbą, konkursų rengimai, piniginių premijų skatinimai, šie dalykai, man asmeniškai, yra labai primityvūs. Norint padidinti darbuotojų skaičių, negalima persistengti, kad tą skaičių  mes laikytume pertekliumi. Nes kuo daugiau darbuotojų, tuo koeficientai yra mažesni, bet be gausių darbuotojų, darbo kokybė ir našumas bus prastas. Todėl aš sakyčiau, kad darbuotojų skaičius turi būti pats aukso vidurys, kaip transporto firmai, tai 30darbuotojų, kurie būtų, kaip "universalūs kariai" spėja priimti iškvietimus "netrina" padangų be reikalo ir turi daugiau naud.balų negu minučių žiūrint į jų santyki. Vadinasi, mažo darbuotojų skaičiaus problema galima išspręsti priimat 30 universalių darbuotojų, kurie gali būti naujokai siekiantys geros darbo kokybės bei senbuviai, kurie viską žino ir gali susitvarkyti su transporto firmos darbu bei jo principu.

 

3. Rutina darbe yra dilema apskritai visame serveryje. Dėl jos dauguma žaidėju ir palieką serverį, ką kalbėti apie darbą. Norint pašalinti rutina darbe, reikia užsiimti netradicinėmis veiklomis firmoje. Pavyzdys, diena be jokių uniformų, atrodo gana primityvu, bet tai irgi yra šis tas. Diena, kai galime keisti darbinio transporto spalvas į bet kokias arba "Dušmanų" reidų diena - taksistai pasiskirstę intensyviosiose vietose lauks arba kitaip sakant "Campins" klientų, kurie noriai liptų į taksi (nekalbu apie HP, kalbu ir apie kitas vietas kaip Hotelis ar Kazino)

 

4. Premijos, asmeniškai, jei darbuotojas dirba tik dėl premijos, tai reiškiasi jis nėra tas "tikras darbuotojas", nes jis yra paveiktas tų premijų, kurios dalinai "atima" žmogų bei jo darbo suvokimą. Na, žinoma, asmuo gaunantis premijas įrodo, jog jis yra kažkuo įskirtinis ir rodo pavyzdį kitiems kolegoms, todėl sakyčiau, kad premijos yra naudingos tuomet, kai žmogus dirba proto bei saiko ribose ir iš jo darbo matosi, kad jis nori tos premijos.  Kalbant apie konkursus, tai juos norint surengti reikia daryti taip, kad visi jame galėtų dalyvauti, nes jei tarkim darysi transporto firmos konkursą su GFX darbais, tai norinčiu čia dalyvauti bus ganėtinai mažai, nes ne kiekvienas yra talentingas darant tokius darbus susijusius su GFX. Vadinasi, jei nori, kad konkursas darbo firmoje būtų reikalingas, reikia atsižvelgti į daugumą, kurioje galėtų laimėti vos ne kiekvienas, o pats konkursas būtų įdomus tiek rengėjui, tiek dalyviams.

 

5. Merai po kol kas galėčiau vertinti 10/10. Jie yra ganėtinai aktyvūs bei geba susitvarkyti su situacijom, kurios pasitaiko kelyje. Direktoriai taip pat yra ganėtinai geri. Na aišku būna, kad pavėluotai daro atrankas ar kita, bet jie irgi yra žmonės, jie turi savo gyvenimą bei savų reikalų, bet apibendrintai galiu sakyti, kad jie moka elgtis su pareigomis ir yra ganėtinai darbštūs. O transporto firma po kol kas nėra tokia tobula. Ją reikia dar ištobulinti, kad ji progresuotų ir darytų pažangą.

