Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

2015m. Sausio 13d. Mechanikų direktoriaus debatai [Baigėsi - Tomas_Like]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
24 atsakymai į šią temą

#1
Guest_Mantiens_*

Guest_Mantiens_*
  • Svečias

Debatuose balsuoti gali tik tą teisę turintys asmenys ( mąstantys, moderatoriai, direktoriai, garbės direktoriai, geriausi metų direktoriai, administratoriai ). Visi kiti už bereikšmius komentarus temoje bus baudžiami. Ne komisiją sudarančių žaidėjų komentarai bus trinami.

 

 

 

Etapo dalyviai

Tomas_Like

Renzo_Akanashi

Deny_Gangass

 

Klausymai užduoti debatų nariams.

1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai.

2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema?

3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe?

4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai mechanikų darbe reikalingi?

5. Dabartinių merų, mechanikų firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas.

6. Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis?

7. Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje).

 

 

 

Kandidatų atsakymai į klausimus

 

 

 

Tomas_Like - (Anketa)

 

1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai.
Šiame darbe rengsiu konkursus, kurie pritrauks daugiau žaidėjų į šį darbą. Pirmasis konkursas, kurį surengčiau tapęs direktoriumi taip būtų: "Geriausias, greičiausias mechanikų darbuotojas" . Jis vyktų taip: paklausčiau iš darbuotojų, kas norėtų dalyvauti, tada jiems duočiau pinigų, kad galėtų įvykdytį mano visiems tą pačią užsakytą paslaugą. Tada kviesčiau mechanikus ir kas grečiausiai viską padarytų tas laimėtų premiją ir geriausio, greičiausio mechaniko titulą.
2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema?
Darbuotojų trūkumą stengsiuosi spręsti konkursais, premijomis, bei antnaujinta rangų sistema.
3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe?
Darbuotojų gerą darbą užtikrinsiu, skatindamas juos, skirdamas premijas, o rutiną pamiršime mechanikų lenktynėmis, apmokymais. Tai tikrai praskaidrintų mechanikų kasdienybę, kai vyktų lenktynės su tomis pačiomis darbinėmis mašinomis.
4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai mechanikų darbe reikalingi?
Taip, nes tai didina susidomėjimą mechanikų darbu.
5. Dabartinių merų, mechanikų firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas.
Mechanikų firma dabar yra aktyvi, direktoriai puikiai atlieka savo pareigas, priekaištų jiems neturiu. Matau, kad didėja susidomėjimas šiuo darbu.
6. Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis?
Nenuvertinu ir kitų debato dalyvių,visi esame žmonės, visi lygūs, bet manau jog aš padaryčiau įdomiu konkursų, tuo manau ir būčiau geresnis, jog turiu labai daug įdėjų šiam darbui, kurias stengsiuosi įgyvendinti.
7. Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje).
Kalbant apie mane, esu ramaus būdo žmogus. Niekada nekeršiju žmogui ir nekenkiu jam, jei jis man nepatinka arba mes konfliktuojame. Dievas visiems atlygins už savo darbus. Neaukštinu savęs, nes tai menkas dalykas. Visada visiems stengiuosi padėti, kuom tik galiu, ištiesti pagalbos ranką, tai mano pareiga!

 

 

 

Renzo_Akanashi - (Anketa)

 

