Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

2015m. iki sausio 27d. Autoklubo direktoriaus debatai [Baigėsi - Matteo_Denaro]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
31 atsakymai į šią temą

#1
Guest_Mantiens_*

Guest_Mantiens_*
  • Svečias

Debatuose balsuoti gali tik tą teisę turintys asmenys ( mąstantys, moderatoriai, direktoriai, garbės direktoriai, geriausi metų direktoriai, administratoriai ). Visi kiti už bereikšmius komentarus temoje bus baudžiami. Ne komisiją sudarančių žaidėjų komentarai bus trinami.

 

 

 

Etapo dalyviai

Mante_Guavera

Tim_Anthony

Vladik_Raketa

Matteo_Denaro

 

Klausymai užduoti debatų nariams.

1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai.

2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema?

3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe?

4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai autoklubo darbe reikalingi?

5. Dabartinių merų, autoklubo firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas.

6. Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis?

7. Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje).

 

 

 

Kandidatų atsakymai į klausimus

 

 

 

Mante_Guavera - (Anketa)

 

• Idėjos – surengti įvairius konkursus visai autoklubo firmai ar netgi paprastiems žaidėjams kas būtų susiję su autoklubu. Ieškoti darbuotojų nesutarimo, problemų  priežasties. Stengtis išlaikyti kuo aktyvesnį ir draugiškesnį kolektyvą.
• Darbuotojų trūkumo manau dabar kaip ir nėra, bet jei jis atsirastų kaip ir minėjau jį spręsčiau konkursais, premijomis. Kadangi būtų duodami papildomi pinigai už dalyvavimą konkurse, naudingumo balus, žaidėjus trauktų darbas.
• Geras darbuotojų darbas bus užtikrintas bausmėmis taisyklių laužytojams. Nebus piktnaudžiautojų – nebus nesutarimų. Nepasikartojančiai rutinai bus kuriamos naujos, įdomios kelionės, leidžiamos kuo galima įvairesnės, ne viena ir ta pati.
• Premijos ir konkursai autoklubo firmai žinoma reikalingi, tai pritrauks serverio žaidėjus į autoklubo firmą.
• Dabartinių meru darbas išties puikus, na, kad ir Gerb. A. Kolumbas nesenai gavo mero pareigas, bet jau spėjo įrodyti, kad moka susitvarkyti. Na o ką bešnekėti apie Gerb. M. Most, manau visi matote jo pastangas ir rezultatus. Nesu labai kritiška, bet čia ir nėra ko kritikuoti, autoklubo firmos ir dabartinių direktorių darbas gana geras, na gal šiek tiek trūksta kelionių įvairumo.
• Nemėgstu lyginti žmonių, nes vis tiek kiekvienas žmogus yra kažkuo išskirtinis, kiekvienas turi savo sugebėjimų, talentų ir panašiai. Ko gero nei vienas, nei kitas nesame nei geresni, nei blogesni. Na bet jei labai būtina atsakyti į klausimą išsamiau, tai tik tiek, kad galbūt nemėgstu susišaudymų, kaip kai kurie debatų dalyviai, apmąstau kiekvieną savo žingsnį prieš darydama kažką. Daugiau neturiu ką pasakyti, nes kaip minėjau kiekvienas žmogus yra kažkuo išskirtinis.
• Esu gana gilių pamąstymų asmenybė, visada pamąstau, nesvarbu apie ką ir kas tai bebūtų. Žinoma nėra taip, kad nebūčiau kartais ir linksmas žmogus, bet juokauti reikia su saiku, kad nebūtų iš to juoko ašarų vėliau. Kaip ir kiekvienas direktorius manau esu su galva ant pečių, taipogi tiek realybėje tiek žaidime mėgstu tvarką. Nemėgstu melagių, dviveidžių ir taisyklių laužytojų. Mėgstu naujoves. Daugiau pabendravus su manimi, gali mane pažinti daugiau, tai šiam kartui tiek.

Pagarbiai Mante_Guavera.

 

 

 

Tim_Anthony - (Anketa)

 

Sveiki, būkim draugiški ir perskaitom nuo pradžios iki galo.

