Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

2015m. Iki Vasario 1d. Medikų direktoriaus debatai [Baigėsi - Danas_Turkas]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
23 atsakymai į šią temą

#1
Guest_Mantiens_*

Guest_Mantiens_*
  • Svečias

Debatuose balsuoti gali tik tą teisę turintys asmenys ( mąstantys, moderatoriai, direktoriai, garbės direktoriai, geriausi metų direktoriai, administratoriai ). Visi kiti už bereikšmius komentarus temoje bus baudžiami. Ne komisiją sudarančių žaidėjų komentarai bus trinami.

 

 

 

Etapo dalyviai

Danas_Turkas

Timati_Timofej

Mantis_Pihaz

 

Klausymai užduoti debatų nariams.

1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai.

2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema?

3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe?

4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai medikų darbe reikalingi?

5. Dabartinių merų, medikų firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas.

6. Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis?

7. Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje).

 

 

 

Kandidatų atsakymai į klausimus

 

 

 

Danas_Turkas(Anketa)

 

Sveiki, esu Danas Turkas, arba tiesiog Turkis. Trumpai apie save. Žaidžiu su jumis kartu jau pusantrų metukų. Nuveikiau kiek leido galimybės, esu vienas iš tu kuris mėgsta užsiimti įvairia veikla. Pradėjau nuo septinto klausimo, nes pirmas vaizdas visada svarbus.

Įdėjos? Jų atsiranda vis dažniau ir  vis įvairesnių. Vienos iš jų yra: "Garbės darbuotojai","Mediko išbandymas" ir "Trasa". Jas galite rasti mano anketoje. Kaip, manau aš, tai būtų gerai apklausti ir darbuotojus, jie dirbdami kartais pastebi tai ko aš negalėčiau.

Darbuotojų trukumus kaip  ir dauguma direktorių mažinčiau darydamas šį darbą įdomesni - į tai įeina ir minimalios pinigines premijas, kuriomis skatinčiau darbuotojus dirbti aktyviau.

Visų pirma darbą padaryti įdomu prireiks geros kompanijos - darbuotojų. Jų nuožiūra suburtume susitikus, keliones, lenktynes ir daugiau. Tai dar vienas būdas, kuris darbą padarytu įdomesni.

Premijos? Taip, jos reikalingos, kaip ir sakiau jos pritrauktu daugiau darbuotojų, nes palyginus su kitais darbai medikai nėra darbų top penketuke.

Dirbdamas LSG naujienose teko daug su visai bendrauti - imti interviu ir paversti ją naudinga informacija jums. Į apklaustųjų tarpa įėjo ir merai. Abu jie tikrai verti šių pareigų  - jų darbai ir kantrybė parodo tai.

Gaila, bet su dabartiniai medikų direktoriai nemaloniai priima į savo ratą, mat esu nevertas to, bet geriau pabendravę vienas su kitu viskas pasikeistu į gerąja pusę.

Esu įdomus žmogus kupinas įdėjų. Mokantis mąstyti ne "rura" o galva. Stengiuosi tobulėti - vis atrandu kažko naujo ir tai siekiu iki galo.

Ai be to, kaip manau, šioje temoje visko neišdėstysiu tai prieš priimdami sprendimą būtų neblogai jei dar kartą peržiūrėtumėte anketas ir pasidomėtumėte apie pati manę. Dėkui tiems, kurie palaikys. Su pagarba Turkis

 

 

 

Timati_Timofej - (Anketa)

 