 

6. Negaliu sakyti, kad esu už kitus geresnis. Visi mes esame žmonės ir visi mes esame lygūs. Gal tiesiog mes skirtingai žiūrim į transporto direktoriaus pareigas. Vieni gal žiūri, kad tai yra pramoga, o kiti, kad tai yra rimtas dalykas  su kurio reikia elgtis gražiai ir atsakingai. Apie save negaliu sakyti, kad esu ponas tobulasis. Na taip gal nepažįstu tų serverio Dievų, kurie man padėtų įsiskverbti į aukštesnes pareigas, bet man patinka gauti pareigas tuomet, kai matau, kad net nesavi žmonės,ar  išvis nepažįstami balsuoja už mane tikėdamiesi iš manęs perspektyvos ir darbo vaisių, kurie būtų atnešti į kokį nors darbą.

 

7. Na pasakysiu tiek. Esu Haroldas (dauguma žino mane kaip Haroldas_Dark). Spalio 5d sukako 17metų. Esu Dabartinis Pasiūlymo ir Prisistatymo skilties moderatorius. Prisistatymo skiltį moderuoju nuo 2013m Balandžio 22dienos. Tikslas man išbūti iki 2015metų. Toliau žiūrėsiu ar likti man dar metus, ar ne. Gimtasis miestas Šiauliai. Einu į 11klasė, srautas - Humanitarinis. Nesu tiksliukas, esu linkęs labiau prie kalbų. Daugiau lygi ir nieko nebe pasakysiu naujo, nes nemažai apie save pasakiau ir anketoje, kurią rašiau į Transporto firmą.

 

 

 

Atsakymus į užduotus klausimus debatų dalyviai man turi atsiųsti asmenine žinute.

 

Debatai vyksta iki Lapkričio 22 dienos, linkius sėkmės!

 

Balsuodami turite pabrėžti, kokias pareigas užimate.

 

Už neargumentuotą nuomonę bus atimami taškai.


  • 0

#2
Renzo

Renzo

    Auksarankis

  • Užblokuotas
  • 3.857 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipėda, mogiliovas 420
  • Darbas:va
  • VIP:t
  • XP:43000

Renzo_Akanashi, modifikacijų skilties moderatorius.

Visi kandidatai žiauriai stiprus ir su kiekvienų sueinu gerai, kiekvienas yra vertas šio posto, dalinu savo 1 tašką, visiems 4iems po 0,25! Didžiausios sėkmės visiems!


  • 0

Modifikacijų skilties moderatorius nuo 2014-10-15 iki 2015-05-19.
Mechanikų direktorius nuo 2015-05-16 iki 2015-05-27.
0frPGTX.png
Viskas kas buvo, tas pražuvo, visi žmonės daro klaidas ir mokosi iš jų, taip pat aš padariau klaidą ir dabar mokinuos iš jos.
 


#3
Impact

Impact

    Viršila

  • Veteranas
  • 1.492 Pranešimai
  • Gyv. vietaUK
  • Darbas:Transporteris
  • VIP:Teip
  • ADMIN:Teip
  • XP:160k
  • Geriausias 2016 metų:Transporto direktorius!

Transporto direktorius - Mantas_Impact

 

Balsą skiriu Tomas_Rusas, vienas iš geriausių kandidatų į šią firmą. :) Sėkmės.


  • 0

#4
Guest_Oleg Ditkovskij_*

Guest_Oleg Ditkovskij_*
  • Svečias

Vladas Keinys - teisėsaugos direktorius, vaizdo medžiagų moderatorius

 

Savo balsą skiriu visiems keturiems kandidatams, negaliu apsispręsti, kuris verčiausias. Sėkmės. ;) 


  • 0

#5
Rytis_Silent

Rytis_Silent

    MĖSU NAIKINTOJAS

  • Ban apeliacijos
  • 5.847 Pranešimai
  • Recka
  • Darbas:Mesu naikintojas
  • XP:Visos xp
  • 2023 Metų geriausias:Verksnys
  • 2022 Metų geriausias:Verksnys

Mechanikų direktorius.

 

Savo balsą skirsiu Edd_Shiskin ilgai sieki posto net 7 menesius, anketa i transportą labai gera!


