Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

2015m. Sausio 27d. Gaisrininkų direktoriaus debatai [Baigėsi - Dzeky_Chan]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
21 atsakymai į šią temą

#1
Guest_Aurimas_Kolumbas_*

Guest_Aurimas_Kolumbas_*
  • Svečias

 Debatuose balsuoti gali tik tą teisę turintys asmenys ( mąstantys, moderatoriai, direktoriai, garbės direktoriai, geriausi metų direktoriai, administratoriai ). Visi kiti už bereikšmius komentarus temoje bus baudžiami. Ne komisiją sudarančių žaidėjų komentarai bus trinami.

 

  

 

Etapo dalyviai:

Lucky_Luciano

David_Plaza

Dzeky_Chan

Aronas_Dream

 

Klausymai užduoti debatų nariams.

1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai.

2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema?

3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe?

4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai gaisrininku darbe reikalingi?

5. Dabartinių merų, gaisrininku firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas.

6. Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis?

7. Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje).

 

 

 

Kandidatų atsakymai į klausimus

 

 

 

Lucky_Luciano - (Anketa)

 

1. Idėjos darbui:

1.1. Geriausio savaitės darbuotojo rinkimai: forume, gaisrininkų skiltyje, sukurta tema, kurioje serverio žaisėjai nuo sekmadienio iki šeštadienio rašo, kuris Gaisrininkas jų akimis aktyviausias, greičiausias ir maloniausiai bendraujantis su žaidėjais. Arba daryti statistiką iš "darbuotojų pagyrimai" (Mero fondas);
1.2. Gesintuvo valanda - dalinami gesintuvai serverio žaidėjams, ypač prieš sandėlius, kadangi dauguma darbuotojų nori dalyvauti sandėliuose, tačiau toks darbas, kad reikia dirbti;
1.3. Mechanikams ir teisėsaugai /gesintuvas savikaina, kadangi teisėsauga dažnai dalyvauja susišaudymuose, o mechanikai iškviesti kuomet automobilis jau dega;
1.4. "Padėk naujokui" - naujiems žmonėms iki 500xp padovanoti gesintuvą: tokiu mielu žingsniu parodysim, kad naujokas pastebimas ir jam padedama (forumo skiltis, kurioje darbuotojas įkelia nuotrauką kaip padovanoja, aš gražinu pinigus)(asmeninis mano fondas);

2.1. Stengiamasi priversti darbuotojų komandą dirbti aktyviai, kelt koeficientą. Taip, parodyti serverio žaidėjams, kad galima dirbti ir užsidirbti;
2.2. 1.1. Punktas pasako, kad darbuotojai turi išdirbti ne vieną algą, kad galėtų gauti geriausio savaitės darbuotojo premiją, tai jie bus motyvuoti ne vienai algai įsidarbinti į Gaisrinės firmą;
2.3. Naujokų verbuotojai gali naudingai panaudoti "padovanok naujokui gesintuvą", taip galbūt pritrauksim naujokų verbuotojų.

3.1. Sugriežtinti /imti tvarką.
3.2. Gaisrininkų kolektyvo veikla (tikiuos taip suartinti kolektyvą, taip kolegos galbūt labiau komunikuotų per /r, būtų draugiškesni) :
3.2.1. Gaisrinės dm event (kas patinka daugumai kaip pastebėjau);
3.2.2. Gaisrininkų lenktynės - paprašyti admin sukurti trasą ir padėti surengti lenktynes - dalyvaujantys duoda man arba padedančiam Admin po 500lt (arba bus finansuojama direktoriaus) ir laimėjęs ima viską. Aišku visi dalyvaut negali, todėl daryt porą kart per darbo savaitę, lenktyniaujama darbinėmis (Firetruck).

4. Kiekvienam darbe, norint padaryti jį įdomesniu, įnešt į jį daugiau veiklos ir darrbuotojų motyvacijos - reikia konkursų ir premijų - Gaisrinės firma neišskirtinė.

5. Merų darbu negaliu skųstis, visos realios merų problemos ir daromos spragos pasimato būnant direktorium. Gaisrinės darbu.. Dirbant dvi algas (dabar trečioji) irgi labai skųstis negaliu, darbuotojai ganėtinai aktyvūs, direktoriai supratingi dažniausiai.