1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai.
Įvesti + sistemą kuri skatintu darbuotojus atskingiau dirbti, nuo tam tikro + skaičiaus butu pridedama tam tikra pinigų suma prie algos. Pasirupinčiau kad labiausiai lankomose vietose [HP, Pagr. hotel, vw, vm fixai, dažai]  būtų po budintį mediką. Bei spresčiau problemą susijusią su taranavimu, bei piknaudžiavimu švyturėliais siekiant isvengti bausmės.
2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema?
Manau, kad firmoje darbuotojų stygius atsiranda dėl mažo susidomėjimo darbu, bei dėl mažo koficiento. Mano manymu medikams turėtu padėti atsigauti tokie konkursai kurie padėtu kelti firmos koficientą. Tai būtų susiję su sveikatos pažymejimais [Sveikatos pažymėjimų dalinimo veteranas] bei panašūs konkursai. Beto, pasitarus su merais būtų galima padaryti mini atranką. 
3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe?
Manau gerą darbuotojų darbą firmoje galima paskatinti [ + ] sistema. Pasitarus su dabartiniais direktoriais būtų galima sukurti atskira temą. Darbuotojai norintys gauti +, juos gautų už tam tikrą minučiu, naudingumo balų skaičių bei išduotų sveikatos pažymėjimų skaičių [dėl spaz reikėtų darytis irodymus kurios ikelti reikėtų į šia temą kurią paminėjau ankščiau. Kodel ir kam ši sistema būtų naudinga? Atsakymas paprastas. Kiltu firmos koficientas, atsirastu darbuotojų susidomėjimas. Ar verta rinkti + ? TAIP! Už tamtikrą + skaičių bus pridedama tam tikra pinigų suma prie algos. Dėl nepasikartojančios rutinos. Ją galima spresti darant "Brigadas" kurias minėjau savo pagrindinėja anketoje. Jas būtų galima po keletą žmonių  priklausant nuo to, kiek firmoje bus prisijungusiu darbuotojų, bei būtu pasitarta ir galbut jie galetu taikyti tamtikras akcijas. Beto, už dalyvavimą šioj kelionėj, taip pat būtų gaunami +. 
4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai medikų darbe reikalingi?
Taip, manau tai yra būtina. Konkursai pakeltų firmos koficienta, bei konkursų prizai skatintu tame konkurse dalyvauti, bei kas pritrauktu ir kitus žaidejus prisijungti prie firmos.
5. Dabartinių merų, medikų firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas.
Mantis_Most - žmogus kuris padėdavo nuo pirmu dienų sitame serveryje, jis nera vienas tu kurių paprasydavai pagalbos ir atsakydavo "užsiemes" arba ignoruodavo. Padėdavo betkokiais klausimais. Aurimas_Kolumbas - neseniai gavo šias pareigas bet manau ne vienas aš pastebėjau, kad jis su jomis susitvarko puikiai. Arturas - šis asmuo apsiemes labai svarbias pareigas, tokias kaip direktoriaus bei gaujos vado. Manau jam netruksta pasitikejimo savimi, bei jegų prižiūrėti firma ir valdyti gaują. Martynas - direktorius stengiantis, kad jo firma nepražlugtų, bei norečiau pagirti šiuos direktorius uz idėją, del mėlinos darbines kuri teikia pigias paslaugas.
6. Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis?
Manau kad už šiuos kandidatus esu geresnis galbūt savo aktyvumu bei pasiryžimu darbui. Išsiskiriu savo bendravimu bei humoro jausmu. Manau i šį klausimą geriau atsakytu draugai. Galbut mano minusas būtu tas, kad greitu metu prasidės patikros, t.y. lietuvių kalbėjimas, kas gali mano aktyvuma truputi sumažint, bet čia ne kliūtis.
7. Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje).
Net nežinau nuo ko pradėti. Galbut nuo savo ateities planų. Dabar mokausi įstaigoi Panevėžio "5-oji" gimnazija. Ezu II gimnazijos klasėje. Baigus gimnaziją turiu planų važiuoti i Daniją mokytis toliau [ Kompiuterinę inžineriją / Programavima ]. Danijoje dar labiau praplėsiu savo anglų kalbos žinias, kas man pravers, nes planuoju būti emigrantas. Įdomus nuotykis. Hmm. Manau vienas smagiausių, bet ir skaudžiausių nuotykių buvo, kai būdamas 8-tokas, susilaužiau abi rankas per rieša. Skaudėjo labai, bet tame buvo ir pliusū, per pamokas tik sedėdavau ir nieko neveikdavau. Taip apie 1-2 mėnesius.
 