Sveiki komisijos nariai! Debatų anketą pradėsiu rašyt nuo 7 punkto, kad jūs garbiamieji komisijos nariai, plačiau įsivaizduotumet apie ką skaitot. Pradėkim..
Esu Renzo_Akanashi, šiame serveryje lošiau jau netgi 3 metus,  turiu daug maž 43.000 vnt patirities taškų. Iki spalio 15-os dienos, būvau paprastas žaidėjas serveryje, neužimantis jokių pareigų, šia diena gavau modifikacijų skilties moderatoriaus postą ir įrodžiau, kad buvau vertas šio posto ir puikiai atlykau savo pažadas. Pirma kart įstojas į mechanikų firmą iškart labai patiko šis darbas, po metų nusprendžiau parašyt anketą į mechanikų direktoriaus postą, kandidatuoju jau netgi  1,5 metų ir nežadu pasiduoti.
Dabartinio mero ir mechanikų firmos direktorius, visas darbas yra nuostabus, prisiminus kokia firma buvo prieš pora mėnėsių, darbe apie 15 darbuotojų, kasdien mini atrankos, žmonių nepritraukimas į darbą.. O dabar netgi direktoriams tenka užrakinti savo namo durys, kadangi, atvykusių atrankos dalyvių pilnai pakanka. Nuolatiniai konkursai, mechanikų aktyvumas, atgaivina serverį, anksčiau visi kviesdavo administratorį, kad jis suteiktu mechaniko paslaugą, o dabar viskas kitaip, aktyvi mechanikai visa diena, dėka firmos direktoriams.
Konkursų rengimas ir premijos, manau tai vienas iš svarbiausių dalykų, kuris pritraukia žaidėjus į šį darbą. Konkursai mano manimų turi būt rengiami tokie, kad paprasti žaidėjai negalėtu jose dalyvaut, turėtu įstot į mechanikų firmą, tai pritrauktu žaidėjus į šį darbą. Aukštos premijos – didelis darbuotojų skaičius, manau niekas neatsisakys papildamos pinigines sumos prie savo algos.
Visi kandidatai yra ligus, kiekvienas yra vertas šių pareigų, bet manau aš išsiskyriu tik tuo, kad įlgiausiai siekiu šio posto.
Įdėja 1. Atrankos  tobulinimas, antras etapas. Kaip viskas vyktu? Žaidėjai pateke į antrą etapą, turės važiot į iškvietimą ir kokybiškai atlykt savo darbą, aišku, kai esi firmos direktorius ir esi ne viena kart pravedęs atranką, ateitu dar daugiau įdejų. Įdėja 2. Darbuotojų susirinkimai, kiekvienas darbuotojas galės pasakyt savo nuomonę, apie firmos darbą, pasiūlyt direktoriams kažko naujo arba patart ką daro neteisingai. Įdėja 3. Atrankų diena daryt dvi atrankos, iškart po algų ~17:05 ir po sandėlių ~19:10, tokių būdų ateitu daugiau žaidėjų į darbą. Pakeitimas 1. Sutvarkyt mechanikų rangų sistemą, kadangi dabar jinai yra mirusi, dirbdamas darbe kelios algos nežinojau kokiame aš range, kadangi direktoriai užmiršo apie rangų sistemą ir nebestebi ją. 2. Naudingumo balų į 100min rinkimas, padidinčiau, kadangi į 100min surinkt 20naudingumo balų yra paprasta,  padidinčiau iki 25-30. Kokia iš to nauda firmai, bei serveriui? Didesnis kaoficentas, aktyvesnis mechanikų darbas. Pasiūlymas 1. Reikalaučiau iš serverio valdžios naujos mechanikų bazės. Manau būtų įmanoma ir sukūrt baudos aikštelę, kur bus tempaimos visos mašinos, negrąžiai priparkuotos. Žaidėjas norintys atsiimt savo transporto priemonę, turėtu sumokėt piniginę sumą, jei jis norėtu paimt mašiną prie savo darbo pickup‘o, jam neleistu arba privalėtu mokėt dvigubą didesnį mokestį, bet tai ne man spręst, o valdžiai. Aišku ateitu dar įvairių įdėjų, kai esi praleidęs darbe gana įlgą laiką.
Darbuotojų trūkumas – tai vienas iš baisiausiu dalykų firmoje, dėl kurio firma gali numirt. Konkursų darymas, premijų išrašymas, atrankų paįvairinimas, darbo paįvairinimas ( Susirinkimai, maloni atmosfera racijoje, nauji dalykai darbe), aukšti kaoficentai, viskas tai pritrauks žaidėjus į mechanikų firmą.
Dėkingas, kad perskaitete visą debatų anketą iki galo. Pagarbiai Renzo_Akanashi.

