Idomumas tame kad jie nenori del kazkokio zemes lopinelio bevercio pradet kara su visu vakaru pasauliu (Kuri aiskiai pralaimetu)
Kinai butu pries juos nes visai noretu dali sibiro atsipjaut sau, ta populiacija savo miskuose darbu turetu.
Mongolai irgi savo zemiu atsipjautu.
Japonai Kamchatkos regijona ATSIIMTU.
Kaliningradas Vokeciam, gal net nauja valstybe PRUSIJA gimtu.
Suomiai siaures Rusyna galetu pasiimt.
Conclusion : Rusai draugu neturi, NATO Saliu yra ne viena ir ne 2 (turbut suprasit kad ir ne NATO valstybes ^ vardinau)
Kas dabar niekada nesikeikiu? 
Na pirma, aš tave debilu nevadinau, antra jeigu nežinai Japonai palaiko Amerika o Kinai Rusiją, kolkas, žinau Kinija su Japonija daro tik dėl savo tikslu, bet žinai kas svarbiausia kad ta NATO viską pinigai daro, manai kodėl tas karas nesibaigia Ukrainoje? Gi pinigai viskas PINIGAI, gi lengvai galėtu bet kas išlaisvinti ja ir viskas, bet naudos nėr jiem, o už tai kad nesikištu ten kiti jiem dar pinigėliu numetė, gi viskas piniguose, Gal pamenat Libijos prezidentą Kadafį? Jeigu nepamenat biški priminsiu, buvo geriausias prezidentas, viską sutvarkė į gerą pusę visą šalį, viskas buvo gerai, iki tol kol kažkas (nepamenu dabar) paprašė kažko jo, o jis atsisakė(negražiai atsisake) na galvojo kad ji palaikys kitos šalys, nes tiek daug gero darbo padarė, nu ir ką? Nužudė jį, o kodėl gi nieks nepadėjo? Neužtojo? Ar kažkas panašaus, o gi darkarta pinigai, o jeigu tu,aš ar kažkas kitas tokių didelių pinigų neturi tai apie kažką kalbėt gali net ir nekalbėt
Okey davai skirstomes, nes tu man dar busi reikalingas kartais
O tai čia tuoj susipyksim, nepalaikau nei Rusus nei Lietuvius, tiesiog sakau lietuviai daugiau šudo mala liežuviu negu darbais