Autoklubo pakeitimai: Dabar autoklube į motomanus priimama po dviejų algų, mano manymų reiktų priimti tada, kai jie pasiekia kažkokį tai nustatyta naudingubo balų skaičių, aišku jis neturėtų būti menkas. Visi taisyklių pažeidimai būtų žymimi TIK 1/1, kad nebūtų jokių problemų. Pasiūlymai: Leisti padidinti kelionių check point'ų skaičių, nes norėtūsi ir dar daugiau neįveikiamų kelionių. Darbuotojų trūkumo problema būtų sprendžiama: daroma daugiau nuolaidų darbuotojams (nieko naujo čia nėra, tačiau) : daugybė konkursų, kurie pritrauks dar daugiau žmonių, visokiausios premijos, tačiau darbuotojų problema nėra tokia aktuali autoklube. Geras darbuotojų darbas, bus užtikrintas griežtumu, bet kartu ir draugiška atmosfera, nes ir direktorius gali būti draugas. Kad darbe nebūtų pasikartojanti rutina, kiekvieną dieną atsirastų vis naujų ir vis įdomesnių kelionių, per kurias žaidėjai tikrai nenuobodžiaus, ir domėsis naujais kelionių keleliais. Autoklube kaip ir kiekviename darbe yra reikalingos premijos. Tačiau norėčiau, kad būtų įgyvendinamas dar vienas finansavimas: Tai, kad direktorius galėtų duoti pinigėlių naujokams kurie neseniai įsidarbino ar šeip nepasiturintiems, kad galėtų nusipikrti ( bakelį, raktą, ar turėti šiek tiek ant mašinos ar motociklo sutaisymo). Kaip ir minėjau konkursai pritraukia darbuotojus, tai jų reikia daug. Merai dirba nepriekaištingą darbą (tačiau aš kartais jų sprendimų tiesiog nesuprantu, in my opinion). Autoklubo firma vertinu 10/10 nėra jokių priekaištų, (tačiau gal kažko nepastebėjau). Hmm direktoriai: Daniela Defo: Nepriekaištingas aktyvumas, bendravimas su darbuotojais ir t.t. labai puiki direktorė! Vikcius Moretti: Tiesa bado akis, tačiau neaktyvumas yra didžiausia direktoriaus problema, nes pastaruoju metu nei atrankos, nei algos.., ir nelabai teko su juo bendrauti tad tiek. Iš kitų debetų dalyvių mano nuomonę galiu išsiskirti : Labai dideliu aktyvumu (kurio tikrai reikia autoklubui, bendravimas su naujokais (tiesiog miela širdžiai išlaikyti naujoką serveryje ilgam laikui jam padedant), įdėjų krepšys taip pat labai didelis, na aišku su laiku jis vis didės, na ir begalinis draugiškumas su visais koks jis bebūtų, gal tai netiesa tačiau aš nenuleidžiu kartelės ir taip manau. O blogesnis, net nežinau kuo, laikas parodys. Kad ir kiek klaidų darysiu, aš taisysiuos ir mokysiuos iš savo klaidų, nors ir bus sunku, aš eisiu į priekį sukandęs dantis ir nepasiduosiu, mane peiks to neįrodę, aš nekreipsiu dėmesio ir būsiu aukštai iškėlęs galvą, niekada nepaliksiu firmos ar darbuotojo bėdoje, visi mes žmonės, visi mes klystame.

Ačiū, kad skaitėte.

 

 

 

Vladik_Raketa - (Anketa)

 

Taigi,sveiki Idejos-Butu pakoreguoti rangu sistema arba,kaip ir minėjau ankėtoja padaryti koki konkursa menesio arba savaitės geriausias darbuotojas.. Na,manau su darbuotoju stoka,nebūtų daug problemų,nes visgi čia labiau naujoku darbas nei senbuviu,tad manau būtų nesunkiai imanoma išspresti šią problemą! Taigi,darbuotoju kaip ir minėjau naujokai manau eis i darba,labiau jei pamatys jog rengiu kas savaitini geriausio darbuotojo konkursą,ir jie atėja i firma stengsis dalyvauti kelionėse,ir mažiau kelti min,nes nores laimėti ir gauti daugiau pinigėliu prie algos. O,dėl kelionu tai mana esu gan per daug aktyvus,tad keliones rengsiu beveik visą diena :)Taip,pagal mane reikalingi,ta prasme,jog reikia pritraukti daugiau darbuotoju i firma,kaip Los santos vagos gaujos pavaduotojas bandė pritraukti i gauja žmoniu siulydamas po 5k už diena...Merai,puikus abu Mantis_Most,kaip visalaik dirba tiesiog stebinamai savo,darba na,o aurimas dar manau taip puikiai isivažiaves nėra,bet i ji dedu daug vilčių. Direktoriai,labai puikus su Daniela_Defo gan neblogai sutariu,ji puikiai atlieka savo darbą ir laikosi taisykliu na,o apie Vikcius_Moretti,neturiu nieko prieš,bet tiesiog ji giriu už toki kantruma ir ilga buvima Autoklubo direktoriaus kėdėja. Na čia klausimas nelabai man,o tiems kurie dės i mane viltis. Bet visgi manau išsiskiriu aktyvumu,gan neblogu bendravimu su LSG chebrantais.O,taip na esu žmogus kaip ir visi autoklubo kandidatai,turiu 16,beveik 17metu,nežinau ar mamytė ar tėvelis pavadino Luku,tad dėl vardo nesigailiu.. Biškuti užsiimu sportu,bet pilnavertiškai sportuoti trugdo žalingi ipročiai,nors dar ir nedaug,metų turiu,bet kaip ir visas lietuvoas jaunymas ir pageriu ir rūkau.. Tad tokia ir būtų mano anketėle.