 

 

 

Deny_Gangass - (Anketa)

 

1. Buna atvejei kai tave iskviecia naujokas papraso uzpilt masinai degalu, pakrauti akumuliatori arba sutaisyti varikli, bet deja pas naujokus dazniausiai nebuna pinigu, tai galima butu ivesti taisykle, kad naujokui iki 1000xp butinius dalykus (tokie kaip fix,akumas ir degalai), butu privaloma daryti nemokamai arba uz puse savikainos.
Isimtys: naujokas tuo piknaudziauja arba mechanikas neturi pakankamai pinigu.
Ideju daug papasokoti negaliu, jie bus pildomi ziurint i mechaniku darbo problemas.
2. Sioje vietoje mus gelbes mini atrankos, kurie pades surinkti tinkama darbuotoju skaiciu.
3. Geras darbas firmoje: Grieztas tvarkos priziurejimas, apsauga nuo uzgrobeju (buna atvejei kai uzgrobia mechaniku baze).
Uztikrinta nepasikartojanti rutina darbe: Tam ir bus rengiami renginiai skirti mechanikams, vyktu keliones ir tokie rengniai kaip"Diena butinos pagalbos", arba akcijuos kaip skelbejuose.
4. Taip reikalingi, butent jie panaikins rutina darbe ir privilios daugiau darbuotoju pas mus ir atsiras konkurencija tarp mechaniku kad tapti geriausiam.
5. Darbai geri, bet vistiek kazko visalaik truksta, gal nauju ideju arba laiko.
6. Geresnis esu tuom kad nepasiduodu, siekiu savo. Esu labai draugiskas zmogus, kuris visada pades bedoje, isklausys ir pades.
Blogesnis esu tuom kad turiu bloga praeiti koja pakiso noras tapti geriausiu is visu, bet kad tapti nesinorejo daryti daug, tam ir sugalvoti cheatai. 
Nors anksciau daug cheatinau, bet negaliu pasakyti kad cheatus naudojau tam kad pakenkti zaidejams, su jais daznai padedavau kai administracijos nebuvo arba buvo uzimta. 
7. Deny Gangass, pagrindinis mano vardas zaidime. Realiame gyvenima esu Dima, cia rusiskas vardas, kuris reiskia kad esu rusas. Jei gausiu pareigas turbut busiu PIRMAS RUSAS gaves kazkokias pareigas siame serverije. Turejau daug sansu tapti mechaniku, pasikeisti i geraja puse, bet tai supratau velai. Dabar atsirado sansas viska pakeisti ir irodyt LSG vaikams, kad net "Cheatu masteris", gali pasitaisyti, gauti pareigas ir nenuvilti tuos kurie tave isrinko. Nors jau tai irode visiems zinomas Povilas_Marozas, bet as pats sau irgi tai noriu irodyt.

 

 

 

Atsakymus į užduotus klausimus debatų dalyviai man turi atsiųsti asmenine žinute.

 

Debatai vyksta iki Sausio 13 dienos, linkius sėkmės!

 

Balsuodami turite pabrėžti, kokias pareigas užimate.

 

Už neargumentuotą nuomonę bus atimami taškai.

 

Balsų prašymas susilauks gėdos bei tam tikrų sankcijų.


  • 1

#2
R. Gollumas^

R. Gollumas^

    Išrinktasis.

  • Veteranas
  • 1.818 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Kolega
  • VIP:Taip
  • XP:215k XP
  • Geriausias 2016 metų:Krovinių Transporto, Autoklubo direktorius !

Direktorius, Metų direktorius.

 

Renzo - Senas vilkas, labai ilga laika siekantis šio posto, ir tai parodo jog nėra koks pašlemėkas ir yra kantrus, mokantis išlaukt tai kas jam skirta. Skiriu tau 2taškus.

 

Tomas Like - Greitai sužibėjai, protinga asmenybe, mokanti puikiai bendrauti suprasti. Vienas iš normalesnių kandidatų. Tau tai pat skiriu 2taškus ir sekmės.


  • 0

#3

  • Svečias

Aurimas_Azteros/Aleksandar_Belov - mąstantis, garbės direktorius, metų direktorius, moderatorius, administratorius.