6. Šiam klausimui nerašysiu tikslaus atsakymo, nes pretendentai neblogi, visi gali turėt idėjų ir minčių. Gaisrininkų direktoeiui reikia - kūrybingumo ir griežtumo. Tai turėtų vertinti Merai ir balsuojantys. Niekad nedirbau tokioj firmoj, kurios direktorius būtų vienas iš debatų dalyvių, todėl negaliu jų vertinti. Bet ir apskritai negaliu vertinti, nes mano nuomonė būtų subjektyvi.

7. Pradėjau žaisti prieš wipe (tikalios datos nežinau), po wipe tapau teisėsaugos darbuotoju. Po dviejų algų tuometinis direktorius Earl_Simmons paprašė pravesti atranką ir tapau Teisėsaugos direktorium (tai buvo pirmasis mano direktoriaus postas), atranka buvo tragiška, nesusitvarkiau. Nežinau, ar kas dalyvavo ir atsimena, bet PD pastate buvo ~100 pretendentų patekti. Tuomet po kiek laiko apsiimiau Krovinių Transportu. Tikrai stengiausi ir tapau metų bei garbės direktorius. Paskutinis buvo teisėsaugos direktoriaus postas, bet šįkart atėjau į valdžią pasiruošęs ir sekėsi gerai: įvedėm anketų sistemą, kuri kad ir koreguota, bet ggyvuoja iki šiol. Radau parašyta, kad atsistatydinau, bet to nebuvo - tapau vicemeru ir tiesiog paskyrėm kitus teisėsaugos direktorius. Padariau pertrauką ir vėl aš čia.

 

                                                                                                       

 

David_Plaza - (Anketa)

 

1) Jeigu jau pasisektu patekti į šį postą,tai šiame darbe pasistengsiu,kad liūdna nebūtų,pradėsiu nuo konkursu,kur darbuotojai galėdami dalyvauti laimėtu tam tikrus prizus už aktyvu darbą už tam tikras pastangas.Stengsiuos palaikyti tvarka šiam darbe,nesiskundžiu dabartiniai direktoriai irgi susitvarko,bet mano padėjimas manau irgi nepakenks.Kitą įdėja kaip ir minėjau savo anketoje,tai kofo kelimas stengsiuos,kuo daugiau išdalinti su darbuotojais gesintuvu,taip pat gesindami ugnis reaguotume į iškvietimus,ir būtume visi draugiški ir dirbtume be pykčiu.

2) Kaip visi žinom žmonėms būną kartais per daug liūdna dirbti tokiose firmose,nes atrodo tik gali gesinti ugni ir važinėti su ta mašina ir tik kelti min,aišku būna ir premijos,bet jas gauna tik darbuotojai kurie surenka min/nb daugiausiai,o kiti tik lieka ant ledo galima sakyti ir po vienos algos išeina,tad stengsiuos,kad mano visi darbuotojai,kurie stengiasi dirbti matysiu,kad dažnai ima iškvietimus padeda kitiems žaidėjams/bendradarbiams/direktoriams tai jų nepaliksiu visiems suteiksiu premijas iš savo kišenės negailėdamas pinigu.Ir stengsiuos,kad netrūktu firmoj darbuotojų,ir nereiktu daryti tu mini atranku.
3) Turiu tokią įdėja,kad susirinktume visi bazėje,ir važinėtume kartu po visa ls miestą taip keltume min/nb ir dirbtume ,kaip komanda.Aišku jai nesutiktu,tada griežtai tikrinčiau darbuotojų aktyvuma,jai neaktyviai dirbtu,duočiau ispėjimus,o kitą karta tektu ir pašalinti darbuotoją iš firmos.
4) Manau,kad tikrai reikalinga,nes tai daugiau pritauksių žaidėjų į šia firma,o kiekvienam žmogui reik užsidirbti pinigėliu,tad jiems būtų puikus šansas padaryti tą gaisrininkų firmoje.
5) Tiek mitty tiek speak žiūri į gaisrininkų darbą labai rimtai,man pačiam teko žiūrėti į jų darba ir tikrai griežtai prižiūri šia firma,tad norėtusi prie jų prisijungti ir jiems padėti aktyviai toliau dirbti.
6) Neesu išskirtinis visi šie etapo dalyviai yra geri,neesu nei geresnis nei blogesnis priklausys manau nuo žaidėjų nuomonės,ką išsirinks ta ir tūrės
7) Esu paprastas žmogus draugiškas,nepyktibiškas su visais sutariantis,niekam neesu blogo padaręs,visiems kiek galiu tiek padedu ar pinigais ar taip ką nors nuveikti.Daug ko neminėsiu,nes kas žino mane sampe tas ir susidarys savo nuomonę apie mane tai tiek..