 

 

 

Matteo_Denaro - (Anketa)

 

1. Kazkodel nebevyksta konkurso kaip anksciau. Pradesiu kurtu konkursus su idejimois, kaip skatintini cia eiti dirbti.

2. Daugiau kelioniu tai didesnis kofas, kuo didesnis kofas tuo daugiau zaideju nores cia ateiti

3. Esu aktvyus, todel daznai darysiu keliones. Naujos mano kurtus idomios keliones.

4. Premijos visada reikalingos uz gera darba.

5. Nu negi as pasakyciau kad lievas

6. Su visais sutariu, daug pazystamu, esu zinomes serveryje, kviesiu dirbti savus i savo darba nores dauguma nes ju pazystamas bus direktorius

7. Darau nesveikus rekordus.

 

 

 

Atsakymus į užduotus klausimus debatų dalyviai man turi atsiųsti asmenine žinute.

 

Debatai vyksta iki Sausio 27 dienos, linkius sėkmės!

 

Balsuodami turite pabrėžti, kokias pareigas užimate.

 

Už neargumentuotą nuomonę bus atimami taškai.

 

Balsų prašymas susilauks gėdos bei tam tikrų sankcijų.


  • 1

#2
Martynaz Winstonz

Martynaz Winstonz

    Rimtas

  • Veteranas
  • 354 Pranešimai
  • Darbas:d
  • VIP:t
  • XP:50000

Medikų direktorius.

 

Savo balsą atiduodu Vladik_Raketa mano manymu geriausias kandidatas ir įdėjo daug pastangų jog gautų šį postą.


  • 0

Pasiekimai serveryje:

  • Medikų direktorius 2x
  • Transporto direktorius
  • Nekilnojamo turto agentų direktorius | Garbės direktorius.
  • Dabartinis teisėsaugos direktorius.

#3
Guest_Michael'as Mitty's_*

Guest_Michael'as Mitty's_*
  • Svečias

M.Mitty Gaisrininku direktorius.

 

 

Savo balsa atiduodu Mantei_Guavera ir matteo_denaro

 

 

Mante aktyvi, linksma, bendraujanti. Patiko man jos idejos, kurias ji tikriausiai igivendins.O matteo ciuvas parases geriausia anketa per visa lsg serverio istorija, bet pats yra bendraujantis.

 

Sekmes visiems kandidatams


  • 0

#4
Limorius

Limorius

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 517 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipeda
  • XP:~~~~

Minde_Limore Krovinių transporto direktorius

 

 

Savo balsą atiduodu Tim_Anthony

 

 

Manau jis ives griežtą tvarką ir taipat patiko jo pasiulymas apokėti keliones išlaidas.


Šį pranešimą redagavo Minde_Limore: 25 sausio 2015 - 21:10

  • 0

862fcbbdf563aaddb2e752cac50746ed853.gif


#5
Česka

Česka

    -

  • Elitas
  • 8.467 Pranešimai
  • 2021 Metų moderatorius:Forumo adminas!
  • Geriausias 2016 metų:Vagiu direktorius!
  • Laimėjo konkursą:Drift King

Joe_Vega: adminas/modertaorius/metu bei garbes dealeriu direktorius/mastantis ir t.t.

 

Savo balsa duodu Matteo_Denaro, zmogus nemalantis sudo visa laika laikosi duot zodzio ir nepaves. Labiausiai jis tiktu autkolubui dabar.


  • 1
<p class="bbc_center">Untitled-4.gif</p><br><p class="bbc_center">tumblr_mc7hd9nGCr1qarea0o1_500.gif</p><br><p class="bbc_center"><span style="color:rgb(85,85,85);"><span style="font-family:tahoma;"><span style="font-size:10px;"><span style="background-color:rgb(247,247,247);">#2020/03 Never forget</span></span></span></span></p>

#6
Guest_Tony_Martin_*

Guest_Tony_Martin_*
  • Svečias

Tony_Martin - Administratorius,moderatorius,garbės/metų direktorius.