 

Visus savo balsus atiduodu Tomas_Like, dėl jo iniciatyvumo ir pastangų tam tikrose veiklose.


  • 0

#4
Guest_Oleg Ditkovskij_*

Guest_Oleg Ditkovskij_*
  • Svečias

Oleg Ditkovskij | Moderatorius, mąstantis, direktorius

 

Savo visus balsus skiriu Tomui_Like. Šis puikus žmogutis parodė, kaip gali susitvarkyt su gana rimtu dalyku - LSG Tinklaraščiu. 

 

Kiti kandidatai - Deny_Gangass - per daug esi prisidirbęs, be šansų tau manau, Renzo_Akanashi - vėl susigadinai debatus. Gaila.


  • 0

#5
Česka

Česka

    -

  • Elitas
  • 8.467 Pranešimai
  • 2021 Metų moderatorius:Forumo adminas!
  • Geriausias 2016 metų:Vagiu direktorius!
  • Laimėjo konkursą:Drift King

Administratorius, garbes/metu dealeriu direktorius, moderatorius, mastantis.

 

Visi kandidatai yra maladec ir tikrai sunku apsisprest.

 

Taigi savo balsus skyrsiu Deny_Gangass. Kodel? Visi sakot, kad gauna banu uz cheat ir t.t. Bet ar jus bandet su juo bendraut ir suprast, kad zmogus is tikro yra kitoks, nei visi yra susidare apie ji nuomone. Manau ne. Paiimk, kaip pavizdy mane ir Maroza. Koki suda mes serve darem, kiek - visiem zaidejam buvom padare. Bet sugebejom islipt, iki rimtesniu pareigu.


  • 0
<p class="bbc_center">Untitled-4.gif</p><br><p class="bbc_center">tumblr_mc7hd9nGCr1qarea0o1_500.gif</p><br><p class="bbc_center"><span style="color:rgb(85,85,85);"><span style="font-family:tahoma;"><span style="font-size:10px;"><span style="background-color:rgb(247,247,247);">#2020/03 Never forget</span></span></span></span></p>

#6
Glen_Davis

Glen_Davis

    #2020/03 Never forget

  • Elitas
  • 5.798 Pranešimai
  • Geriausias 2020 metų:Gaujos Vadas
  • Geriausias 2016 metų:Skelbėjų direktorius!

Direktorius, metu direktorius, moderatorius, adminas.

 

Skiriu 4 taskus Tomui nes zmogus tikrai matosi malonus, stengesi, nesamoniu nedaro.

 

Skiriu 2 taskus Renzo vien del to duodu nes ilgai lauki, bet daugiau neduosiu nes krc nesamones pastaruoju metu pradejai daryt

 

Skiriu 1  taskus karoc irgi tai pat lauki tai irgi duosiu tiek.


  • 0

#7
Haroldas_Dark

Haroldas_Dark

    Palikęs Projektą

  • Veteranas
  • 1.298 Pranešimai
Moderatorius Haroldas Dark

Savo taškus 0,5, jei neklystu, atiduodu Tomui Like. Žmogus gebantis rišliai mąstyti. Susitvarko su savo esamomis pareigomis. Išlieka savimi ir nepasikelia gaudamas aukštesnes pareigas.
  • 0

#8
Guest_Carillo_*

Guest_Carillo_*
  • Svečias

Moderatorius, direktorius - Fernando_Carillo.

 

Savo visus galimus taškus skiriu Tomui Like. Dėl ko jam? Mano akimis tu esi puiki asmenybė ir tavo jėgomis pasitikiu visu 100 procentų.


  • 0

#9
Pinčia

Pinčia

    1337

  • Veteranas
  • 1.770 Pranešimai
  • Gyv. vietaLukiškės

Moderatorius Italas (Dievaz).

 

Savo balsą atiduodu už Deny Gangass. Žmogus turintis galva ant pečių, linksmas, bendraujantis. Ankščiau truputį maldavo šūdą, bet šio metu jis pasikeitęs visu 100 proc. Ir manau tikrai nenuviltų mūsų.