 

 

Mantis_Pihaz - (Anketa)

 

1. Mano įdėjos darbui būtų padaryti šį darbą aktyvesniu ir nuolatiniu darbuotojams, o kaip tai padaryčiau, tai esu sugalvojas toki dalyka kaip pussavaites pasiekimai, tai yra nuo šeštadienio iki trečedienio bus užduotys ir dalyvaujantis darbuotojai turės jas įvgdyti, daugiausiai taškų surinkes laimi nustatytą prizą. Bei dar sugalvoti konkursai mano anketoje. Manau daugiau įdėju ateis su laiku.

2. Darbuotoju trukumo problema spresčiau darydamas mini atrankas, bei galimu varijantu steigčiau premijas už darbą, bei nepamirščiau idėti konkursu, nes manau į šį darbą ateina dauguma naujokų, o naujokams dažniausiai reike pinigų.

3. Esu gana aktyvus šiame žaidyme, tai manau įtin žiurėsiu klientų iškvietimus, kad jie nebūtu ignoruojami ir nuskriausti.

Pakeisti darbo rutina, aiškus spresčiau su konkursais ir kitokiais sugalvotais projektais.

4. Premijos ir konkurso rengimai manau yra butini medikų darbe, nes kaip ir rašiau dauguma naujokų čia atklysta ir jiems svarbiausia užsidirbti kuo daugiau pinigų.

5. Dabartiniai direktoriai yra gana puikus ir bendraujantys, Martynaz Winston puikiai susitvarko su savo pareigomis ir yra kupinas įdėju. Arturas Faizon bendraut neteko, bet mano manimu jis gana aktyvus ir nepasiduodantis ko ir reikiai šiame darbe. Apie merus galėčiau parašyt, Mantis Most, bendraujantis, vienas iš rimčiausiu ir tikrai tau skirtas mero postas, Aurimas Kolumbas galvojau nesusitvarkysi su mero postu, bet nustebau, pasidarei aktyvesnis ir rimtesnis, ko tau ir labai reikėjo.

6. Išsiskirsčiau iš kitų manau ne daug kuom, gal šektiek esu rimtesnis, kartais linksmesnis, bet nesu nei blogesnis, nei geresnis, nes mano manimu visi kandidatai yra rimti.

7. Esu nelabai matomas žmogus, čia pradėjau žaisti prieš 4 metus, ir tais laikais aš negalvojau užimti kokio posto, nes žaizdavau tik del neturėjimo ką veikt, buvau serveriui įdėjas pora pasiulymu kurie buvo įvigdyti, dar buvau gavęs nelegaliu darbu direktoriu ir esu buves varios los aztecas vadas.

 

 

 

Atsakymus į užduotus klausimus debatų dalyviai man turi atsiųsti asmenine žinute.

 

Debatai vyksta iki Vasario 1 dienos, linkius sėkmės!

 

Balsuodami turite pabrėžti, kokias pareigas užimate.

 

Už neargumentuotą nuomonę bus atimami taškai.

 

Balsų prašymas susilauks gėdos bei tam tikrų sankcijų.


  • 0

#2
Henry_Tomasino

Henry_Tomasino

    Administratorius

  • Veteranas
  • 1.793 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Visų galų meistras
  • VIP:Vipas
  • XP:100000

Henry_Tomasino - mechanikų firmos direktorius.

 

Trumpai apie kiekvieną pretendentą :

 

Danas_Turkas - Esame mažai bendravę,bet manau esi stiprus kandidatas,tačiau balsuosiu ne už tave. :(

Timati_Timofej - Taip,savo balsą atiduodu tau. Kodėl? Esi daug man padėjęs,kaip žinau mėgsti padėti ir naujokams,o vien dėl to esi manau vertas šių pareigų.

Mantis_Pihaz - Anksčiau bendravome gana neblogai,bet pastaruoju metu esi kažkoks pasikeitęs,pasikėlęs,todėl balsuosiu ne už tave.

 

Mano balsas atitenka Timati_Timofej,o visiems pretendentams palinkėsiu sėkmės :) Tegul laimi geriausias.