 

 

 Mante_Guavera.- Labai tinkamas kandidatas,patinka man tavo straipsniai,esi tikrai protinga asmenybė. 

 

 Matteo_Denaro - Linksmas,padedantis bei turintys savo interesus. Manau gavęs šias pareigas turėtum susiimti ir gerai atlikti savo darbą..

 

Savo balus dalinu abiems kandidatams.

 

Sekmės kitiems kandidatams :)


Šį pranešimą redagavo Tony_Martin: 25 sausio 2015 - 12:13

  • 0

#7
Guest_Oleg Ditkovskij_*

Guest_Oleg Ditkovskij_*
  • Svečias

Oleg Ditkovskij - direktorius, moderatorius, mąstantis

 

Visus savo turimus balsus atiduodu Vladik_Raketa. Noriu pamatyti, ko vertas. Sėkmės kitiems kandidatams.


  • 0

#8
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai
Tomas_Like - moderatorius.

Buvo labai sunku apsipręsti, nes visi esate geri kandidarai į šį postą, tad nusprendžiau savo balsą dalinti Mantei_Guaverai ir Matteo_Denaro.

Mante_Guavera - puikus žmogutis, esi be galo protinga, labai tiktum šiame poste, sėkmės.
Matteo_Denaro - taip pat turi gerą galvą ant pečių, tikrai susitvarkytum, esi draugiškas, nepalieki bėdoje. Sėkmės.
  • 0

#9
R. Gollumas^

R. Gollumas^

    Išrinktasis.

  • Veteranas
  • 1.818 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Kolega
  • VIP:Taip
  • XP:215k XP
  • Geriausias 2016 metų:Krovinių Transporto, Autoklubo direktorius !

Mąstantis,metų garbės direktorius.

 

Matteo Denato, geras mano draugas, geras ir nuoširdus žmogus, nors kartais ir pats to nepripažysta, bet nori gero. Nors nėra pats geriausias raštinguolis, bet patčia firmą gerai turėtu prižiūrėt.

 

Visus savo balsus skiriu tau.


  • 0

#10
NI🅱🅱A

NI🅱🅱A

    My Life Is A Meme

  • Veteranas
  • 4.324 Pranešimai
  • XP:
  • Laimėjo konkursą:The best car stunter 2016

Moderatorius 

 

Vladik_Raketa geras žmogus, reikia suteikti šansą


  • 0

If you don't share someone's pain. You can never understand them.


#11
Hailexas

Hailexas

    -

  • Forumo dalyvis
  • 3.440 Pranešimai
  • Darbas:b
  • VIP:t

Direktorius,moderatorius.

 

Mante Guavera - labai maloni,padedanti manau verta direktoriaus posto.

 

Vladik Raketa - esi irgi mldc,tikrai ir tau reikia paasireiksti.

 

Visi kandidatai stiprus,bet siam kartui balsa skiriu dviems kandidatams - Raketa,Guavera.


  • 0

#12
Glen_Davis

Glen_Davis

    #2020/03 Never forget

  • Elitas
  • 5.798 Pranešimai
  • Geriausias 2020 metų:Gaujos Vadas
  • Geriausias 2016 metų:Skelbėjų direktorius!

Adminas, moderatorius, metu direktorius.

 

Visi kandidatai stiprus, bet issirinkau viena.

 

Visus balsus skiriu Matteo, manau ir jam laikas suzibeti, zmogus stengesi matosi, manau merai nenusivilsyt.


  • 0

#13
ToDis

ToDis

    Asas

  • Forumo dalyvis
  • 1.073 Pranešimai
  • Darbas:b
  • VIP:t

NTA direktorius

 

Vladik_Raketa - Tikrai saunus zmogus, smagu bendrauti, darbstus, savo balsa tau duodu :)


  • 0

#14
Haroldas_Dark

Haroldas_Dark

    Palikęs Projektą

  • Veteranas
  • 1.298 Pranešimai
Moderatorius

Skiriu savo balsą Vladik_Raketai. Žmogus nepasiduoda ir siekia savo tikslų. Nenuleidžia rankų sunkiuose situacijose bei geba prie jų prisitaikyti.
  • 0

#15
C҉͏̸e̸̸̕̕ź̵̡̨́a҉̶̨ris

C҉͏̸e̸̸̕̕ź̵̡̨́a҉̶̨ris

    Dėdė

  • Veteranas
  • 540 Pranešimai
  • Darbas:Bedarbis
  • VIP:Turėjau kažkada
  • XP:Nebepamenu

Saimonas_Cezaris: Mąstantis

 