  • 0
Paveiksliukas


„Pasiduoti visada yra per anksti.“- Norman Vincent Peale

Niekuomet nelauk „tinkamo“ laiko, nes tokio niekada ir nebus.- Napoleon Hill

#6
Glen_Davis

Glen_Davis

    #2020/03 Never forget

  • Elitas
  • 5.798 Pranešimai
  • Geriausias 2020 metų:Gaujos Vadas
  • Geriausias 2016 metų:Skelbėjų direktorius!

Visi kanditai man nuostabus, aktyvus ir visa kita turi, visiem dalinu savo balsus. (Direktorius, Moderatorius)


  • 0

#7
Česka

Česka

    -

  • Elitas
  • 8.467 Pranešimai
  • 2021 Metų moderatorius:Forumo adminas!
  • Geriausias 2016 metų:Vagiu direktorius!
  • Laimėjo konkursą:Drift King

Mano balsai keliauja Rusui admin+moderatorius


  • 0
<p class="bbc_center">Untitled-4.gif</p><br><p class="bbc_center">tumblr_mc7hd9nGCr1qarea0o1_500.gif</p><br><p class="bbc_center"><span style="color:rgb(85,85,85);"><span style="font-family:tahoma;"><span style="font-size:10px;"><span style="background-color:rgb(247,247,247);">#2020/03 Never forget</span></span></span></span></p>

#8
Guest_Kipras_Easy_*

Guest_Kipras_Easy_*
  • Svečias

Chebra, pasakykit man koks tolkas dalint visiem kandidatam balsus po lygiai? Tas pats niekada nesikeikiu gaunasi, ar duodat visiem, ar ne duodat ne vienam, tai tik be reikalo tersiat tema.

Adminas, mastantis:
Visi taskai Rusui. Nors Edd irgi stiprus kandidatas - Rusas labiau vertas mano nuomone, ciuvakas su galva ant peciu, turintis ka pasakyt.


  • 0

#9
R. Gollumas^

R. Gollumas^

    Išrinktasis.

  • Veteranas
  • 1.818 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Kolega
  • VIP:Taip
  • XP:215k XP
  • Geriausias 2016 metų:Krovinių Transporto, Autoklubo direktorius !

Metu, ir direktorius:

Haroldas- Puikiai tvarkiaisi su moderatoriumi, atrodai gan puikus žmogus vienas stipresnių kandidatų tau skiriu 1t.

Edd- Senas žaidėjas žinantis puikiai serverį, mokantis bendrauti bei aktyvus, tau skiriu 1,5t.

Rusas- Mąstantis žmogus,patiko anketa, puikiai sugebi išreikšti savo mintis, manau įvestum į šia firmą naujovių, tau skiriu 1,5t.

Šaunus kandidatai, manau visi sutivarkytumet, sekmės bahuriukai.


Šį pranešimą redagavo Ryčkanius: 22 lapkričio 2014 - 14:42

  • 0

#10
Guest_Aurimas_Kolumbas_*

Guest_Aurimas_Kolumbas_*
  • Svečias

Administratorius bei Moderatorius.

 

Savo balsus atiduodu Edd_Shiskin esi rimtas bei su tavim bendrauju labiausiai ir seniausiai nei visi kiti kandidatai pretenduoji jau ilga laika tai turek mano balsus. Bei palinkesiu kitiems kandidatams sekmes.


  • 0

#11
Second.

Second.

    tik tak

  • Forumo dalyvis
  • 68 Pranešimai
  • Gyv. vietaten kur nera duxu
  • Darbas:b
  • VIP:n
  • XP:420

Moderatorius.

 

Atiduodu balsą - Clayton Torelli. Ilgai siekia posto, ir manau tikrai susitvarkysi.


Šį pranešimą redagavo Second.: 21 lapkričio 2014 - 19:18

  • 0

dawai sukos


#12
asite

asite

    dont care didnt ask also youre a male

  • Veteranas
  • 2.789 Pranešimai

Direktorė, moderatorė.

 

nors visi kandidatai protingi ir sumanūs, taškus paskirsiu geriausiam iš čia esančių draugui Clayton Torelli, kadangi su juo daugiausiai bendrauju ir labiausiai pažįstu iš visų čia esančių kandidatų, juo pasitikiu ir matau, kaip jis siekia šio posto.