  • 0


#3
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai
Moderatorius
Savo balsą skiriu Danui_Turkui, kodėl? Man patiko tavo idėjos, esi protingas, atsakingas žmogus ir žinau, jog gavęs direktorių, daug ką nuveiktum šiame poste. Sėkmės tau ir likusiems kandidatams!
  • 0

#4
Henderson

Henderson

    Henderson

  • Forumo dalyvis
  • 921 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:g
  • VIP:t
  • XP:43500

Gaisrines Direktorius

 

 

Savo balsa atiduodu Danas_Turkas Patiko anketa ir seip esi savas bicas visiems kitiems Sekmes :)


  • 0

                                                                      


#5
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė

Moderatorė Mante_Guavera

 

Beprotiškai sunku išsirinkti buvo... Neapsakomai sunku, nes man visi kandidatai geri...

Danas_Turkas - labai gerai dirbi su LSG Tinklaraščiu, esi draugiškas, bendraujantis, su galva ant pečių. Patiko tiek tavo atsakymai debatuose, tiek pati anketa.

Timati_Timofej - taipogi esi drugiškas, bendraujantis ir dirbi LSG Tinklaraštyje.Galbūt reikėtų daugiau pasireikšti serveryje.

Mantis_Pihaz - nesame daug bendravę, bet pasirodei draugiškas žmogus.

 

Kaip ir minėjau visi esate geri, tai savo balsą dalinu per pusę Danui Turkui ir Timati Timofej. 
Manti, nepyk, bet man artimesni kažkaip Danas su Timačiu, visokeriopos sėkmės linkiu tiek tau tiek kitiems etapo dalyviams!


  • 0

#6
asite

asite

    dont care didnt ask also youre a male

  • Veteranas
  • 2.789 Pranešimai

garbės, metų direktorė, moderatorė.

 

visus savo galimus taškus skiriu Danui Turkui. kažkaip žiūrint šią temą, būtent tu labiausiai limpi prie medikų direktoriaus. geras žmogus, didžiausias palaikymas bei visi mano taškai only 4 u.  :rolleyes: gl all.


  • 0

tumblr_pb24kbu4ro1xqv0llo1_400.png


#7
Guest_Revolt_*

Guest_Revolt_*
  • Svečias

Saulius Bareikis / transporto firmos direktorius

 

Savo balsus dalinu Danui ir Pihui. Abu draugiški, abu nusipelnę posto. Linkiu sėkmės.


  • 0

#8
Cesare Manzella

Cesare Manzella

    Pavojingas

  • Veteranas
  • 1.856 Pranešimai
  • XP:100.000

Cesare_Manzella - Skelbeju direktorius

 

Savo balsa atiduotu Timati_Timofej noreciau pamatyti kaip tu direktoriauji.


  • 0

#9

  • Svečias

Aurimas_Azteros - mąstantis, moderatorius, direktorius, garbės direktorius, metų direktorius, administratorius, ždž all in :D

 

Visus balsus skiriu Danui_Turkui, dėl to, kad šis puikiai tvarkosi su redaktoriaus pareigomis bei yra žiauriai draugiškas. 


  • 0

#10
Rusas Geliniai Naguciai

Rusas Geliniai Naguciai

    Been there. Done that.

  • Veteranas
  • 1.525 Pranešimai
  • Gyv. vietaIsla De Muerta
  • Darbas:d
  • VIP:n

Tomas_Rusas - Mastantis, Administratorius, Chuckas Norrisas
 

Visi mano balai Danui, nes jo suo mane prigerusi supranta. Susitvarkys su firma, aktyvus. Sekmes.


Šį pranešimą redagavo Rusas: 30 sausio 2015 - 22:28

  • 0
Kas ant kito sako tas ant saves pasisako

#11
Česka

Česka

    -

  • Elitas
  • 8.467 Pranešimai
  • 2021 Metų moderatorius:Forumo adminas!
  • Geriausias 2016 metų:Vagiu direktorius!
  • Laimėjo konkursą:Drift King

Vega - admin/mastantis/moderatorius ir t.t.

 

Savo balsus atiduodu Danas_Turkas. Zmogus galvojantis, nemala suda. Turetu sutvarkyt viska, sekmes.