 

                                                                                                        

 

Dzeky_Chan - (Anketa)

 

1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai. Manau pakoreguosiu kelias taisykles, aisku ne iskarto o su laiku, sukursiu ir nauju taisykliu. Idejos mano surasytas anketoje, projektas su brigada.

2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema? Siuo metu to trukumo kaip ir nera kadangi idejo nauja transporta daugelis eina i gaisrininkus.Bet jei reiks ispresim manau nebus sunku.
3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe? Darysiu ivairiausius race'us ir kaip minejau esu sukures projekta, tai manau tikrai darbuotojai bus patenkinti.Bei vesiu darbuotojam apmokymus premijos ir pan.
4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai gaisrininku darbe reikalingi? Premijos kaip ir kiekviename darbe yra, gaisrininkams taip pat jo reikia. Konkursai ir bus rengiami.Esu sugalvojas jei ka konkursu visokiu dar ideju tiktai reik islaukti ir but stipriems.
5. Dabartinių merų, gaisrininku firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas. Merai tikrai puikiai atlieka savo darbus, direktoriai taip pat.

Aciu jums kas palaikot
Pagarbiai Dzeky_Chan

                                                                                                   

 

Aronas_Dream - (Anketa)

 

1. Prima Ideja ''Geriausias Savaites Gaisrininkas''
*Sis lyg projektas vyks Sestadieni po atranku
*Geriausiai pasirodes darbuotojas Laimi Premija (10k)
*Bus sukurta forume tokia Gaisrininku Skiltyje,bus sukurta tokia skiltis Geriausias Savaites Gaisrininkas (bus surasyti visi geriausiai pasirode gaisrininkai)
''Gaisrininku Firmos Misijos''
*Forume Bus Parasytos Misijos misijos keisis kas savaite
*Zmogones Ivygde savaites misijas laimes premija 15k
2.Zmogus kuris prims pirmas iskvietima,bet tas zmogus kuris kviete iskart kvies dar karta ir prims kitas ir pavogs klijanta,Pvz: Stuart_Keenan Kviecia Prima Don_Pedro,bet Stuart_Keenan kviecia iskart po kito iskvietimo ir prima koks Joshep_Stalin tai pasakyciau Joshep_Stalinui,kad jis nelektu i ta iskveitima nes prieme pirmas Don_Pedro,nepaklausytu? (1/2)
3. Geras Darbuotojas butu:
*Aktyvus.
*Klausytu Direktoriaus/Pavaduotojo.
*Padetu Bendradarbiams,zmonems,direktoriui.
*Saziningas darbuotojas
4. Mano Manymu taip,manyciau duagiau zmoniu dirbtu sioe firmoje.
5. Kalbant Apie Mantis_Most Ir Aurimas_Kolumbas Labai geri merai padeda,linki sėkmes,nori kitimes gero,aktyvus.
Gaisrines Direktorius Michael_Mitty nuomone:Susitvarko puikiai,aktyvus,priziuri tvarka.
Gaisrines Direktorius John_Speak nuomone:Aktyvus,padeda,atsako i kylanciu klausimus.
6. Kuo esu geresnis uz kitus?
*Esu Aktyvus nesedziu pokeryje kaip kiti,megstu galvoti nuaujas idejas,per diena praleidziu 3,4 valandas.
7. Sveiki Esu Aronas,Zaidime Aronas_Dream,man greitu metu sueis 15 metu,kodel pavarde Dream? ,Su draugais megdavom zeti futbola ir buvo tokia komanda ''Dream Team'' nu ir as uz ja sirgdavau ir todel uzsivadinau Aronas_Dream,kodel siekiu sio direktoriaus?Sis darbas yra mano hobis jeme ismokau ir suzinojau ir susipazinau su kitais,stengsciausi padaryti zmones aktyvius,pradirbtu,minutes,ir suringtu Naudingomu Balus patirties turiu Zaidime 18800 Patirties.
 