  • 0

tumblr_pb24kbu4ro1xqv0llo1_400.png


#13
D.Longoria

D.Longoria

    Ahoy. :*

  • Forumo dalyvis
  • 625 Pranešimai
  • Darbas:b

Clayton_Torelli norėtusi rašyt tau balsą nors ir koks draugas esi, tačiau.. tas tavo nepastovumas, rašymas i kitus direktorius privedė kitam žmogui duot balsą, tad nepyk.. tą direktoriaus taškiuką duosiu Tomui_Rusui, tiesiog ką pažadės to nepaliks, manau yra vienas iš geriausių, sekmės kitiems.


  • 0

u22OmbT.gif


#14
peeWee

peeWee

    kiWis

  • Elitas
  • 2.358 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:b
  • VIP:n

Jau senai laikas tau, Matai, į direktorius brautis.:D Prisimenant nuo ko prasidėjo mūsų bendravimas ir kaip gražiai iki šiol sugyvenam.:3 Lengvai bendrauji ir gerą moliūgą ant galvos turi. Mano balsas Tomui_Rusui, myliu


  • 0

#15
Dallu^^

Dallu^^

    Dievas

  • Veteranas
  • 2.571 Pranešimai
  • Gyv. vietaSkuodas
  • Darbas:Zvejys
  • VIP:turiu
  • XP:50
  • Geriausias 2021 metų:Gaujos vadas

K.T. Direktorius 

BALSUOJA UŽ RUSA, RUSAI JUDI.


  • 0

5ENnMGU.png

GSF DIOS


#16
Subočius

Subočius

    Rimtas

  • Senbuvis
  • 374 Pranešimai
  • Darbas:b
  • XP:pliusminus

Gidų skilties moderatorius.

Balsą skiriu Rusui, už gerą bendravimą, susikalbėjimą, smegenų turėjimą ir daugybė kitų kriterijų. Sėkmės.


  • 0

YUxRNou.gif


#17
Guest_Johny_Elpaco_*

Guest_Johny_Elpaco_*
  • Svečias
Gaisrinės direktorius.
Taškai keliauja į Ruso sąskaitą už jo sėslumą, nuoširdų bendravimą ir šeip jis mldc :D
  • 0

#18
Guest_Marozas_*

Guest_Marozas_*
  • Svečias

Medikanu dirikanas,

 

Savo klyksma skyriu Rusui, nes siaip jis prase to balso, esam is tos pacios gaujos, todel ir reikia jam duoti balsa. Vopshim, cia is kandidatu nieko gero ner, berasant komentara, kazko niekada nesikeikiu pradejo galvoj kazkas rekt, niekada nesikeikiu. Tai va Rusiaskui balsas.


  • 0

#19

  • Svečias

Aurimas_Azteros - mąstantis, garbės direktorius, LSG Tinklaraščio moderatorius(bendrasavininkas).

 

Tomai, esi atkaklus ir patikimas žaidimo draugas, tavo elgesys, idėjos ir kiti veiksmai serverio žaidėjus tiesiog verčia raudonuoti, kad jie to nesugalvoja. Taip - sutinku tu tikrai vertas šio posto, bet tu ir taip turi daug palaikymo, todėl manau nesupyksi jeigu savo balsus atiduosiu kitam žmogui, neturiu nieko prieš ir linkiu visokeriopos sėkmės!  :)

 

Clayton_Torelli - man patiko tavo atsakymai, tavo ateities planai, tik turėčiau pastebėti, kad balų skaičiaus padidinimas padidins kolegų nusiteikimą vieni prieš kitus. Na mėgink tai suvaldyt! Visus savo balsus skiriu tau, nes tau labai trūksta palaikymo :)


  • 0

#20
Pinčia

Pinčia

    1337

  • Veteranas
  • 1.770 Pranešimai
  • Gyv. vietaLukiškės

Moderatorius - Vartaliotas.

 

Savo balsą skiriu Tomui Rusui!  Sėkmės.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)