  • 0

#10
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė

Moderatorė Mante_Guavera

Savo balsą atiduodu Tomas_Like. Žmogus tikrai protingas, apgalvojantis veiksmus. Susitvarko su LSG Tinklaraščiu, susitvarkys ir su direktoriaus postu, tikrai nenuviltų. Mano balsas keliauja Tomui.

Kiti nesupykite ir nenusiminkite, debatuose tik įrodote, kad einate savo tikslų link.


  • 0

#11
Guest_Coxenzo_*

Guest_Coxenzo_*
  • Svečias

Moderatorius + Mastąnčiųjų forumo narys.

 

Atiduodu savo visus balsus Deny_Gangass. Už originalumą, pasikeitimą į gerąją puse per greita laiką. Patinka, kad sugebi rašyti ir dėstyti mintis būdamas rusakalbis. Sėkmės, palaikom tave visi Italai keturiom.


  • 0

#12
Martynaz Winstonz

Martynaz Winstonz

    Rimtas

  • Veteranas
  • 353 Pranešimai
  • Darbas:d
  • VIP:t
  • XP:50000

Mediku direktorius

 

Savo balsą atiduodu Deny_Gangass jam atiduodu nes rimčiausias kandidatas, nors ir gaudavo ban už čytus gal žmogus pasitaisys reikia ir jam suteikti šansą padirektoriauti.


  • 0

Pasiekimai serveryje:

  • Medikų direktorius 2x
  • Transporto direktorius
  • Nekilnojamo turto agentų direktorius | Garbės direktorius.
  • Dabartinis teisėsaugos direktorius.

#13
Guest_Tony_Martin_*

Guest_Tony_Martin_*
  • Svečias

Moderatorius,Direktorius,Administratorius,Garbės direktorius,metų direktorius 

 

 

Tomas_Like - Protingas žmogus,siekiantis posto bei labai stebinantis mane savo darbais :)  Sekmės

Renzo_Akanashi - Matos,kad tikrai nori šios posto ir ilgai nepasiduodi. Reiktu susitvarkyt tik su laikinais savo pykčio protrūkiais :) Sekmės :)

 

Deny_Gangass - Matosi taip pat,kad nori šio posto,visi yra padare tų klaidų,bet visi turi teise taisytis ir kilti aukštyn. Beto esi padėjes vest atranką. Tik šioks toks pasigedimas tavęs man pretendavime į direktorius.

 

Taškus dalinu visiems kandidatams ir palinkėsiu sekmės naujose pareigose kas jas gaus :)


  • 0

#14
Hailexas

Hailexas

    -

  • Forumo dalyvis
  • 3.440 Pranešimai
  • Darbas:b
  • VIP:t

Direktorius || Moderatorius.

 

Greičiausiai tai sunkiausias apsisprendimas,nes visi kandidatai yra tiesiog nuostabūs ir kiekvienas iš jų.

 

Tomas Like - Tiesiog nuostabus žmogus galėčiau rašyti daug daug,bet tieiasog palinkėsiu tau sėkmės seni mldc esi.

 

Deny Gangass - Labai malonu pabendrauti,esi patikimas žmogus,visada ieškantis teisybės manau tu irgi vertas šių pareigų.

 

Renzo Akanashi - labai ilgai sieki šio posto,su tavim bendrauju daugiausiai ir žinau,kad tikrai vertas esi,bei mldc žmogus.Visad padedi bėdoje,ir rodai dideli atsidavimą šiam darbui.

 

Tikrai apsispręsti yra labai sunku,nes kaip ir minėjau kiekvienas kandidatas yra to vertas,tad tiesiog savo visus balsus duodu visiems trims kandidatams.Sėkmės visiems nepateksit - nenusiminkit bus dar proga.Kiekvienas iš jūsų yra pasiekęs labai daug ir būti debatuose yra jau rimtas žingsnis prie Direktoriaus posto. :)


  • 0

#15
Renzo

Renzo

    Auksarankis

  • Užblokuotas
  • 3.857 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipėda, mogiliovas 420
  • Darbas:va
  • VIP:t
  • XP:43000
Moderatorius.