Aciu Uz Demesį.
 
 

 

Atsakymus į užduotus klausimus debatų dalyviai man turi atsiųsti asmenine žinute.

 

Debatai vyksta iki Sausio 27 dienos, linkius sėkmės!

 

Balsuodami turite pabrėžti, kokias pareigas užimate.

 

Už neargumentuotą nuomonę bus atimami taškai.

 

Balsų prašymas susilauks gėdos bei tam tikrų sankcijų.


  • 0

#2
Glen_Davis

Glen_Davis

    #2020/03 Never forget

  • Elitas
  • 5.798 Pranešimai
  • Geriausias 2020 metų:Gaujos Vadas
  • Geriausias 2016 metų:Skelbėjų direktorius!

Adminas, moderatorius, metu direktorius.

 

Skiriu balsus Dzeky ir Lucky sekmes.


  • 0

#3
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai

Moderatorius

 

 

Savo balsą skiriu David_Plaza - esi protingas, draugiškas žmogus, patiko man tavo direktoriavimas teisėsaugoje, labai tiktum ir čia, tikiu jog nenuvilsi. Sėkmės !


  • 0

#4
Guest_Regis_*

Guest_Regis_*
  • Svečias

[Direktorius] [Moderatorius]

 

Savo balsą atiduodu Lucky_Luciano ir Dzeky_Chan. Protingi asmenys, turi daug idėjų. Sekmės.


Šį pranešimą redagavo Regis: 25 sausio 2015 - 17:27

  • 0

#5
asite

asite

    dont care didnt ask also youre a male

  • Veteranas
  • 2.789 Pranešimai

moderatorė, direktorė, garbės ir metų direktorė.

 

Lucky  nepažįstu tavęs, bet forume skaitinėjant matosi, kad puiki ir galvota asmenybė buvai ir daugumai buvo džiaugsmo, jog grįžai čia. kalbant apie anketą, iš šių keturių kandidatų ji stipriausia ir įdėta daugiausiai pastangų rašant. 

David su teisėsaugos direktoriumi susitvarkei gan gerai, anketa irgi ne iš prasčiausių, kaip asmuo irgi esi gero būdo, good luck here.

Dzeky anketa šiaip ne iš puikiausių, keli žodeliai ir tiek.. ;s nežinau, nieko prieš tave neturiu, bet įdėjus daugiau pastangų gal ir būtų progresas.

Aronas taipogi tavęs nepažįstu, kaip ir visų esamų debiutantų. :D pagal mane dar nesi serveryje pasižymėjusi asmenybė, tad direktorius tau padėtų iškelt save. anketa skaitėsi gražiai. palinkėsiu sėkmės.

 

dalinu balsus - 3t Lucky bei 3t David už tai, jog tikrai šiame darbe tvarką padarys, o 2t Aronui, kadangi reiktų duot pasižymėt. Sėkmės visiems.


  • 1

tumblr_pb24kbu4ro1xqv0llo1_400.png


#6
Guest_Mantiz_Wall_*

Guest_Mantiz_Wall_*
  • Svečias

Moderatorius

 

Savo balsą skiriu Lucky_Luciano už puikias idėjas ir norą pakeisti gaisrininkų darbą iš esmės.


  • 0

#7
Guest_Carillo_*

Guest_Carillo_*
  • Svečias

Moderatorius - Fernando_Carillo.

 

Savo balsą skiriu David_Plaza, senas virtualios erdvės draugas, savo pastovumą ir tvarkingumą parodė teisėsaugos firmoje, norėčiau tave pamatyti ir gaisrininkuose. Sėkmės.


  • 0

#8
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė

Moderatorė Mante_Guavera

 

Balsą atiduodu Lucky_Luciano. Seniau esame gal kažkiek bendravę, dabar nebebendraujam. Esi gana protingas žmogus, patiko anketa tavo. Kadangi nebendrauju daugiau nieko negaliu pasakyti.
 