  • 0
<p class="bbc_center">Untitled-4.gif</p><br><p class="bbc_center">tumblr_mc7hd9nGCr1qarea0o1_500.gif</p><br><p class="bbc_center"><span style="color:rgb(85,85,85);"><span style="font-family:tahoma;"><span style="font-size:10px;"><span style="background-color:rgb(247,247,247);">#2020/03 Never forget</span></span></span></span></p>

#12
Guest_Carillo_*

Guest_Carillo_*
  • Svečias

Moderatorius, direktorius -  Fernando_Carillo.

 

Savo balsus dalinu Timati_Timofej ir Danas_Turkas. Atsakymai į klausymus puikųs, galvas ant pačių turi, o nugalės stipriausias, gl.


Šį pranešimą redagavo Fernando_Carillo*: 30 sausio 2015 - 23:59

  • 0

#13
⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧

⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧

    ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧

  • Užblokuotas
  • 946 Pranešimai

Autoklubo direktorius

 

Savo balsa duosiu Danas_Turkas aciu uz demesi:)


  • 0

#14
Langford

Langford

    Privet Kentai

  • Veteranas
  • 2.344 Pranešimai
  • Gyv. vietaNenoriu Girtis , bet is Kauno.
  • Darbas:Moderatoriai

Teisesaugos Direktorius

 

Savo balsa atiduodu Danas_Turkas zmogus kuris tikrai galetu susitvarkyti lengvai su siuo postu.


  • 0

#15
Glen_Davis

Glen_Davis

    #2020/03 Never forget

  • Elitas
  • 5.798 Pranešimai
  • Geriausias 2020 metų:Gaujos Vadas
  • Geriausias 2016 metų:Skelbėjų direktorius!

Adminas, moderatorius ir metu direktorius

 

Pihui ir Danui, gl


  • 0

#16
R. Gollumas^

R. Gollumas^

    Išrinktasis.

  • Veteranas
  • 1.818 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Kolega
  • VIP:Taip
  • XP:215k XP
  • Geriausias 2016 metų:Krovinių Transporto, Autoklubo direktorius !

Mąstantis, metų direktorius.

 

Visus taškus skiriu Danui - Atrodo geriausias ir rimčiausias kandidatas, žmogus savo vietoi.


  • 0

#17
Martynaz Winstonz

Martynaz Winstonz

    Rimtas

  • Veteranas
  • 354 Pranešimai
  • Darbas:d
  • VIP:t
  • XP:50000

Medikų direktorius.

 

Savo balsus atiduodu Timati_Timofej mano manymu geriausias kandidatas,


  • 0

Pasiekimai serveryje:

  • Medikų direktorius 2x
  • Transporto direktorius
  • Nekilnojamo turto agentų direktorius | Garbės direktorius.
  • Dabartinis teisėsaugos direktorius.

#18
Guest_Coxenzo_*

Guest_Coxenzo_*
  • Svečias

Mąstantis.

 

Balsuoju už Daną Turką. Puikus žmogus, puikiai atsakyti klausimai į debatus klausimus. Neutralus serveryje, ir žinau tikrai, kad nenuvilsi jai tapsi mediku direktoriumi. Sėkmės.


  • 0

#19
Stankus

Stankus

    Rimtas

  • Senbuvis
  • 361 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:b
  • XP:77k

Mechanikų direktorius.

Balsuoju už Timati_Timofej, manau kad jis labiausiai nuspelnęs.


  • 0

#20
Guest_Tony_Martin_*

Guest_Tony_Martin_*
  • Svečias

Tony_Martin - Administratorius,moderatorius,Garbės/metų mechanikų direktorius.

 

Danas_Turkas - Protingas žmogus ir manau tinkantis šiam postui,bet šiuo momentu tik palinkėsiu sekmės tau :)

Timati_Timofej - Taip pat rimtas kandidatas ir manau vertas šio posto,beto labai patiko tavo anketa ir siekiai medikuose ateitį. Sekmės.

Mantis_Pihaz - Visi esame žmones ir nieko nesmerkiu, neturiu daug ką ir pasakyti. Trūksta biškuti dar siekimo į tokios postos,pasiūlyčiau kažkur pabandyti pasižymėt,galbūt jau dabar pradėti veikti medikuose ir laukti šio posto. Sekmės.

 

Balsus atiduodu Timati_Timofej


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)