Savo balsą skyriu Deny_Gangass įlgai sieki šio posto, visada gali būt rimtas, protingas, draugiškas. good luck.
  • 0

Modifikacijų skilties moderatorius nuo 2014-10-15 iki 2015-05-19.
Mechanikų direktorius nuo 2015-05-16 iki 2015-05-27.
0frPGTX.png
Viskas kas buvo, tas pražuvo, visi žmonės daro klaidas ir mokosi iš jų, taip pat aš padariau klaidą ir dabar mokinuos iš jos.
 


#16
Матвеюсь!

Матвеюсь!

    Rimtas patarėjas

  • Forumo dalyvis
  • 946 Pranešimai
  • Gyv. vietaBiržai.
  • Darbas:kr
  • XP:labai daug
  • Geriausias 2016 metų:Gaisrinės direktorius!

Direktorius, Metų direktorius.

 

Renzo atiduodu abu balsus jam nes jis to nusipelne :) ilgggai sieke sito posto,daug del jo padarytu tikrai palaikau jį ir ne ką kitą.


  • 0

Kas nemąsto tas dirba - o kas dirba tas merso geliko nevairoja , dawaj kenty , eta bil Mats Stela.


#17
Henry_Tomasino

Henry_Tomasino

    Administratorius

  • Veteranas
  • 1.793 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Visų galų meistras
  • VIP:Vipas
  • XP:100000

Mechanikų direktorius.

 

Savo balsus paskirstau visiems pretendentams,manau esate visi nusipelnę šio posto ir su kiekvienu iš jūsų norėčiau kartu valdyti mechanikų firmą.


Šį pranešimą redagavo Henry_Tomasino: 11 sausio 2015 - 16:59

  • 0


#18
Miron_Tagirovich

Miron_Tagirovich

    1337

  • Veteranas
  • 387 Pranešimai
  • Gyv. vietaViva La Vilnius
  • Darbas:ba

Vladimer_Belov | Mąstantis.

 

Savo balsa skiriu Tomas_Like. Šis puikus žmogus parodė koks jis nuostabus yra, susitvarke su gana rimtu dalyku - Tinklaraščiu.


  • 0

KB2CHSg.jpg


#19
Valdas Stonkus :3

Valdas Stonkus :3

    ••Auksarankis.••

  • Elitas
  • 11.179 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius.
  • Valdas Stokus
  • Darbas:Laisvo oro direktorius
  • VIP:Yra.
  • ADMIN:Taip.
  • XP:810.000
  • Valdas_Stonkus
  • 2023 Metų direktorius:Meras!
  • 2023 Metų geriausias:Baneris
  • 2022 Metų geriausias:Nolaiferis
  • 2021 Metų Direktorius:Nekilnojamojo turto agentų
  • Geriausias 2021 metų:Baneris/Noliferis
  • Geriausias 2018 metų:Naujokų Verbuotojas
  • Laimėjo konkursą:Mechaniku
  • Rekordų savininkas:Administratoriaus minutės, Narkobaronas (Sėklos)
  • Valdas Stonkus

Transporto Direktorius.

 

Visus savo balsus atiduoda Deny_Gangass. Nes yra jis rimtas zmogus ir turi ant piecu galva o ne arbuza. Deny nenuvilk, pirmin!


  • 0

6c53831d35b9dd978091eb849e4387a1323.png

d616e0ad17a367b3be97a67c2270a240905.png


#20
Subočius

Subočius

    Rimtas

  • Senbuvis
  • 374 Pranešimai
  • Darbas:b
  • XP:pliusminus
Direktorius, moderatorius

Renzo - pasidariai žiaurus savanaudis, ieškai naudos tik sau, nelabai supranti kaip kai kuriose situacijose reikia elgtis.

Deny - tie tavo pasisakymai kartais žudo, bet šiaip esi šaunus žmogus, gaia šį kart papuoliai su labai rimtu kandidatu.

Tomai! - skiriu Tau visus savo taškus dėl ko žinai pats, todėl neverta vėl čia pasakot. Sėkmės
  • 0

YUxRNou.gif





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)