Kitiems dalyviams linkiu sėkmės.


  • 0

#9
ToDis

ToDis

    Asas

  • Forumo dalyvis
  • 1.073 Pranešimai
  • Darbas:b
  • VIP:t

Direktorius

 

Savo balsa atiduodu - David_Plaza idomi asmenybe puikiai tvarkesi su pd direktoriumi ir t. t. :D


  • 0

#10
R. Gollumas^

R. Gollumas^

    Išrinktasis.

  • Veteranas
  • 1.818 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Kolega
  • VIP:Taip
  • XP:215k XP
  • Geriausias 2016 metų:Krovinių Transporto, Autoklubo direktorius !

Mąstantis, metų direktorius.

 

Na taip duočiau savo balsus už Lucky Luciano, esi viena išskirtiniausiu serverio butybių, ir čia padarytum dideli perversmą.

 

Bet palaikom intrigą ir savo visus balsus skiriu Dzeky Chan - Laikas ir tau sužibėt, nors ir esi kartakošis, bet tavo tikslai kilnus, sekmės.


Šį pranešimą redagavo Ryčka Gollum.: 25 sausio 2015 - 22:12

  • 2

#11
Langford

Langford

    Privet Kentai

  • Veteranas
  • 2.339 Pranešimai
  • Gyv. vietaNenoriu Girtis , bet is Kauno.
  • Darbas:Moderatoriai

Keith_Langford Teisėsaugos Direktorius.

Savo balsus dalinu Lucky_Luciano ir Dzeky_Chan.


  • 0

#12
Guest_Coxenzo_*

Guest_Coxenzo_*
  • Svečias

Hmm, visi kandidatai stiprūs, bet labiausiai krito į akį David Plaza ir Lucky Luciano, nes anketose pasakė labai daug, kas sudomino. Aktyvūs serveryje, kūribingos asmenybės, kodėl gi ne?

 

Moderatorius,mastančiūjų forumo narys. 

 

Dalinu savo balsus šiems dviems kandidatams.


  • 0

#13
Luciano

Luciano

    Konkursai

  • Forumo dalyvis
  • 1.393 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:b
  • XP:50.000
  • Geriausias 2016 metų:Krovinių transporto direktorius!

Lucky_Luciano - Pretendentas. Garbės Direktorius (2x), KT 2012m. Metų direktorius, Mąstantis.

 

Niekad nebūčiau rašęs ten kur pats esu vertinamas, bet manau, kad šįkart privalau rašyti ir taisyklės to nedraudžia.

 

   Gaisrinė puiki vieta pasireikšti ir parodyti ką sugebi - savo visus balsus norėčiau skirti Dzeky. Žmogus turėti susitvarkyti be problemų, jam tai pirmas kartas ir pasirinkta puiki vieta realizuoti save.

 

   Aronui irgi būtų neblogai čia pasireikšti, parodyt ką sugeba, tai būtų pirmas kartas kaip ir Džekiui, vis tiek būtų po Speak'o sparneliu ir jis tikrai padėtų jam, Arono idėjos panašios kaip mano, todėl visai būtų smagu pamatyti kaip jas įgyvendini, tačiau Dzeky jau turi nemažai balsų ir noriu padėti jam laimėti. Nepyk, bet linkiu sėkmės ateityje, Aronai.

 

   Ir čia yra esmė, kurią norėjau parašyti kas man užkliuvo. Plaza, yra įspėtas (nežinau gal pašalintas):

 

David_Plaza - Taranavimas

 

 Citata iš gaisrininkų taisyklių:

 

7. Darbinio automobilio nenaudoti taranavimui. (1/1) + Black List

 

   

[Redaguoju]

 

Beje, Direktoriai padarę jau lenktynes - nepastebėjau, Atsiprašau. 

Plazos neužsipuolu, tiesiog negražu, kad įspėjimą turintis asmuo tarkim, kad ir laimėtų prieš tuos, kurie žengia pirmuosius žingsnius.