Savo balsą atiduodu Matteo_Denaro. Nors ir trumpiausia anketa, tai nieko nereiškia. Anketa =/= Direktorius ir jo planai. Kaip kadaise Marozas sakė: "Siaip kazkokie tikslai atsiranda, kuomet buni jau direktorius. Dabar neisivaizduoju kokiu cia vaikisku tikslu.". O jeigu jau dabar turi tikslų, tada tikrai esi pasiruošęs direktoriaus postui. Dar galite imti mano anketą į administraciją, arba mano anketą į teamspeak moderatorius kaip pavyzdį, tenai aš nieko gero neparašiau tik vienas nesamones, kodėl gavau admin ir moderatorių? Ogi todėl nes žmonės ir administracija žino koks žmogus esu, ir iš tuo manę vertino. Tikiuosi Matteo nebūsi tipiškas direktorius kuris jokių dalykų nebandys keisti, tikiuosi daug ką pertvarkysi. Noriu matyti naujovių.


  • 0

#16
Guest_Coxenzo_*

Guest_Coxenzo_*
  • Svečias

Mąstantis, moderatorius - Carl_Cox.

 

Pirmiausia pradėsiu nuo Mantes. Kad ir viską gražiai parašei, nepasimetei tarp minčių, vistiek nedavei to užtikrinumo, kad bus įvairiausių konkursų, tu turi atskleisti bent vieną, kad sudomintum dar labiau skaitytoją, ir priverstum jį atiduoti už tave balsą. Visu elemantarūs dalykai, nieko naujo nepamačiau. Tiesiog galiu palinkėti didelės sėkmės ir kantrybės.

 

Tim Anthony - Nedaug išvardintų elemantarių direktoriaus dalykų, tikslų, matosi, kad supranti, jog juos privalėsi daryti, ir jų įvardinti nereikia. Patiko tavo idėja, dėl naujokų finanasavimo kelionių, ir įvedimo 1/1 taisyklių. Esi motyvuotas, tik reikia suteikti tau šansą, todėl aš ir atiduodu visus balsus už tave.

 

Vladik Raketa - Kad ir kaip norėčiau tave palaikyti, visada savo pusėje turėsiu tik tuos, kurie šalią manęs ir verti bus balso. Taipogi elementarūs dalykai, nieko naujo nepamačiau.

 

Matteo_Denaro - Prajuokinai, kai daėjau iki tavo anketos. Trumpa anketa, iš tavęs net LSG Tinklaraštis apklausos negalėtu padaryti, apjuokintum visą savo firmą ir postą. Kad ir bendravimas tavo to subinlaižio yra, bet jis manęs netenkina. Bent jau būtum parodęs, kad moki rašyti lietuviškai, o čia dabar nei lietuviškų raidžių, nei anketos normalios nematau. 

 

Visus balsus atiduodu - Tim_Anthony. Sėkmės.


  • 1

#17
Guest_Regis_*

Guest_Regis_*
  • Svečias

Direktorius, Moderatorius.

 

 

Savo balsą skiriu Matteo_Denaro, Šitam darbui reikia labai aktyvaus direktoriaus, o Matteo toks ir yra. Sekmės tau :)


  • 0

#18
Moretti

Moretti

    Thought Master

  • Veteranas
  • 1.948 Pranešimai
  • Gyv. vietaEarth.
  • XP:140000+
  • Geriausias 2016 metų:Autoklubo direktorius!

Vikciuz_Moretti.

 

Kaip šio Direktoriaus atstovas savo balsą galiu atiduoti Matteo Denaro už tai , kad esu matęs kaip tau patinka ši firma , esi atsidaves jai netgi pagerines ir rekorda manau budamas direktorium sukursi daug naujų dalykių kaip ir esi man jas išsakęs ir manau senai atėjo tavo laikas pakilti serveryje todėl savp balsa atiduodu tau.

 

Mano balsas už Matteo Denaro.


Šį pranešimą redagavo Moretti: 25 sausio 2015 - 13:39

  • 0

10c72152e6731fdb5f349756c9a1d5c4878.png


#19
Guest_Ace Amaru_*

Guest_Ace Amaru_*
  • Svečias

Ace Amaru - adm.

Savo balsą atiduodu Tim_Anthony. sr gl everyone'.


  • 0

#20
Henry_Tomasino

Henry_Tomasino

    Administratorius

  • Veteranas
  • 1.793 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Visų galų meistras
  • VIP:Vipas
  • XP:100000

Henry_Tomasino- Mechanikų firmos direktorius.

 

Savo balsą atiduodu už Matteo Denaro.


Šį pranešimą redagavo Henry_Tomasino: 26 sausio 2015 - 16:54

  • 0





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)