Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Michael_Mitty


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Guest_Michael'as Mitty's_*

Guest_Michael'as Mitty's_*
  • Svečias

1. Jūsų tikrasis vardas bei slapyvardis forume, buvę ir esami nick'ai žaidime (privaloma rašyti visus): taigi Sveiki esu Laurynas, serveryje žaidžiau dar prieš didįjį rr. Ir mano pirmasis nickas buvo lauris striker. Ir šios vasaros viduryje pasikeičiau į dabartinį Michael mitty.
2. Jūsų amžius: man yra 15 metų su biskiu
3. Jūsų skype kontaktai: laurynaskiselis
4. Idėjos bei minčių komplektas, praturtinantis Tinklaraštį. Pasidalinkite jomis: aš idėjų turiu begale, bet žinoma aš jas įgyvendinsiu po truputį. Pradžioje pabūsiu susipažinsiu su komandą, o vėliau pradėsiu kurti straipsnius kurie butu ne iš piršto laužti. Viską žino daugia mažiau likas
5. Lietuvių kalbos vidurkis (turint tamo paskyrą, padaryti nuotrauka) asmeniškai.
6. Pastraipa apie LSG Tinklaraštį (4-5 sakiniai): taigi LSG Tinklaraštis yra protingu ir kūrybingų žmonių grupelė kuri nesistengia lysti į šikną serverio valdžiai, bet ir per daug jos nekritikuoja jos ir daro viską su protu vadovaujami la iko ir azteros. LSG tinlkarščio straipsniai yra įdomus. Skaitomi lengvai ir greitai, taciau labai idomiai.Lsg tinklarastyje galima suzinoti daugybe idomiu naujienu. kurios padeda geriau suprasti serveri.
__________________________________________________________________________

P.s rašiau per tela kur auto klaviatūra.... gali būti nesąmoningu žodžių...


Šį pranešimą redagavo M.Mitty: 04 sausio 2015 - 16:05

  • 0

#2
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai
Patvirtinta!
  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)