Šį pranešimą redagavo Luciano: 25 sausio 2015 - 21:03

  • 1

#14
Guest_Tony_Martin_*

Guest_Tony_Martin_*
  • Svečias

Tony_Martin - Administratorius,Moderatorius,Garbės/metų direktorius.

 

Lucky_Luciano - Manau tu čia esi vertingiausias šių pareigų,nęs daug ką matęs ir pasiekes šiame serveryje. 

 

Dzeky_Chan - Įdomus žmogus,padedantis,beto pirmas tavo kandidatavimas į direktorius ir labai norėčiau pamatyti kaip šiame darbe tvarkaisi.

 

Lucky_Luciano,manau pasieksi tu tikrai ko nori,bet savo visus balsus skiriu Dzeky_Chan.

 

Sekmės visiems :)


Šį pranešimą redagavo Tony_Martin: 25 sausio 2015 - 20:32

  • 1

#15
Hailexas

Hailexas

    -

  • Forumo dalyvis
  • 3.440 Pranešimai
  • Darbas:b
  • VIP:t

Direktorius,moderatorius.

 

Savo balsa skiriu David Plaza ir Dzkey Chan,nes abu mldc ir abu yra verti sio posto :) Plaza turejas teisesaugos direktoriu puikiai susitvarkydavo,o dzekiui reikia direktoriaus juk visiems reikia pasireiksti :) abu geri kandidatai,palinkesiu jiems sekmes.


  • 0

#16
John Speak

John Speak

    Metų Direktorius.

  • Elitas
  • 2.645 Pranešimai
  • Gyv. vietaBiržai
  • Darbas:Studijuoju
  • VIP:Tam tikrose vietose
  • John_Speak
  • 2020 Metų direktorius:Teisėsaugos !
  • Geriausias 2016 metų:Gaisrinės, Medikų direktorius!
  • Ad Astra

John_Speak - Gaisrininkų direktorius, metu/garbės medikų direktorius, šeip metu direktorius bei moderatorius!

 

Visada palaikiau ir palaikysiu naujus veidus taigi :

 

Aronas_Dream -  esi geras kandidatas, bet aš apie tave nieko nežinau. Siūlau daugiau pasirodyti serveryje, kažka veikti, bendrauti su direktoriais.Tik po šitų rinkimų nenuleisk nosies aš tavimi tikiu!

 

Dzeky_Chan - taip pat geras kandidatas. Seniau prisimenu su tavimi nesutardavau dabar manau, kad rastume bendra kalba. Man patinki tu todėl, nes nebijai pasisakyti. Atėjo laikas ir tau pasireikšti.

 

Savo visus taškus atiduodu Dzeky_Chan

                  


  • 0

IfargVL.jpg


#17
Žaidėjas iš praeities

Žaidėjas iš praeities

    Uzdomijuok

  • Veteranas
  • 1.625 Pranešimai
  • Darbas:Šlavėjų direktorius
Egidijus Phoenix - administracija.
Skiriu 2t David Plazai. Šaunus baxūriukas, visada padeda, BUS tikrai puikus direktorius.
Bei 1t Aronui. Reikia, kad žmogus parodytų ką sugeba.

SĖKMĖS
  • 0
Mano anketa į administratoriaus pareigas - https://www.lsgyveni...atoriaus-postą/

#18

  • Svečias

Aurimas_Azteros - mąstantis, moderatorius, garbės direktorius, mėtų direktorius, administratorius.

 

Apie 10 balsų keliauja į Lucky_Luciano sąskaitą, už jo nuostabius nuopelnus.


  • 0

#19
Cesare Manzella

Cesare Manzella

    Pavojingas

  • Veteranas
  • 1.856 Pranešimai
  • XP:100.000

Cesare_Manzella - Skelbėju direktorius.

 

Savo balsą atiduodu Dzeky_Chan kadangi reikia naujų veidų direktoriuose, galbūt tu visiem paliksi įspudį. Sekmės.


  • 0

#20
Cashflow

Cashflow

    Dažnas dalyvis

  • Forumo dalyvis
  • 67 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:g

Edgar_Devlin - moderatorius, mąstantis.

 

Visi mano balsai yra duodami Lucky_Luciano už jo idėjas, kūrybiškumą ir atsakingumą.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)